Last news in Fakti

2 Юли, 2019 08:48 5 693 25

Българката Мануела финтира британския си любовник с 200 000 паунда

  • марсел кутър-
  • мануела-
  • великобритания

Нашенката показа пред съда в Лондон документи, че е фалирала и няма никакви пари

Българката Мануела финтира британския си любовник с 200 000 паунда - 1

Брекзит поне ще намали риска глупаци със слаби ангели от Острова да падат в капана на обиграни българки и румънки. Такива са коментарите за новината, че английският финансов консултант Марсел Кутър, който успя да осъди през февруари бившата си приятелка Мануела Радева да му плати 200 000 паунда, вероятно ще пие една студена вода. Това е станало ясно по време на ново съдебно изслушване в Лондон по техния спор, съобщава .„Дейли Мейл“.

На него в отговор на ултиматума, че трябва да плати първите 50 000 паунда, Мануела показала документи за фалит. Преди това магистратите я предупредили, че разходите по делото могат да ударят 100 000 паунда. Българката обаче обяснила, че е гола като пушка и нищо не може да даде на бившия си любовник.

Горещата любов между 57-годишния богат британец и по-младата с 20 години хубавица Мануела стигна до съд, когато той разбрал, че нашенката му слага рога с друг мъж. Възмутеният Кутър поискал Мануела да му върне 182 000 паунда, които той и дал с цел инвестиция.

Освен това тя трябвало да плати 20 000 паунда разноски по делото и още над 3641 паунда лихви за задържаните пари на англичанина.

Двамата започнали връзка чрез приложението за запознанства „Тиндер“ през 2017 г. Там сънародничката ни се представила за инвестиционен банкер, който работи за американската Ситибанк, необвързана е и търси любов.

Марсел, който вади добри пари като консултант в петролния бизнес, толкова хлътнал по българката, че почти веднага я поканил да заживеят заедно в апартамента му в Лондон. Влюбен до уши, той ѝ купувал скъпи бижута и маркови дрехи, редовно я водил и на скъпи екскурзии. Връзката им продължила 9 месеца. През това време тя успяла да го убеди да ѝ прехвърли в банковата сметка 182 000 паунда, които тя да инвестира.

Пред съда англичанинът обяснил, че Радева го е излъгала за своята професия и освен това се е омъжила за друг само няколко седмици преди да започне отношения с него. Заблудила го, че е висококвалифициран финансов експерт и може да инвестира парите от негово име, припомня trafficnews.bg.

Радева признала, че е била омъжена, но вече била разделена със своя съпруг. Потвърдила, че е получила от него 182 000 паунда, но само част от тях били похарчени за купуване на криптовалута за Кутър, докато останалите отишли за покриване на луксозния им начин на живот. Тя отрича да е заблуждавала англичанина, че е инвестиционен мениджър. Търговията било нейно хоби, с което се занимава вечер.

При новото съдебно изслушване е станало ясно, че англичанинът е сменил своя адвокат и се е доверил на защитник с български корени. Това е Камен Шойлев. Той е завършил право в Кеймбридж и е специалист по финансови и инвестиционни спорове. От професионалната му биография става ясно, че е живял и работил в Русия, Япония, Саудитска Арабия, България и Великобритания.

Пред британски медии Шойлев казва, че ще се опитат с клиента му да оспорят решението за банкрут, представено от Радева, но призна, че ако не успеят, тя може да се измъкне без да плати нищо.

Кутър имаше претенции българката да му върне и 36 000 евро, дадени на заем, а тя настояваше той да ѝ плати 10 000 паунда за вещи, които си оставила в неговия апартамент. Съдът обаче постановил, че тези искове трябва да се разгледат от друга съдебна инстанция.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 359

    31 1 Отговор
    Вземи си българка да те отрака...
  • 2 EL cappo

    47 1 Отговор
    Ковра не връща пари! :)
  • 3 Прав Слав

    18 1 Отговор
    Айде малко реклама на българския адвокат)
  • 4 Мордехай Мошекрадев

    39 3 Отговор
    Дреме ми за анхлийския глупак!
    Българките са признати шампионки-проститутки и най-върли шафрантии!
  • 5 Вече мама на тати без пари не дава.,,...

