Last news in Fakti

11 Февруари, 2020 14:23 4 934 17

Задържаха още двама от хората на Божков в Комисията по хазарта

  • комисия по хазарта-
  • хазарт-
  • васил божков

Специализираната прокуратура е поискала "постоянен арест" за Тодор Марков, член на Комисията, както и за бившия ѝ член Пламен Георгиев.

Задържаха още двама от хората на Божков в Комисията по хазарта - 1
Снимка: БГНЕС

Задържани са бивш и настоящ член на Държавната комисия по хазарта, предаде БНТ.

Специализираната прокуратура е поискала "постоянен арест" за Тодор Марков, член на Комисията по хазарта, както и за бившия член на същата комисия - Пламен Георгиев.

Двамата са обвинени за участие в организирана престъпна група с ръководител Васил Божков.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 166

    38 1 Отговор
    НАЙ-ГОЛЯМАТА МАФИЯ У НАС СА ОБЩИНАРИТЕ И "ПРОЦЕСЪТ" ИЗДАВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ КНИЖА, ПОДКУПЪТ Е ЗАКОН ТАМ - ЗА ВСЯКА 1 УСЛУГА . . . ДОЛЪНИТЕЛНО ОБЩИНАРИТЕ ИМАТ И СВОИ ФИРМИ ЗА ИЗДАВАНЕ НА СКИЦИ И ПРОЕКТИ - ЦЕНИТЕ НЕ СА РЕГЛАМЕНТИРАНИ - ХИЛЯДИ ЛЕВА ОТ КОИТО ДЪРЖАВАТА НЕ ВЗИМА НИЩО - СТАВА ДУМА ЗА МИЛИАРДИ ВСЯКА ГОДИНА !!

    Коментиран от #11

  • 2 Другия с коня

    17 3 Отговор
    Какво чакате,че не криминализиране Неплащането на данъци.Над един милион-До Живот, и Конфискация ,до 500 хиляди -50 години и конфискация на Цялото имущество .....Ще се Молят и надпреварват кой да си плати Първи....Ал Капоне така го оправиха препатилите Американци....Няма как НеУмишлено да скриеш доход и да не платиш данък....Щом е умишлено,значи крадеш същите пари..каква е разликата между укриване и открадване.....Що спите бе....ПрАвете Закони и вкарайте Червените Цървули където им е мястото...Който е вземал подкупи на Държавна служба - До живот и конфискация на Цялото имущество....Решете опашката на гущера и Главата му,що спите........Правете Закони....

    Коментиран от #17

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 6 Отговор
    БОЖКОВ и сие са мутри убийци крадци
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 12 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ първия БЪЛГАРСКИ ПРЕМИЕР употребил сълзотворен газ срещу народа си
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 6 Отговор
    и най слабата държава е по силна и от най мощната мафия
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 5 Отговор
    БОЖКОВ и сие поръчаха господин МАНОЛ ВЕЛЕВ
  • 7 БайХ

    18 2 Отговор
    Българският народ е наясно, какво се случва през последните години. Той разбира, че пословичните обръчи от фирми на ГЕРБ, ДПС и БСП крадат или както е модерно напоследък да се казва, ИЗТОЧВАТ европейски средства, държавната хазна и общинските бюджети. Граби се като за последно, сякаш живот на територията БГ повече няма да има! Унищожават се незаконно цели гори, повсеместно се горят токсични отпадъци, източват се язовири заради производство на гарантирано купен от държавата ток и се покачват необосновано, но жестоко цените на храни, горива, промишлени стоки и всякакъв вид услуги!

    Управляващите се държат като мародери и никой, и нищо не може да ги притесни или уплаши! Властта е в тях и каквото си искат, това ще правят! Те веднъж нали са избрани...! Друг е въпросът, че са избрани с фалшифициране на гласове и цели протоколи!


    И въпреки, че хората осъзнават гаврата с труда, здравето и живота им, не знаят как да реагират на герберасткия геноцид! Нямат вяра в никого, защото целенасочено, години наред политиците успяха да наложат престъпленията, като нещо обикновено и едва ли не нормално за държавата ни. Народът се отчая, обезвери и стана безразличен към всичко. След като за крадци, убийци и всякакви престъпна сган няма адекватно наказание и често дори са освобождавани без никакви санкции, нормално е да не се вярва нито на съд, нито на прокуратура, да не говорим за полицията! Българите се приеха за обречени и преклониха глава, за да не бъде отсечена, като в
  • 8 БайХ

    14 0 Отговор
    Българите се приеха за обречени и преклониха глава, за да не бъде отсечена, като в онази пошла поговорка.Елементарният битовизъм надделя и следвайки европейските норми за консуматорство и либерална оценка на пола, мъжете вече не са това, което бяха, а за съжаление и за жените важи същия извод! Поставени на колене от гнусни, феодални собственици на фирми, зависими от кредити и други задължения, мъжете и жените на България стават свидетели на собствената си гибел! Държава отдавна нямаме, територията ни служи за обогатяване на чужди и наши грабители, а ние сме като овце, които биват стригани, доени и накрая колени! И заради страхът, да не загубим работата си с жалко заплащане, да не оставим себе си и най-близките си в състояние на физическо унищожение, ние търпим и оцеляваме.... по-зле и от времето, когато сме били под робство! Скоро ще бъдем подменени и като нация, защото раждаемостта на българи е под критичната и дори под тази, по време на война, а в същото време се развъждат същества, способни само да паразитират, на гърба на обществото! Всеки разбира тихия ужас, в който участваме, но никой не прави нищо конкретно, за да променим нещата! И докато мутро-вождове ни „управляват" и в същото време продават ресурсите и народа в държавата, на чужди господари, грабежът ще продължава и унищожението ни също!
  • 9 Евала

    8 1 Отговор
    Браво на коментар 7 ! Абсолютната истина споделя човека ! Жалкото ,че че от нас нищо независи! Ходихме по избори - а схемата е : който брой!!! Той печели!!
  • 10 Евала

    8 0 Отговор
    Да си жив здрав! И дано повече хора се замислят върху написаното от теб!!
  • 11 hhh

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "166":

    Много си прав, но ще е така докато не въведем електронно правителство... Тогава много почерпки ще отпаднат
  • 12 Покерджия

    8 0 Отговор
    Абе, май имаше един Калоянчо там, защо за него нищо не се чува,или е човек на правилния човек ?
  • 13 Браво Гешев

    5 1 Отговор
    Прибирайте престъпната паплач !
  • 14 миш

    9 2 Отговор
    Що да са на Божков,началника не е ли Горанов?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Другия с коня

    1 0 Отговор
    Орешарски назначил Огнемир Митев за шеф.на Комисията по Хазарта.Огнемир. е син на активен борец срещу Капитализма.Съден за измами и Злоупотреби Преди 89та.Лежал в затвора една година.....КОЙ изчисти досието на Огнемир Митев,н кой провери при Назначението какво е Удостоверението за съдимост на червения Цървул от Врачанско.....Сина на Активния Борец срещу Капитализма.....Думите са Излишни,но не и Лустрацията на Комунистите в България.....ЛУСТРАЦИЯ.....
  • 17 ЧИЧЕ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Другия с коня":

    За какво са данъците? Държавата получава тези пари за образование, мвр, строителство на пътища, язовири, някои спортове за младежта но парите къде отиват? И от тук колко морално е скриването на данък,ако знаете, че парите Ви пълнят нечий джоб.