Last news in Fakti

2 Март, 2020 15:41 38 295 125

Жесток побой над ученичка в Стара Загора (ВИДЕО)

  • стара загора-
  • побой-
  • ученички-
  • ученичка-
  • кубрат-
  • агресия

Плашеща агресия у подрастващите момичета у нас

Жесток побой над ученичка в Стара Загора (ВИДЕО) - 1
Стопкадър: Господари на ефира

Пореден случай на плашеща жестокост между ученички, този път в Стара Загора.

В брутално видео се вижда как няколко момичета са обградили своя съученичка и искат да ѝ вземат телефона по някаква причина. Според сигнала това са ученички от старозагорската професионална гимназия НПГВМ "Иван П. Павлов", а грозната сцена се e случила по време на междучасие миналата седмица, предават от "Господари на ефира".

ВИДЕО

Твърди се, че вероятната причина за скандала е момче. Две десетокласнички (според сигнала), едната от които е и с цигара в ръка, искат от своя съученичка да извади телефона си и да им го даде. След като тя отказва, момичето с цигарата, тръгва към нея, с намерение да ѝ го вземе, а тормозената отстъпва и първа посяга да я удари. Тогава първата се нахвърля върху ѝ и с изключителна агресивност започва да я бие с юмруци, събаря я на земята, и многократно брутално я рита.

Другото момиче се опитва да я спре, докато тя налага безпощадно падналата на земята беззащитна девойка, но в същото време се смее, а останалата част от групичката снима без да се намесва и просто констатира: "Сбиха се!" В цялата ситуация присъства и момче, което обаче също не се намесва да ги разтърве, а с безучастен глас отбелязва: "Уби я от бой!", докато пред очите му десетокласничката продължава да налага с юмруци и шутове момичето.

Най-накрая друга ученичка от компанията отива да ги разтърве, след като побеснялата девойка не спира да рита падналата на земята потърпевша. Двете с другата ѝ приятелка я издърпват настрани, но агресивното момиче така се е възпламенило, че се изскубва от тях на няколко пъти и се връща, за да продължи да рита с крака тялото на момичето, което лежи на земята и плаче.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 28 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    87 8 Отговор
    ПСИХОПАТКИ

    Коментиран от #24, #84

  • 2 Йккк

    174 11 Отговор
    Тая ако направи така на щерка ми ще се види със свети Петър!

    Коментиран от #57, #115

  • 3 Дельо хайдутин

    23 69 Отговор
    Е това е огън момиче. Ще я взема с мене в гората.
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    91 6 Отговор
    КОМПЛЕКСАРКИ дано ивас някой набие
  • 5 Пончо

    132 3 Отговор
    Има ли ТВУта в тази държава?

    Коментиран от #21, #107

  • 6 Йозеф

    157 6 Отговор
    Мисирки с 80% аутизъм. Планета ТВ поколението. Така ако някой рита моето дете ще му извадя карантията на слънце, без да се интересувам от последствията.

    Коментиран от #12

  • 7 гост

    56 7 Отговор
    за тия бои ебан и срънска музика
  • 8 Ицо

    73 5 Отговор
    И майките и бащите на побойничките нямат право да ги възпитават. А трябвало да има разбиране и само да кажат, че не са прави, а другия път да не правят така. Е тва са либерастките възгледи. Като малък от как ядох бой и навикване от наште е за такива изцепки, като тия мисирки, и о чудо станах много съобразителен.

    Коментиран от #22, #97

  • 9 БАТЕ НЕЦИ

    48 3 Отговор
    ТОВА МАЙ НЯМА СМИСЪЛ ОТ КОМЕНТАР.ЖЕСТОКАТА ИСТИНА.ТОВА Е.
  • 10 Вдигайте още

    48 27 Отговор
    тез пусти учителски заплати. Я вижте каква отлична работа са свършили.

    Коментиран от #25, #91, #119

  • 11 Хайл

    89 8 Отговор
    Децата станаха идиотчета и злобари . От гледане на идиотски филми, особенно американските филмчета за гимназисти , който тормозят умните в училище , готов пример за нашите дебилчета.Или това го тормозят в къщи и то си връща на някой по слаб в даскало. Да върнат ТВУ задължително.

    Коментиран от #14

  • 12 Айде не обиждай

    46 0 Отговор

    До коментар #6 от "Йозеф":

    аутистите. За твои сведения те са одръпнати, не общуват и не играят с никого, предпочитат само своята си компания, именно защото са още по-чувствителни към жестокостите на такива като тия.

    Коментиран от #77

  • 13 Митко

    25 14 Отговор
    Защо не пояснявате ЕТНОСА на побойничките???