    29 1 Отговор
    Британеца като иска да клеца младо гадже ще плаща.
  • 6 ПОРЕДНАТА ЗЛАТОТЪРСАЧКА

    30 1 Отговор
    ЧОВЕК КАТО ПООСТАРЕЕ И ДАВА МИЛО И ДРАГО ЗА МЛАДА ВЪРБА..ИМА МНОГО ОБИГРАНИ ЖЕНИ НО АКО ЧОВЕК ВНИМАВА И НЕ СЕ ДОВЕРЯВА МОЖЕ ДА ИЗБЕГНЕ ПОДОБНИ СИТУАЦИИ..ПО ПРИНЦИП ЖЕНИТЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ ИЗПОЛЗВАТ МЪЖЕТЕ И ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ СА МЕРКАНТИЛНИ СЪЩЕСТВА..
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Бах мааму

    6 0 Отговор
    Много скъпи вещите от интернет!
  • 9 гост

    25 1 Отговор
    Тази е далеч от хубавица, даже доста антипатична изглежда, но има добро тяло, доста едрогърда със слаба талия и стройни бедра. Старчето е искал да помпи младичкото, борил е балкона й, а после цената за удоволствието му се е видяла много висока. Ами да не й е давал парите, то така ли се дават на доверие? Отиваш в банка, фирма, а ако е на частно лице първо минаваш през адвокат да ти потвърди идентичността на човека, който искаш да финансираш, обаждаш се в Ситито, питаш имате ли такъв човек. Явно умее да върти дупето щом го е подвела по такъв начин и за толкова много пари.
  • 10 Потник

    17 0 Отговор
    От умрял писмо и от,к__ва запис...!!
    Кога?!
  • 11 100

    9 0 Отговор
    Само да не попаднат на някой резняк от острова, че тея нямат задръжки.....
  • 12 3333

    10 4 Отговор
    Добре ще го завлече, но не мисли ли, че англичанинът щом може да рискува 200хил. паунда , може да даде още малко и да я прати в статистиката на изченалите жени.

    Коментиран от #17

  • 13 Бай Добри

    8 1 Отговор
    Тази ковра ще издържи поне 3 гангбанга един след друг. Само за фейсфък е и яко помпане.

    Коментиран от #16

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Гост

    13 0 Отговор
    Ако кажа че над 80 процента от българките са със същия манталитет едва ли ще сбъркам .. но винаги си е виновен който дава
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Имал дал

    9 0 Отговор
    Докато има телета,ще има и касапи !!!
  • 19 Grotto

    7 0 Отговор
    Малко го е одрала. Българките са търмъци
  • 20 Луд

    5 1 Отговор
    Тоя български адвокат ако не играе пък с нея.....Нищо няма да и вземе ами най-много да го осъди за уронване на престижа.
  • 21 дедо

    8 0 Отговор
    Това е траверс - не жена!
    Мислим че съм го виждал тоя на Солни пазар у София!
    Убави дудуци прави...
  • 22 11ап

    4 0 Отговор
    Тая е Българка колкото аз космонавт!
  • 23 Токо

    4 0 Отговор
    Е на това му викам BR-EXIT !!! Браво на тая кукла и личният и Брекзит ! Това ще се окаже единствената Британска инвестиция в България преди Брекзита. Тая дама удари Бойко в земята по привличане на инвеститори от Англия ...
  • 24 Така е

    1 0 Отговор
    Нашите мърши навсякъде ги знаят що за стока са...
  • 25 Дедо1

    0 0 Отговор
    Луд изида 2 зелника,по луд е тоа каде му ги дава