Last news in Fakti

11 Октомври, 2019 13:51 1 796 5

Мъж опита да заколи съселянин с джобно ножче

  • славовица-
  • скандал

Скандал след стара вражда в пазарджишкото село Славовица

Мъж опита да заколи съселянин с джобно ножче - 1
Снимка: БГНЕС

Мъж, ранил с нож свой съселянин в село Славовица, е задържан от служители на Районно управление на МВР-Септември, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.

Случаят е станал около 19.30 ч. на 10 октомври на улица в селото. Възникнал скандал между живеещите в Славовица мъже на 60 и 57 години. Напрежението бързо ескалирало и единият мъж извадил джобно ножче, с което нанесъл няколко прободни рани в областта на корема на своя опонент. Пострадалият бил транспортиран и настанен в МБАЛ-Пазарджик без опасност за живота.

На мястото са се отзовали екипи на полицейското управление в Септември, които задържали в ареста нападателя. Оказало се, че в основата на скандала е стара вражда между двамата. По случая е образувано полицейско производство, работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментар📝

    6 0 Отговор
    Жуунгла
  • 2 Дългия

    10 0 Отговор
    Марийче , да колиш значи да му отрежиш врата а нанесени пробобни рани е намушкан, наръган научи се на български!
  • 3 Въпросче

    4 1 Отговор
    И сега като се е опитал да го заколи с джобно ножче, а не с мачете да речем, или пък само го е боднал тук там, а не в сънната артерия(смъртоносно) по коя процедура ще го съдят и с кого ще се споразумява? Или условно с изпитателен срок. Има закони в тая държава, но вратичките са повече!
  • 4 Уганда

    4 1 Отговор
    Дебил до дебила,мила моя майно льо.

    Коментиран от #5

  • 5 България ти кочина любима

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Уганда":

    Татари