Last news in Fakti

6 Юни, 2019 13:28 2 072 1

Запалиха колата на бивш футболист

  • пожар-
  • кола-
  • барбата

На МВР не е известно ексфутболиста да има връзка с подземния свят

Запалиха колата на бивш футболист - 1

Неизвестен е запалил колата на бившата звезда и настоящ треньор в детско-юношеската школа на „Нефтохимик-Бургас“ Тодор Георгиев – Барбата.

Инцидентът е станал снощи около 3:40 ч. Мерцедесът S-500 е пламнал под прозорците на кооперацията, в която живее Барбата на ул. „Перущица“ №22, съобщи Флагман.БГ.

„Първо се чу пукот, скочих веднага и погледнах – видях, че гори колата на Барбата – пламъците бяха тръгнали от двигателния отсек. Веднага се обадих на тел. 112“, каза съсед на бившата звезда на футболния клуб.

До идването на пожарната огънят обхванал и Фолксваген Пасат, паркиран в съседство, но неговият собственик е проявил безрасъден героизъм, като се е качил в него, стартирал е двигателя и е успял да го премести. След това със своя пожарогасител е започнал да овладява пламъците по Мерцедеса на Барбата.

Огнеборците са се намесили след десетина минути. След като са потушени пламъците, още при първоначалния оглед е установено, че огънят е тръгнал от предния капак, върху който е излята запалителна течност. Автомобилът е производство 2007 г. и за съжаление не е застрахован.

На МВР не е известно ексфутболиста да има връзка с подземния свят. До миналата година той е стопанисвал успешно кафене „Водопада“ до сградата на Пето РУП в жк „Лазур“, но заради непосилно висок наем го напуснал.

През 2017 г. е бил поканен в съвета на директорите на „Нефтохимик“, за да стане треньор на детско-юношеската школа. Той е бил привлечен с надеждата, че ще даде рамо за осигуряване на мощен спонсор за клуба – това обаче така и не се е осъществило.

„Този човек никога не се е мутреел, има стабилно семейство и едва ли някой му има зъб в тази връзка. По-скоро трябва да се развие версията за поети, но неизпълнение ангажименти към футбола“, каза полицейски източник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Умерен главорез

    2 1 Отговор
    На шефа на РПУ - то да палнат колата та да видим дали е " неизвестен " подпалвача !