    Коментиран от #61

  • 14 Честно да ти кажа

    11 9 Отговор

    До коментар #11 от "Хайл":

    лесно мога да ти дам пример за подобни на тия, та даже и по-злобно, които обаче изобщо не гледат телевизия, дори нямат телевизор. Иначе това за предаването нататък на тормоза, мога да кажа че си на прав път. Като цяло, смятам че нещата ще се нормализират, когато се направи образованието частно.

    Коментиран от #66

  • 15 Дивашка работа!!!

    65 4 Отговор
    Лошото е, че някой си позволява да бие друг човек, защото нещо не му е харесало в него или държанието му. Едно е да спортуваш бойни спортове, друго е на улицата да си позволи някой да те нападне и нарита. Никой не трябва да има право да напада физически другия!!!! Аз съм тренирал бойни спортове и всекидевно съм получавал много по-голям брой и силни удари, но това е било на ринга. Хората на улицата трябва да се чувстват свободни и спокойни, а не да ги е страх, че някой ще ги удари. За всеки бой, било то само шамар, трябва да има НАКАЗАТЕЛНА ПРИСЪДА!!! Вината е на правораздавателните органи, които не наказват нито дразнителите, нито нападателите. Има хора, които са дразнители, дори да са по-силни физически от теб, но ти нищо не можеш да направиш и няма на кой да се оплачиш. Има хора, които са агресивни и ти трябва да се криеш от тях, все едно си на война. Държавата трябва да наказва с глоби, обществен труд, дори затвор всеки дразнител и агресор. В 21 век не трябва да има живи агресори и дразнители неспазващи обществения ред

    Коментиран от #19, #99

  • 16 Ами така е

    38 3 Отговор
    Агресията няма да изчезне никога от България. По-скоро ще се засилва. Няма закони (има на хартия), няма хора които да ги спазват и така. Законите на джунглата. Като някаква жунгла е тука!
  • 17 Йовчев

    47 5 Отговор
    Имам мое обяснение за тази агресия която в последните години се проявява навсякъде. Една от причините е огромното неравенство и несправедливост, които се появиха поради поведението и проявите на властващите, особено през последните 10 години. Личния пример на обожествилите се управници, които до вчера са били бедни и обикновени, забогатяли от кражби, далавери и всякакви машинации, също унищожи равноправието като принцип в обществото, не ме разбирайте погрешно, не става дума за уравниловка. Образованието стана ненужно, морала също, качества като достойнство и чест изчезнаха. Хора които се трудят, учат и спазват законите остават незабелязани. Семействата живеят трудно, страда възпитснието на децата, които искат да знаят, защо някой без образование и култура, влезли във властта стават много богати и недосегаеми. Така за последните 20 години, особено когато Борисов се настани във властта, показвайки, че независимо от бандитското му минало и необразованост заема поста премиер. Също така и тези от най-близкото му обкръжение, също безкрайно неграмотни и неспособни за управленческа дейност, допълват това напрежение в обшеството. Така с времето между нас българите се настани едно напрежение, което избива във всички сфери в обществото. Особено между младите, които се убедиха, имаш ли пари, можеш да станеш недосегаем и ненаказуем. Такава атмосфера е във всяко семейство на честно изкарващите си хляба. Недоволството е огромно, както и омразата към властта, която се е о

    Коментиран от #64

  • 18 селтаци

    27 2 Отговор
    Имаше едни такива с такова дете. Каза им се един път, втори...
    Вече нямат дете...

    Коментиран от #93

  • 19 Виждам, че те трогва случката

    22 2 Отговор

    До коментар #15 от "Дивашка работа!!!":

    Но не виждам как може да ти се приложи идеята. Много е сложно да се каже с точност, че някой е провокатор. Случват се и недоразумения. Средното ниво на интелигентност в Бг е отчайващо. Може пребитото момиче далеч да не е така невинно. По принцип дори и след провокация нямаш право да удряш. Тук обаче правосъдната система винаги защитава виновния.

    Коментиран от #114

  • 20 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 6 Отговор
    побойничките все някога ще си го получат

    Коментиран от #35

  • 21 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 5 Отговор

    До коментар #5 от "Пончо":

    ПОНЧО закриха ги ТВУТАТА ВЪВ ВРАЦА ИМА НЕЩО ПОДОБНО ЗАТАКИВА
  • 22 Симеон

    37 1 Отговор

    До коментар #8 от "Ицо":

    Българите не възпитават децата си. Децата им нямат страх и уважение и като пораснат бия родителите си и ги обиждат.
  • 23 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 5 Отговор
    на тия им липсват първите седем години възпитание

    Коментиран от #26

  • 24 97435

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    От.всичко.разбираш.бе.пендак

    Коментиран от #30

  • 25 Добрев

    16 0 Отговор

    До коментар #10 от "Вдигайте още":

    Отвъд всичките ви коментари, реалният въпрос е какви са последствията за това девойче и как ще работят да я вкарат в ред. Само със сочене с пръсти и заплахи не става. То май от тия заплахи идва и нейното поведение...

