Last news in Fakti

15 Август, 2019 17:41 6 402 9

Пътник преби шофьор на автобус

  • побой-
  • шофьор на автобус

Пострадалият е откаран в болнично заведение за оказване на медицинска помощ

Пътник преби шофьор на автобус - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Столични полицаи издирват мъж, ударил шофьор на градския транспорт,съобщиха от пресцентъра на МВР.

Днес, минути след полунощ, шофьор на автобус по линия 213 заявил в Седмо РУ, че няколко часа по-рано на автобусна спирка в района на ж.к. "Младост" направил забележка на пътник с агресивно поведение, който му нанесъл удар по лицето и избягал.

Пострадалият е откаран в болнично заведение за оказване на медицинска помощ, където е прегледан и освободен за домашно лечение. Предприети са оперативно-издирвателни действия за установяване и задържане на нападателя. Работа по образуваната преписка продължава.

В столичното Второ РУ са задържани и двама мъже, счупили стъкло на автобус на масовия градски транспорт. Снощи, към 20.30 часа, във Второ РУ е получен сигнал, че в автобус, движещ се по линия 27, е възникнал скандал между двама от пътниците. На спирката в кв. "Курило" двамата слезли да се саморазправят и един от тях счупил стъклото на рейса. Задържани са с полицейска мярка до 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти милиционер

    35 14 Отговор
    В рейсовете пътуват основно диви селяни и много нисък слой пролетариат. Факт.

    Коментиран от #5

  • 2 Бокостан

    47 2 Отговор
    Жунгла брат, жунгла и примати дебнат отвсякъде !
  • 3 Дон

    7 3 Отговор
    БОЙ ВЕ
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 асдфф

    39 2 Отговор

    До коментар #1 от "Анти милиционер":

    то пък щото с автомобили само интелигентни пътуват :Д
  • 6 Другия с коня

    3 12 Отговор
    Предизборна агитация от електората на Корнелия Нинова...Гласувайте,за да Гладувате...БСП.....
  • 7 Раймонд

    10 3 Отговор
    До коментар 6 Другия с коня - Абе убитак нещастен, БСП че купуват цигански гласове, купуват, ама кой купува най - много цигански гласове и на малките деца е ясно, така че тъпизмите си по добре запази за себе си. Особено пък сега със субсидия от 1 лев кой освен управляващите ще е с пари да купува гласове? То бива тенденциозни коментари, ама гербаджийските подлоги се оливат. А иначе аз лично не съм гласоподавател на БСП и Нинова, макар че я имам за много по - свестен и морален човек от Борисов.

    Коментиран от #8

  • 8 Devil666

    5 4 Отговор

    До коментар #7 от "Раймонд":

    Ей...за комунистите боклуци червени , угодия няма ! Нали точно кУрнелия нинова орева света за субсидията , когато я намалиха на 1 лв. !!! Иначе преди само говореше как народа искал това...Не разбрахте ли , че комунизма е зло , толкова колкото и фашизма...
  • 9 123

    1 0 Отговор
    Деградирала държава, само утайката е останала там