Last news in Fakti

28 Май, 2019 23:29 2 689 4

Спипаха турчин на АМ "Тракия", превозващ мигранти

  • турчин-
  • мигранти-
  • тракия

Автомобилът е иззет, а водачът му - задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа

Спипаха турчин на АМ "Тракия", превозващ мигранти - 1

Около 12.30 часа вчера, в района на автомагистрала "Тракия", служители на Пътна полиция при ОДМВР - София спрели за проверка лек автомобил "Пежо Бипер", управляван от турски гражданин, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В колата униформените установили шестима чужденци, трима от които непълнолетни, всичките без документи за самоличност.

Трима от групата се представили за афганистанци, двама за иракчани и един за иранец. На местопроизшествието е извършен оглед. Автомобилът е иззет, а водачът му - задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. След приключване на работата с тях, нелегално пребиваващите са настанени в специализирани домове.

По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 281, ал.2 от НК. Действията по разследването продължават под наблюдението на районната прокуратура в Ихтиман.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 hmhmhm

    9 2 Отговор
    Одрижети му пиштолета до дъно !

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ИВАН

    11 0 Отговор
    Ами знае, че в България само ги потупват по гърба тия нагли турчоля, затова са се разпасали като сайбии ... я да знаеха, че ги чака по една кола бой и пандиз на ръба на оцеляването, да видим как щяха да са по ниски и от тревата
  • 4 Нервен

    3 0 Отговор
    Тия каналджии що се хабят,по евтино ще им излезе да си ги вкарват с контейнери по али експрес