25 Октомври, 2019 09:45 2 039 8

Кола уби мъж край Пловдив

  • коматево-
  • първенец

Колата управлявал 78-годишен мъж, чиято алкохолна проба е отрицателна

Кола уби мъж край Пловдив - 1
Снимка: Shutterstock

53-годишен мъж е загинал на място, след като е блъснат от лек автомобил в участъка между кв. "Коматево" и село Първенец. Това съобщи за "Фокус" говорителят на Областната дирекция на МВР. Тежката катастрофа е възникнала около 20,00 часа тази вечер.

По първоначални данни, лек автомобил "Тойота" блъснал движещия се на пътното платно 53-годишен пешеходец, който загинал на място.

Колата управлявал 78-годишен мъж, чиято алкохолна проба е отрицателна. Местопроизшествието е запазено.

Предстои да бъде извършен оглед и да се изяснят всички факти и обстоятелства около инцидента.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666®

    10 2 Отговор
    Не кола, а шофьор. Все едно да пишете "пистолет уби ББ".
  • 2 жеиш

    4 6 Отговор
    Държавата да се сезира и да забрани пенсионерите след 65-70 г да карат автомобил ---нито рефлекси -нито реакция - а да не говорим .че и недовиждат--- дядката с паркинсон да кара кола ---ИЛИ С 9-10 ДИОПТЕРА пълен абсурд

    Коментиран от #4

  • 3 Мда много е дърт шофера

    3 4 Отговор
    Как на 78 години може да кара кола, та той е с рефлекс на умряла котка, според мене тавана е до 70 години и то зависи от човека, да им се прай ЛКК на 70 да се види дали става за шофьор или не даже и изпит кормуване трябва:-)
  • 4 Розова нинджа с зелена жилетка.

    10 2 Отговор

    До коментар #2 от "жеиш":

    Пълен абсурд е олигофрени да ходят по пътя в тъмното облечени в черни дрехи като нинджи.
  • 5 Нож уби човек

    7 0 Отговор
    Как ги подбирате тези заглавия....
  • 6 ВЛАДИМИР ЙОТОВ

    0 1 Отговор
    ПО ИЗПЕРКАЛ/И ОТ МЕН, НЯКАКСИ ИМА ЛИ ПО ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА, АКО ИМА МОЛЯ МУ КУПЕТЕ ЕДНА ГОЛА БИСТРА ВОДИЦА, УПЪТЕТЕ ГО КЪМ БЕЗПЛАТНА СТОЛОВА БЕЗ ЗАПИСВАНЕ И МУ РАЗКАЙВАЙТЕ ВИЦОВЕ ЗА ДУШАТА, МАЙ МЕ ЧЕШЪТ ПО РОГАТА😁.
  • 7 ВЛАДИМИР ЙОТОВ

    0 0 Отговор
    МОРАЛНИ СТЕ, С ПРИЗНАНИЯ И ДЕЛИКТОСПОСОБНИ, СТРАХЛИВЦИ, И МЕСТА СТЕ СИ НАМЕРИЛИ ЗА БЕЗМИСЛЕНИ КОНФЛИКТИ С НАКАЗВАЩИ ИНТРИГАНТСКИ НАГЛАСИ И ВЛАСТНЯМАЩИ БЕЗДЕЛНИ ПРОВОКАТОРЧЕТА С ЧИСТИ ФЛОРАЛНИ МИСЛИ
  • 8 ВЛАДИМИР ЙОТОВ

    0 0 Отговор
    ЧАКАМ ДЕНЯ ЗА МЪГЛИ И ГОЛЯМТО МАЗАЛО И НЯМА ДА ВИ ПОДМИНЕ И ВАС ПЕШЕХОДЦИ. И ДА СТЕ ОТПОЧИНАЛИ ЧЕ БАЯ РАБОТА ЩЕ ВИ НАДОЙДЕ