Last news in Fakti

24 Февруари, 2020 11:37 5 619 12

Нови бг мутри атакуват Бали

  • бали-
  • престъпници-
  • банкомат

Само преди няколко дни полицията в Индонезия е оковала с белезници страшилищата от Силистра Т. П. и К. Е.

Нови бг мутри атакуват Бали - 1
Снимка: Shutterstock

Нови подразделения на мутренската групировка на български клиент на Интерпол С. К. атакуват екзотичния остров Бали, съобщи Блиц.

Известният като Клена бе обявен за издирване през 2011 година в рамките на операция „Шок”. Той е сочен, че се занимавал с поставяне на скимиращи устройства и присвояване на банкови кодове в Италия. Името му нашумя през 2012 година, когато бе арестуван показно в мол на "Цариградско шосе", където празнуваше рождения ден на сина си.

Само преди няколко дни полицията в Индонезия е оковала с белезници страшилищата от Силистра Т. П. и К. Е. Местните следователи следели от месеци двамата бабаити и на няколко пъти ги засекли да се навъртат около банкомати, на които след това поставяли скимиращи устройства за източване на кредитни карти.

Така се стигнало до залавянето на Т.. Грамадният татуиран бабаит бил изненадан в момент на действие в обект на BNI.

Полицията в Индонезия явно била особено обиграна в мъченията, защото след няколко упражнения и нечовешка болка, Т. издал съучастника си К., който също бил арестуван и заключен с вериги като в Средновековието.

Според нашите източници, Т. и К. са част от групировката на Клена, която се опитва да контролира златоносния бизнес с нелегални транзакции и източване на лични данни.

Полицията в Индонезия е взела на прицел К. К., А. И., Д. В., Т. Ш. и неговия син.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джакарта

    21 2 Отговор
    Не са го мъчили. само са го евали :)))

    Коментиран от #5

  • 2 Бацилус булгаропитекус

    15 2 Отговор
    Пълзи по света
  • 3 гост

    10 3 Отговор
    А не това са Бг граждани от лилав произхот
  • 4 кви страшилища бе

    24 0 Отговор
    най обикновени кокошкари. Просто Индонезия е държава и им свива сърмите за нула време, за разлика от колонията която се прави на държава.
  • 5 Бачо Киро

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Джакарта":

    А, не се знае, то там малко индианска работа, може да са му пуснали стоножка в ануса примерно ... Сигурно имат достатъчно гадории и фантазия.
  • 6 КОРУПЦИЯ

    5 3 Отговор
    Електората на Бойко Борисов и герб те само на това са способни а испанските власти кога ще приберат Бойко Борисов зандана
  • 7 тъпанар

    7 0 Отговор
    Акция от 10.02, новина от 12.02. Днес е 24.02, добро преписване на стара информация. Браво!. Предполагам че ще бъда цензуриран заради казване на истина, но добре че си правя скрийншот на коментарите. Иначе цензура в БГ няма. Имената на арестуваните са- Теодор Петров и Камен Севдалинов.
  • 8 ЙОРКИПЕТО

    4 0 Отговор
    тия МЕСНИТЕ ОТ БАЛИ ДА НЕ СА ГИ ЕБАЛИ
  • 9 ЧАКМАКА

    3 0 Отговор
    ТИЯ СЛЕДОВАТЕЛИ КАТО ГИ СЛЕДИЛИ КАКВО СА СВЪРШЕЛИ ПИЛИ КАФЕТА ЛИ ИЛИ НА ЛАФ-МОАБЕТ ЗАЩО НЕ СА ГИ ЗАКОПЧАЛИ ИЛИ СЕ ПАК СЕ СЪОБРАЗЯВАТ СЪС СТРАШИЛИЩАТА
  • 10 Пешо

    0 0 Отговор
    Те тия двамата са най-големите страшилища.Смешници!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.