Last news in Fakti

2 Октомври, 2019 17:07 3 727 7

Мощна акция изненада наркодилъри в Банско

  • акция-
  • дилъри-
  • банско-
  • сандански

Акцията започна с обсада на село Илинденци

Мощна акция изненада наркодилъри в Банско - 1

Внушителни групи жандармеристи и полицаи респектираха сериозно тази нощ продавачите и производителите на канабис в Пиринско. Мощната операция "Антидрога" нанесе сериозен удар върху играчите на пазара с канабис в региона, съобщи struma.com.

Акцията започна с обсада на село Илинденци, община Струмяни, където бе щурмуван дома на известния пласьор и търговец на дрога Румен Методиев - Турчина.

След като откриха тайника му със сух канабис, ченгетата намериха и голяма нива негова собственост. Две големи ниви с канабис, с неустановен стопанин бяха унищожени и в община Сандански. Над 4 декара, готов за бране канабис, бе изкоренен. Интересното е, че докато търсили канабис в нивите полицаите се натъкнали и на специални тайници в скални масиви в района. Там са открити над 5 килограма сух канабис.

В Банско в момент на сделка бяха арестувани момиче и момче и техните 3-ма клиенти. Профилактично в операцията бяха задържани и 5-тима от Кресна. Операцията е из целия регион. Продължава в Петрич и околните села.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нео

    9 2 Отговор
    Родните журналисти не спират да ни изненадват с използването на глупави изрази от рода: "удар върху играчите на пазара с канабис". Като че ли става въпрос за пазара на домати. Играчите са просто наркопроизводители и разпространители. С една дума - престъпници!
  • 2 ГошУ

    19 0 Отговор
    "известния пласьор и търговец на дрога Румен Методиев - Турчина". В България престъпниците са известни, но все пак на свобода... поне докато си плащат чадърчето.
  • 3 Последния софиянец

    11 0 Отговор
    Много правилно е написано,, изненада,,. Хората си плащат и изведнъж,, Изненада,,.
  • 4 Тост

    3 0 Отговор
    Разчистват местния пазар, че идва зимен сезон и в района ще е пълно с туристи!
  • 5 Вдигат такса спокойствие

    5 0 Отговор
    Така изглежда
  • 6 И така става

    0 0 Отговор
    Явно "известния", но свободен дилър, снася не достатъчно и сега му го казват.
  • 7 Така ще се оправят нещата

    0 0 Отговор
    "Внушителни групи жандармеристи и полицаи респектираха сериозно тази нощ продавачите и производителите на канабис в Пиринско."
    Не е нужно да са внушителни групи - 7-8 човека са достатъчни.
    Не е нужно да респектират - трябва да терминират.
    Не е нужно нощем - трябва публично, през деня, по дърветата, с 1,5 м. въже. Поне дървета в Пирин бол.