Last news in Fakti

12 Ноември, 2019 15:59, обновена 12 Ноември, 2019 16:01 4 135 10

ГДБОП разби столична наркогрупа (СНИМКИ)

  • наркотици-
  • дрога-
  • наркогрупа-
  • гдбоп

Задържани са осем души, разпространявали дрога в София

ГДБОП разби столична наркогрупа (СНИМКИ) - 1
Снимки: МВР

Задържана е организирана престъпна група от 8 членове, разпространявала наркотични вещества на територията на София, съобщиха от МВР.

Акцията е дело на Служители от Сектор „Борба с организираната престъпност“- София област, съвместно с колегите им от ГДБОП и София-град. Тя е реализирана под ръководството и надзора на Специализираната прокуратура.

У задържаните осем столичани и ползваните от тях автомобили и адреси, са намерени и иззети подготвени за разпространение в различни разфасовки 10 грама кокаин и 10 грама канабис, везни, мобилни телефони, тефтери със записки за извършваната престъпна дейност и големи парични суми в левове и евро.

ГДБОП разби столична наркогрупа (СНИМКИ)

На четирима от задържаните са повдигнати обвинения за извършено престъпление по чл. 321 от НК и им е наложена 72- часова мярка за неотклонение „задържане под стража“. Действията по разследването продължават.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Омг

    51 1 Отговор
    10 грама трева и 10 грама амфет... Тия какво на парти ли са били тръгнали
  • 2 Омг

    21 10 Отговор
    И да не забравим тефтерите в който и аз си записвам всяко извършено престъпление... Хора 21 век сме много е нагласен всичко

    Коментиран от #5

  • 3 Хахахахахахха

    36 1 Отговор
    10г коко + 10г билки=наркогрупа, ако имаха още едни 50г щяха да задминат дори групата на Ел Чапо 😂😂😂😂😂😂
  • 4 Последния софиянец

    26 1 Отговор
    Тази група трябва да я пратят в дома за умствено изостанали.

    Коментиран от #8

  • 5 Интерес

    15 1 Отговор

    До коментар #2 от "Омг":

    За нагласено не мога да кажа ама очаквах от тях по сериозно количество и дори килограми. За някое РПУ това би било голям удар достоен за медиина изява и похвала ама за Борба с организираната престъпност ... Все пак ще кажа браво, а на дилърите пожелавам доживотен затвор.
  • 6 Гост

    17 5 Отговор
    10 грама не са организирана престъпност а лапешка история, на която трябва да отидат средностатистически ушев, вместо да дебнат кой кара с 10км/ч над ограничението и така да ПАЗЯТ РЕДА!
  • 7 Гошо

    12 1 Отговор
    Така е който не се отчита на Тиквата от Банкя
  • 8 qwerty

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Последния софиянец":

    Верно са балъци.
  • 9 Поредната скалъпена работа

    6 0 Отговор
    Разбили били наркогрупа с 10 хванати грама.Пълни глупости.Случайност ли е,че това се случва точно след като се разбра,че Гешев няма да бъде издигнат на поста ? Поне да не бяха толкова явни нещата ! Народа не е съставен само от балъци,които да ви гледат показните,нагласени и скалъпени акции !
  • 10 Мартин

    2 0 Отговор
    Евала, чакам да излезе сериал за тази наркогрупа, за другата вече има - "Под прикритие". Чакам Гешев да намери тефтерите на Борисов с престъпленията.