Last news in Fakti

28 Август, 2019 14:55 2 727 8

Двама берат душа след масов бой във варненско село

  • цонево-
  • масов бой

Сигналът за сбиване е подаден на 26 август около 21.00 часа в с. Цонево

Двама берат душа след масов бой във варненско село - 1
Снимка: shutterstock

Двама мъже са с опасност за живота след сбиване в село Цонево. Това съобщиха от ОДМВР - Варна.

Сигналът за сбиване е подаден на 26 август около 21.00 часа в с. Цонево. Установено е, че през същият ден по-рано е възникнал скандал между двама мъже от селото на 38 и 29 г. Малко по-късно 38-годишният с инициали С. Д. и още няколко мъже отиват в дома на 29-годишния мъж.

Там се сбили, а при пристигането на полицейския екип боят бил приключил. В болница с опасност за живота са настанени 29-годишен мъж, който е с фрактури на череп, 2 ребра и лява длан и 37-годишен мъж, който е с фрактура на черепа.

Във връзка със случая са задържани лица с инициали С. Д. (на 38 г.), А. М. (на 59 г.) и М. Д. (на 34 г.) и тримата от с. Цонево. Води се досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    24 0 Отговор
    НАПАДАТ ГО В ДОМА МУ ...АМИ АКО БЕШЕ ВЪОРЪЖЕН И ТРЕЗВЕН !?!? А ПРИ СОЦИАЛИЗМА НЕ СИ ЗАКЛЮЧВАХМЕ ВРАТИТЕ !!! ПРЕСТЪПНИК -ПАНДЕЛА ;ПРЕСТЪПНИК -ПАНДЕЛА ....НЯМА УСЛОВНО СРЕЩУ ПАРИ ЗА ГНУСНИТЕ СЪДЛЯРИ И СЪДЛЯРКИ /ОТ НИКОГО НЕИЗБРАНИ / !!!!!!!!!!

    Коментиран от #2, #7

  • 2 Чук

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "ПЕНКО":

    Ама тея са са си от същото котило бре
  • 3 Несъстоялата се еволюция

    4 0 Отговор
    Българска класика
  • 4 Дали

    12 0 Отговор
    Са ромове?

    Коментиран от #5

  • 5 Бай хой

    10 0 Отговор

    До коментар #4 от "Дали":

    Със сигурност не са джинове.
  • 6 Данъкоплатец

    9 0 Отговор
    Трябвало е да се помлатят още малко, а сега едни в болницата, едни в ареста и пак на наш гръб и с нашите пари.
  • 7 Червената лисица

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "ПЕНКО":

    Стига с тия лакърдии бе. Затворите бяха пълни с крадци. Те от къде крадяха бе лъжец ? Аман от спомени от социализма. Идеалното време, ама се затри. И червените боклуци от Москва се отрекоха от комунизма. Само у нас някой и друг червен мухъл си спомня, че не си е заключвал вратата. За какво да я заключваш, като вътре имаше една черга, трикрако столче и чифт цървули. Ето това беше социализма. Хората си крадяха официално от ТКЗС и кой където работи. Разходи се из българските села и градове , погледни оградите и вилите и ще разбереш веднага каква промишленост има в района. Влачили, влачили ... диря няма. Не заключвал - червен лъжльо.
  • 8 Тодор Живков

    1 1 Отговор
    Ше ме търсите мене, мишки малки