Last news in Fakti

27 Февруари, 2020 12:12 1 505 5

Осъдиха пастир, заплашил със смърт и взел ключовете на беззащитен мъж

  • пастир-
  • нож-
  • заплахи

42-годишният П.П. получи присъда от 5 месеца затвор

Осъдиха пастир, заплашил със смърт и взел ключовете на беззащитен мъж - 1
Снимка: БГНЕС

42-годишен пастир П.П. е осъден на 5 месеца затвор, след като заплаши с убийство мъж и взе ключовете му.

Инцидентът станал на 24 септември 2019 година в землището на Хисаря. Осъденият работел като пастир и бил извел на паша животните в местност в землището на града. Наблизо минавала река, където имало тръба с течаща минерална вода. По това време пострадалият мъж отишъл там да се къпе.

Докато бил във водата, пастирът го заплашил с нож и поискал 50 лева. След това показал белезници, които носел и го предупредил, че ако не ги даде, ще го върже, ще му отреже главата и ще я хвърли в реката.

Пострадалият казал, че не носи пари. След като излязъл от водата, той показал раницата си и дрехите. П.П. пребъркал джобовете му и намерил в тях само ключове и ключодържател, които взел и си тръгнал. По-късно е установен и задържан от полицейските служители.

По споразумение на прокуратурата със защитата на обвиняемия, одобрено от Районен съд – Пловдив, на П.П. е наложено наказание от пет месеца „лишаване от свобода“ при първоначален „общ“ режим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какво е това П.П.

    10 1 Отговор
    То туй Ром ли е или Бургия?
  • 2 Можеше и повече

    9 0 Отговор
    Малко са му, но поне присъдата е ефективна. Същият този пастир се оправдаваше, че просто искал да си прибере дължимите пари, защото пострадалият взимал мляко, което жена му продавала, но не плащал.
  • 3 Митко

    11 0 Отговор
    Какво ли прави пастира с тези белезници, когато е с овцете?
  • 4 Вуйо

    3 0 Отговор
    Тоя сигурно и на козичките не прощава
  • 5 Напишете кода от картинката

    1 0 Отговор
    Малоумен циганин.