    Коментиран от #32

  • 26 Човек се учи

    4 4 Отговор

    До коментар #23 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    докато е жив, стига с тоя измислен учителски лаф. Ти да не са помниш нещо, когато си бил на 5, та чак толкова спешно важно мислиш че е.

    Коментиран от #34

  • 27 Малките курвета

    23 1 Отговор
    Бъдещи майки 🤪
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Baalback

    9 3 Отговор
    Syd za Roditelite! Pyrva prisyda oslovno i 5 palki globa, a pri recidiv 10 hilqdi i 1 - 3 godini efektivna, kato ne mogat da si vaspitavat decata da plashtat, a biqchkata kato stane na 18 da si izleji prisydata,taka e v genderska evropa
  • 32 Това момиче може би

    3 2 Отговор

    До коментар #25 от "Добрев":

    по-лесно от всяка друга може да влезе в правия път. Защо така мисля ли. Ами първо виж каква публика си е имала, подвиквали са там, правили са се пред камерата, че уж я спират, пък все я изтървават. Цялата работа е, че са я настроили срещу нея, след което са се възползвали да качат видео, което да събере рейтинг и гледаемост и да им напълни джобчето. За съжаление има къде да плащат за такива безумни видеа. Та ясно е, че девойчето много лесно се подвежда по мнозинството, то просто се нуждае от друга среда. Днес дискриминациите сред децата, особено социалните, са много изострени и затова е фатално важно тези деца да са само сред другарчета в сходно социално положение и затова задължителното образование е противопоказно. Но учителите умишлено премълчават това, щото ще изпуснат далаверата. Гледат пари, чужди деца не ги интересуват.
  • 33 joshua

    21 1 Отговор
    на тая бясна селяндурка-нерез с червената горница трябва да изяде два здрави цигански шамара и докато пада крак в главата.
  • 34 анонимна

    8 1 Отговор

    До коментар #26 от "Човек се учи":

    нонякой цял живот не се научават и все по стават а тия са зли да бият момиче най вече за момче момчета на път и по път

    Коментиран от #36

  • 35 Добро утро

    7 2 Отговор

    До коментар #20 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    имено защото има съмнения към твърдението ти, моралният разпад в Бг е по-голям от всякога.
  • 36 Ами не се научават защото

    4 7 Отговор

    До коментар #34 от "анонимна":

    изглежда са заобиколени с лоши съветници. Аз въобще не виждам наистина абсолютно никакъв смисъл в това, че първите седем години възпитавали. Какво възпитават, та ти си още бебе, какво разбираш от живота, че чак възгледи ще ти изграждат. Може да те възпитат само в навици: да си миеш зъбите сутрин, да си миеш ръцете преди лягане, да белиш портокала преди да го ядеш и т.н. Но ние за пръв път започваме да се сблъскваме с живота като станем тинейджъри, навлизайки в пубертета. Защо? Защото тогава най-сетне почваме да искаме да бъдем харесвани от мнозинството. Тогава оставаме количките, куклите и войниците с които сме си играли, като ни е била достатъчна богатата фантазия. След като вече почва тялото ни да произвежда хормони, нещата се променят. И ние почваме да правим неща, които могат да ни направят по-харесвани. Ако сме в стойностно обкръжение, правим достойни почти героични неща, ако сме в лошо, правим лоши постъпки, оправдавайки се пред съвестта си, че е неизбежно. Затова толкова подкрепям идеята за частно образование. Не е казано, че трябва да е индивидуално, но учителите ще бъдат под натиск да са продуктивни и ще разпределят децата в такива групи, че простотията да престане да се шири, като някое абсурдно модно течение.
  • 37 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 3 Отговор

    До коментар #28 от "Козлодуй":

    ти го яж да ти е сладко
  • 38 анонимна

    4 2 Отговор

    До коментар #29 от "Козлодуй":

    ти си невъзпитан
  • 39 Простотията вулгарска

    7 3 Отговор
    Няма граници. Затова навсякъде по света вулгарин е нарицателно.
  • 40 Защо еволюцията

    14 0 Отговор
    Е подминала това дивашко племе?
  • 41 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    21 4 Отговор
    по времето на соца тия щяха да бъдат където трябва
  • 42 Бесен мърмот

    7 2 Отговор
    изгледайте филма "Последната година на Хитлер" и ще си отговорите на много въпроси
  • 43 месара

    14 1 Отговор
    директор, класна, охрана, чистачка,.... даже и не са чули за случката..... мдаааа!

