12 Юли, 2012 18:28 1 414 2

Клошарки откриха новородено в контейнер

  • новородено-
  • контейнер-
  • родилката-
  • задържана

Родилката е задържана

Тялото на новородено било открито от две клошарки докато ровели в контейнер за смет в Ботевград. Сигналът бил подаден вчера около 14.30 часа на тел. 112. Дежурна оперативна група от областната дирекция извършила оглед на място и стартирала разследването. 

Жената, родила момченцето, е задържана в дома й. 27-годишната С.Г. била отведена в болницата, където при медицинския преглед специалистите по безспорен начин установили, че е раждала преди няколко часа. При огледа на жилището разследващите се натъкнали на следи от раждане, иззет е биологичен материал, предстои извършването на експертизи.

С.Г. е настанена в лечебното заведение и е под полицейска охрана. В ареста за 24 часа е задържан и 35-годишният й брат М.Т. Той е криминално проявен за кражби и грабежи, осъждан. Разследващите продължават работата по установяване на неговата съпричастност към извършеното криминално деяние. Тялото на бебето е изпратено за съдебно-медицинска експертиза. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 115 по Наказателния кодекс - умишлено убийство.  Продължават процесуално-следствените действия за пълното изясняване и документиране на случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хххххххххххх

    0 0 Отговор
    На такива затвор до живот без право на помилване.

    Коментиран от #2

  • 2 Симеон Симеонов

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "хххххххххххх":

    Ако,си затворим очите и се отдадем на възмущението, сигурно си прав.Затвора е задължителен , но.....................всичко в тази държава е вече толкова гнило и опурочено ,че всички думи са излишни.
    Представи си какво е образованието , отговорността и ценностната система на на тази жена за да постъпи така. А може пък и да е в безизходица , но това не я оправдава. Има хиляди семейства без деца ,даващи мило и драго господ да го ощастливи или социалните да бъдат благосклонни към тях, но за съжаление държавата си затваря очите и тъпите отживели закони са против всички живеещи в тази европейска държава. А нашите възмущения-глас в пустиня.
    ЖАЛКО !