Last news in Fakti

2 Юли, 2019 12:49 3 758 2

Полицията издирва мъж от Тетевен

  • издирван-
  • тетевен

Мъжът е на видима възраст 80-85 години

Полицията издирва мъж от Тетевен - 1

Областната дирекция на МВР в Ловеч издирва Васил Нейков Лилов от Тетевен, който е в неизвестност от 16 юни т. г., съобщават от полицията.

Мъжът е на видима възраст 80-85 години. Висок е 176 см, със слабо телосложение, черна права къса коса, с челно оплешивяване. Към момента на изчезването е бил облечен с черна тениска, светла риза с къс ръкав, тъмносин пуловер, тъмно яке и шапка с козирка, черни панталони и маратонки.

От полицията призовават гражданите, които имат информация за местонахождението на издирваното лице, да се обадят на тел. 112, 068 668 323 или в най-близкото поделение на МВР.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    1 1 Отговор
    Склерозата не прощава. Миг невнимание от страна на близките и... няма откриване.
  • 2 Ко прайм сега

    0 0 Отговор
    И как го издирва, като чака на сянка да им го намерят. А те да протестират за пари, че все им са малко. И как да ги уважаваш после, а другарю Министър. Имаш ли отговор!