Last news in Fakti

12 Септември, 2019 16:20 3 312 7

Пребиха мъж за 80 стотинки

  • остров-
  • 80 стотинки

Бандитите му нанесли куп удари

Пребиха мъж за 80 стотинки - 1
Снимка: Shutterstock

Двама нападнаха и пребиха мъж за 80 стотинки във Врачанско, съобщиха от МВР в областния град.

Вчера в 9 часа в районното управление в Оряхово било получено съобщение от жител на село Остров, който заявил, че е станал жертва на побой и кражба. Мъжът разказал пред униформените, че на 7 срещу 8 септември бил пред дома си, когато от някъде дошли две неизвестни лица и го нападнали. Бандитите му нанесли куп удари, след което отнели от него сумата от 0,80 лева.

По случая било образувано досъдебно производство в районното управление на Оряхово.
След проведени оперативно-издирвателни мероприятия, полицаите установили съпричастните към деянието. Те са Л.К. и М.И., жители на село Остров. Лицата са задържани за срок от 24 часа.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядото

    39 1 Отговор
    ...немотията превърна хората в зверове,...а политиците посяха бедността и немотията!!!

    Коментиран от #2

  • 2 Ххх

    34 3 Отговор

    До коментар #1 от "Дядото":

    Хубаво изказване, но все пак твърде общо и в духа на политкоректността. Защото истината е че обикновено в 95 процента от случаите извършителите са цигани. И хората на много места са подложени на жесток криминален терор, но политиката на управляващите е този проблем постоянно да се замита под килима. Осигуряват си спокойствие за крадливото си пребиваване в политиката, а пък нещастните старци и бабички по селата за оставени на вълците, както се казва, докогато оцелеят, оцелеят, такъв им бил късмета в живота. А Тиквата такива проблеми не го вълнуват, на него му дай да се занимава с глобалните проблеми. Виж, ако можеше някой негов близък циганите да пребият, тогава сигурно щеше да му дойде и малко по - вътрешно.
  • 3 параметър

    14 1 Отговор
    От утре да очакваме, убиха мъж за жълти стотинки
  • 4 Пълен потрес

    27 1 Отговор
    Благодарение на политиката на управниците и бащицата наш се стигна до това дередже. За тенекии, асвалт и предизборна агитация пари има, а за беззащитните възрастни хора няма( дори и един постоянно присъстващ полицай ще е повече от нищо) Срам, позор и безхаберие! Тези стотинки не стигат дори за един хляб. Управляващи, утре може да са вашите баба и дядо, осъзнайте се и защитете хората,или незабавна оставка!!!
  • 5 Мартин

    19 2 Отговор
    Това описва най-пълно картинката в милата ни Родина. Някой се плюнчат колко са големи по телевизията, а хората по селата се трепят за 80 стотинки..
  • 6 Те са

    12 0 Отговор
    Лютфи Кадир и Месут Ибрям и са кюнци!
  • 7 соросоидни кърлежи

    9 1 Отговор
    сигано роми с подкрепа нпо свине и чичо шорос в действие.