Last news in Fakti

5 Октомври, 2019 15:08 8 489 9

Син на зам.-областен във Враца е собственикът на изгорялата кола

  • враца-
  • изгоря-
  • робертино маринов

Още снощи полицията започна мащабна издирвателна операция, като в нея са включени и специализирани служби от София

Син на зам.-областен във Враца е собственикът на изгорялата кола - 1

Собственик на лекия автомобил „Сеат“, който вчера се запали при катастрофата край Враца, е синът на заместник-областния управител Робертино Маринов, научи ексклузивно агенция BulNews. При челния сблъсък снощи на Оряховско шосе избухна газовата бутилка на колата и вътре в нея изгоря негов приятел, с когото пътували от София към Оряхово.

На този етап не е ясна причината за внезапното навлизане в насрещното на неговия автомобил, като не е изключено да става въпрос за техническа неизправност. Свидетели на катастрофата разказват, че колата се е движела с нормална скорост, тъй като на отбивката за село Чирен често има пътна полиция и затова се спазва ограничението от 40 км.

След като двете коли започнали да горят, вероятно изпаднал в шок от видяното, 25-годишният Х.М. избягал в неизвестна посока.

Още снощи полицията започна мащабна издирвателна операция, като в нея са включени и специализирани служби от София. По следите на младежа са няколко обучени кучета, но въпреки това на този етап той не е открит. В района има много вилни къщи и лозя, и вероятно момчето се е скрило някъде в тях. През нощта температурите вече са много ниски и стоенето на открито на леко облечен човек е сериозно изпитание.

До часове предстои шофьорът на злополучния „Сеат“ да бъде обявен за общодържавно издирване.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    74 0 Отговор
    Като изтрезнее ще се появи. За останалото ще се погрижи татко му.
  • 2 гост

    33 11 Отговор
    Това е плодът на краварската демокрацията вече 30-години , о българче , да съм мизерник и да карам на газ е първа радост за мене. Къде отидоха тези лоши времена на глад и мизерия когато бензина беше стотинки , а сега в просперираща и демократична бълхария тънем в разкош.
  • 3 Та това е страхотно😂😂😂

    11 1 Отговор
    Тоа спечели изборите за кмет😂😂😂
  • 4 Боби

    31 1 Отговор
    Такива винаги бягат от местопроизшествието.Учат ги от малки май.
  • 5 Гошко

    9 1 Отговор
    Аре бе..не е ясна причината..помислил си че кара ламборджини..а то газова запалка..и понеже тати е...ВСИЧКО Е позволено..!
  • 6 Тодор

    11 0 Отговор
    А,бе вие освен "зверска",друга дума за катастрофа не знаете ли ?
  • 7 Горанова

    2 0 Отговор
    Няма ли да си актоализирате информацията!?!Когато е да оплюете някой сте първи,а като излезе истината се покривате като мишки!!!
  • 8 Милена

    0 0 Отговор
    Не прибързвайте с коментарите не се знае кой е шофирал и на кой е овъглиният труп всеоще
  • 9 Милена

    0 0 Отговор
    Не прибързвайте с коментарите не се знае кой е шофирал и на кой е овъглиният труп всеоще