Last news in Fakti

5 Октомври, 2019 17:56 6 798 28

Обраха банка в София! Задигнаха 185 хил. лева

  • обир-
  • банка-
  • софия

Обирът е станал по време на почивка на служителите

Обраха банка в София! Задигнаха 185 хил. лева - 1

185 хил. лева са откраднати от офис на банка в хипермаркет на столичния бул. “Европа”. Кражбата е извършена около обяд в офиса на „УниКредит“ в „Метро“. По първоначална информация парите са взети от сейф по време на почивка на служителите.

Една от служителките е взела сумата, сложила е в сейф, не е заключила и е излязла в обедна почивка, научи TrafficNews.bg. Като се върнала парите ги нямало. Голямата сума пари била прибрана в найлонова торбичка.

Полицейската охрана в района е засилена, случаят се разследва.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    48 4 Отговор
    Че откъде в софийските банки толкова пари? Мислех, че сте ги изкрали всичките!
  • 2 Аноним

    3 8 Отговор
    Ще ги намерят, но малка част
  • 3 Браво паметник за героите

    80 3 Отговор
    Радвам се като има такива новини и не е драма щото банките ограбват народа

    Коментиран от #8

  • 4 Valio

    53 2 Отговор
    Комбина е с някой таз дето не ги заключила.
  • 5 Аз бях

    32 5 Отговор
    Снощи помпах дебелата служителка след което и обещах,че ако днес не заключи касата ще се омъжа за нея.Така си спестих взлома...
  • 6 Анти седераст

    16 0 Отговор
    Тая вече харчи
  • 7 Дърт ключар

    16 1 Отговор
    Браво! Похвално! Пишете ми на лично са следващи дестинации!
  • 8 Рошко

    11 2 Отговор

    До коментар #3 от "Браво паметник за героите":

    Получаваш +от мен
  • 9 Този мач

    21 1 Отговор
    сме го гледали много пъти. Служителката е в играта.
  • 10 ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО НЕ Е ХУБАВО

    28 1 Отговор
    Е ТОВА ЧЕ МНОГО АМА МНОГО МАЛКО ПАРИ СА ИЗЧЕЗНАЛИ...ДА БАНКИТЕ ОГРАБВАТ И ИЗМЪЧВАТ ХОРАТА А ПЕЧЕЛЯТ МИЛИАРДИ ВСЯКА ГОДИНА..НЕ МИ АМА ХИЧ НЕ МИ ДРЕМЕ ЗА БАНКИТЕ И СЪЩО И ЗА СЛУЖИТЕЛИТЕ ИМ КОИТО СА ПОДЛОГИ НА СВОИТЕ БЕЗСКРУПУЛНИ И АЛЧНИ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ "ШЕФОВЕ"...СЪЩИТЕ ТЕЗИ СЛУЖИТЕЛИ ЗА ДА СПЕЧЕЛЯТ ПОВЕЧЕ БОНУСИ ЗА СЕБЕ СИ СА ГОТОВИ ДА РАЗЧЛЕНЯТ ЧОВЕКА КОЙТО ДЪЛЖИ ПАРИ НА БАНКАТА..И НЕ ИМ МИГВА И ОКОТО ДА ВИ ОСТАВЯТ НА УЛИЦАТА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО И ДЕЦАТА СЪЩО...САМО И САМО ДА СПЕЧЕЛЯТ..НО ЕДИН ДЕН ЩЕ ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ СИ ОТИВА ОТ ТОЗИ СВЯТ БЕЗ ДА СИ ПЛАТИ ГРЕХОВЕТЕ...БАНКОВИТЕ СЛУЖИТЕЛИ СЪЩО...
  • 11 Centurion

    15 1 Отговор
    Банката я обраха ДПС и ГЕРБ и разни жалки отрепки от НДСВ!!!Супер здрава банка я разсипаха,а подпомогнаха с милиард и двеста,една друга банка която не може да извади и 10%ликвидност!!!
  • 12 bobeto

    39 1 Отговор
    ЗАПОМНЕТЕ ЕДНО:
    Когато някой открадне от банка е КРАЖБА. Когато банка открадне от цял народ е ЛИХВА.
  • 13 the Doll

    12 0 Отговор
    браво на момците, да му мисли служителката..!
  • 14 сговор

    6 6 Отговор
    Прилича на нагласен обир. Ще сложат парите в касата, но няма да я заключат. Тези служителки затова ли получават по 2-3 хиляди лева заплати?
  • 15 ГАЛЕВ

    18 2 Отговор
    БРАВО Е ТАКИВА НОВИНИ ОБИЧАМ ДА СЛУШАМ.СЕГА САМО КАСАТА А УТРЕ И ЦЯЛАТА БАНКА ДА БЪДЕ ОБРАНА И ОШУШКАНА,ДОРИ БИХ ИСКАЛ ВСИЧКИ БАНКИ В БЪЛГАРИЯ ДА БЪДАТ ОБРАНИ.ЗА МЕН БАНКА Е МРЪСНА ДУМА.
  • 16 Гошо

    21 1 Отговор
    Браво. Да крадеш от крадци не е престъплениение!

