Last news in Fakti

8 Август, 2019 17:46 5 685 7

Закопчаха известните мутри Барбарона и Плешивия

  • мутри-
  • барбарона-
  • плешивия

Град Поморие е блокиран от полиция, а ченгета извършват арести на поне два адреса

Закопчаха известните мутри Барбарона и Плешивия - 1

Специализирана полицейска акция на СПС и отдел „Криминална полиция” към ОД на МВР в Бургас се провежда в този момент на територията на Поморие, съобщава „Флагман.бг“. Градът е блокиран от полиция, а ченгета извършват арести на поне два адреса. По информация на изданието арестувани са Мартин Душев-Барбарона и Веселин Кръстев-Плешивия – две от известните имена в местния ъндърграунд.

Те са закопчани по основателни подозрения за разпространение на наркотици. От ОД на МВР в Бургас отказват коментар. Акцията все още продължава.

Преди четири години Барбарона и Плешивия бяха задържани по обвинение за побоя над Стоян Тончев, но впоследствие бяха оправдани. Срещу Душев върви дело и в Специализирания наказателен съд в София за участие в ОПГ за разпространение на наркотици, като част от групата на Мазния.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хабиби

    20 3 Отговор
    ВСИЧКО Е ПИНИЗ !!!
  • 2 Кой68

    8 1 Отговор
    По подозрения?!?Посред бял ден в разгара на туристическия сезон/силен или слаб/?Отново нещо недоизмислено и необмислено-това не се ли прави нощем или рано сутрин....
  • 3 Поморие

    18 3 Отговор
    Тoвa e бeзплaтнa aтрaкция в Пoмoриe зa кoмпeнcaция нa миризливитe вoдoрacли и cтaрaтa зaмрaзeнa рибa oт другия крaй нa cвeтa! Зaпoвядaйтe нa пoчивкa при нac - тук минeрaлнaтa вoдa e eвтинa - нe e 11 лв., a e caмo 7 лв.!
  • 4 Дядото

    6 1 Отговор
    ...трикове за заблуда на балъците дошли като туристи...!!!
  • 5 Тото Памата

    9 0 Отговор
    Е тоя мазния, нали Иво Андонов го утрепа с вилица?!
  • 6 Куката

    1 0 Отговор
    Те тея са още в втория сезон 1 серия
  • 7 КАЗАНОВА

    4 1 Отговор
    АТАНАСОВА ДРАСКАЧКЕ НЕ СА ЧЕНГЕТА А СА ПОЛИЦАЙ ДА ТИ ИМАМ ПИСАНЕТО НА ДРАСКАЧ