Last news in Fakti

31 Юли, 2019 12:11 4 194 12

Бургазлия убит по време на поклонническия поход

  • убит-
  • поклонически поход

Намереният в неделя мъртъв 77-годишен мъж бил удушен, сочи аутопсията

77-годишният участник в поклонническия поход "Светия път" от Велико Търново до Рилския манастир, който беше намерен мъртъв в неделя, е бил убит, научи TrafficNews. Тялото на мъжа, който е от Бургас, беше открито между радомирските села Дрен и Горна Диканя. По данни на полицията той се е отделил от похода и след час издирване е намерен мъртъв.

Резултатите от аутопсията сочат , че той е бил удушен. Мъжът е бил конфликтен, разказаха участници в похода. Почти всяка година имало проблеми с него.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛУД И ИЗТРЕЩЯЛ

    15 3 Отговор
    Конфликтен ама колко, та някой по–конфликтен от него да го удуши? Спешна необходимост от средства за подкрепата на психичното здраве и психиатричната помощ!
  • 2 Е!!!!!

    21 5 Отговор
    До година няма да има проблеми с него!!!

    Коментиран от #9

  • 3 Бойко тиквата

    4 5 Отговор
    Аз го удуших от свирки

    Коментиран от #11

  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 0 Отговор
    НЯКОЙ ОТ Ц И Г АН И ТЕ МЕСТНИ ГО Е НАПРАВИЛ ТОВА МАЙ

    Коментиран от #7

  • 5 ТЬРНОВЧАНКА

    1 0 Отговор
    В ТЬ РНОВО В МЕХАНА ПЕТЛЕТО РАБОТИ МАРТИН СТЕФАНОВ С НИК БАЙ КУРТИ ХОРА ПАЗЕТЕ СЕ ТОЯ МАРТИН Е ПИДОФИЛ ПЕДОФИЛ Е ЗАКАЧА ДАМИТЕ ПОКАЗВА СИ СРАМОТ
  • 6 това ли е статия

    11 0 Отговор
    Не знам от къде са копирали статията, но да кажат, че бай Коста е конфликтен са пълни глупости! Страхотен човек и много благ и тих, никога не съм чувал да е имало конфликти с него, може би по някога е бил малко по-бавничък от групата, но колко от пишещите могат да ходят по 200-300 километра на 77 годишна възраст?
    Така, че моля ви не пишете глупости, като се подвеждате от малоумно изкопирани от някоя Шиши-медия статии!
    Да почива в мир, ще го помним!

    Коментиран от #8

  • 7 май си прав

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    може само да им пожела д е ц а т а на мнг алите да ги сполети по-лоша съдба, нека малко р а к за тях да има
  • 8 Истината боли много...

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "това ли е статия":

    Полицията е заета с много по важни задачи,трябва да пази враговете на обикновеният Български гражданин.Под защита са всички-крадци, мошеници и убийците.....
  • 9 Равносметка

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Е!!!!!":

    15-та минута не мога да спра да се смея на коментарът ти. Направи денят ми по-ведър. Това си е вече висша форма на сарказъм. Пиша го искренно. Аман от простовати коментари на слабоумни псевдодраскачи из форума. Това е шедьовър.
  • 10 Анюта Лишева

    3 0 Отговор
    Само преди 10 дни се разделихме с Коцето, след похода "По стъпките на Апостола на свободата". Невероятен човек, изключително ерудиран, тих и скромен, мислещ и със собствено мнение..., все още не мога да повярвам, че някой е могъл да го убие... Светла му памет! На мен и на приятелите ще ни липсва!
  • 11 Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бойко тиквата":

    Защо го уби
  • 12 Маригу

    0 0 Отговор
    Тук няма цигани!!!
    Наистина..