    Коментиран от #21, #22

  • 17 чернобил онлайн

    10 2 Отговор
    Бравос !
  • 18 Крадците всъщност не са крадци

    19 1 Отговор
    Защото Да краднеш от Крадци не е престъпление!
  • 19 Баце

    16 1 Отговор
    Е кви са тия пари за една банка ? Че то бабите хвърлят повече през балкона на ало-мафията.
  • 20 ганьо

    1 9 Отговор
    всички сте ИДИОТИ затова плащате лихви, защото за тези откраднати пари кой мислите плаща?

    Коментиран от #23, #27

  • 21 дебила

    3 4 Отговор

    До коментар #16 от "Гошо":

    Някой от вас да е бил окраден от банка, в последно време? Едва ли. Това не е обир на банка, а служебно присвоени пари. Служителка оставя пари в сейф и забравя уж дазаключи? И сейфа е в трезора.? И някой ги,, открадва??? КОЙ, след като в трезора има право да влиза само служителката и максимум 1 клиент или съпрузи ако оставят или вземат от сейф??? Ще извиняваш, но театъра е банален. Банките докато има пари са нужни. Лошо е, ако променят условия по договор. И високи комисионни. Иначе са необходимост. А служителката не може да забрави да заключи. Ако е с колежки някоя колежка може да е пипала. Клиент при касите не влиза. А в сейф долу слиза с банков служител, който му отваря сейфа и ако клиента желае сам заключва и отключва сейфа. В трезор клиента бива оставян за кратко и сам, но при касите не. Някоя мацка се е полакомила за парите. Дали служителката или колежка. Виж обира на КТБ е друго. Цацата изстреля ДАНС да вдигне врява и блокира КТБ. Излъга ни, а и Искров, че Цв. Василев изнесъл с чували парите и почнаха разни хора да си прехвърлят активи на тях и други. Това е обира на века. А после по медиите ни будалясаха, колко черен бил Василев. И ни източиха и ФГВ. Два обира в едно. И покриха всичко, като онемели.
  • 22 дебила

    3 2 Отговор

    До коментар #16 от "Гошо":

    185 хил. лева са откраднати от офис на банка в хипермаркет на столичния бул. “Европа”. Кражбата е извършена около обяд в офиса на „УниКредит“ в „Метро“. По първоначална информация парите са взети от сейф по време на почивка на служителите...... Стаята се заключва през обедна почивка. А как ще влезе крадец, ако не е с шперц и има камери и не знае, че сейфа е отворен??? Няма ли информация... Вътрешна работа. Идват избори. Преди изборите колко,, обира,, ставаха преди?
  • 23 тра ла ла

    7 0 Отговор

    До коментар #20 от "ганьо":

    ти па чуваш ли се какво говориш бе? все едно ми казваш че без тая кражба нямаше да има лихви! ти чете ли по-рано какви печалби имат банките за миналата година бе а ? според тебе лист А4 формат изцапан с мастило и подпис струва ли 40 лв.(Удостоверение за липса на задължения) това дори не е продукт или услуга т.е. тия правят пари буквално от въздуха. малко са ги одрусали тая паплач
  • 24 ревиЗОРО

    3 0 Отговор
    Банката самоорганизира обир за да спести единствения данък който неможа да скрие от държавата. А иначе банката никога не краде от народа, защото простия народ сам си подава молбата за кредит за да трие талончета след това. Така че банката е един кураФ лешояд който чисти болната и недъгава мърша в природата. Сеира е пълен а мършата сега рупа леБ и зрелища.
  • 25 Цветан Василев

    2 0 Отговор
    Аз бях. Не издържам като видя банка
  • 26 тия са дребна риба

    2 0 Отговор
    Тук кой какво и от кого може граби , едни народа , други банки. За крадците-политици това са джоб пара.
  • 27 дебила

    0 1 Отговор

    До коментар #20 от "ганьо":

    Добре, ти би ли работил без заплата? Заплатата идва от лихва. Въпроса е да не са раздути лихвите. Ти би ли дал пари на някого да върти бизнес, а като ти притрябват ги няма? Не банката е злото, а разни машинации като с Орион, Балканбанк и други. Държавно гарантирани са ти до към 16000 забравих точната цифра. Ти би ли дал пари на непознат, без някаква пвчалба, лихва? Сега са добре лихвите, но мутрите от ДСелита и Калинките им по държавната администрация пречат да правим бизнес. И ако пробиеш искат да ти вземат бизнеса и ти пращат Нап, Данс, пфоверки всеки ден. Или трябва да изтрепеш цялата държавна структура или да емигрираш. Друг е въпроса, че Калинки като Искров съучавствуват във фалит на банки и покриват грабителите. Как се прави бизнес в такава мафиотска държавна пиявица? Как няма Фолксваген да иде в Турция? Тук идват главно лапачи като Дънди да грабят, каквого им гарантират мафиотите на пост.
  • 28 Анти-мафиот

    0 0 Отговор
    Браво бее точно така да си оправят държавата че ще я мачкаме с тигрите няма да живеем кат помяри и аз се включвам в играта да му мислят защото съм най добрия в това което правя ебавам майката на полицията и прокорорите