    Коментиран от #63

  • 44 даскал Генчо

    13 1 Отговор
    Парцал. Боклук.
  • 45 007

    3 1 Отговор

    До коментар #30 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Докажи го 🏳️‍🌈🦋🍌🍼

    Коментиран от #50

  • 46 Анаболен батка с БЕНВЕ

    6 3 Отговор
    Е, чалгарките се сдърпаха за коч, нека се оправят ковричките помежду си и после ще и го турим на победителката!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Kpza

    10 3 Отговор
    Идвам в Ст.Загора и и рязвам тиквата на тая малка Ковра, намирам бащай и на него
  • 49 Горкото момиче

    16 1 Отговор
    Как кашля накрая докато оная мрсница я рита в гърба. Трябва такива момичета да се шляпат много яко от бащите си. Какво като момичето има на оня урнгел номера? Голяма работа. Има много момчета. Да не би да е само той. Ужас. Нямам думи. Това е училището. Там не си да учиш. Там си за да се доказваш що за бияч си пред другите и да се правиш на интересен. Такива минават училище без да са били една минута в час. Такива урди се оправят в живота и такива ни крадат и управляват.
  • 50 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #45 от "007":

    как господине от клавитурата ли
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 CapedCrusader

    7 0 Отговор
    Жалко, много жалко, но да не се преструваме,че не го е имало и едно време това. Просто нямаше средства за заснемането им, както и социални мрежи където да го пуснеш. Бил съм жертва, ставал съм и свидетел. Тормозенето особено в училище винаги го е имало. Това настрана, да снимаш как бият друг човек и най-спокойно да си коментираш говори за много, ама много лошо възпитание и въобще адски ниска култура. Няма да обвинявам чалгата, защото отново съм виждал и металисти и рокери, пънкари, скинари, техно дрогирани маймуни и всякаква такава измет. Не е до музиката и филмите, а самосъзнанието и как интерпретираш всичко това. Аз също гледах и слушах същите неща, но извлякох само положителното. Тряват много сериозно мерки в случая, защото това момиче дето налага изобщо не си дава сметка нито за физическите, нито за психическите травми, които може да нанесе.
  • 53 ...

    3 1 Отговор

    До коментар #51 от "Емил":

    Озлобил се е за рекорд човекът. Хем пише коментари без да се спре, хем и търси въображаеми врагове. Ту му се общува, ту пък се смущава, иди го разбери. С него изглежда и родителите трудно общуват. Докладва всеки коментар и от съжаление му услугват да ги трият, да се почувства по-добре. Харесва му да го съжаляват.
  • 54 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 3 Отговор

    До коментар #51 от "Емил":

    господин ЕМИЛ не съм гей според теб всички индвалиди ли са гейове а аз съм индвалид глух в момента съм с инсулт работил съм в тих труд но падна ЖИВКОВ дойд е правителството на ИВАН КОСТОВ и ни съкратиха не си слагай грях невсички глухи или индвалиди са с хомо наклоност приятна вечер господин ЕМИЛ

    Коментиран от #65

  • 55 К.К.

    5 1 Отговор
    А беше елитен техникум преди 90-те, не само за Стара Загора, а за южна България.
  • 56 ПОДИВЯЛ ГАНЬОВЕЦ

    2 8 Отговор
    ММММРРРУУУУХХХААА ЮЮЮЮЮБРРРЯЯЯЯЯ!!АВРЕ БРАТОЧКА ТВА АКО ИМАМ ТАКИВА ДЪЩЕРИ ШЕ ГИ ЛЮБЯ ВСЕКИ ДЕН В ДИРНИЦИТЕ И НАКРАЯ ТАКА ША ИМ ФЪРЛЯМ БЯЛО НА ЛИЦЕТО ЧЕ ОРЕХИТЕ МИ ША СА СБРЪЧКАТ КАТ ТУРСКИ МАСЛИНИ.
  • 57 Каналджия

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "Йккк":

    Коментари много,но потърсих истинския?! Успях да го намеря!!!Съвпада с моето мнение! Толкоз!!!
  • 58 Дияна Комитова

    6 5 Отговор
    Искам да знам името на това така наречено " човешко същество " Много ме кефи! Аз съм и фенка! Искам да ме научи как се бие с такава злоба. И най вече искам да поздравя родителите и. Страхотно възпитание! Евала !

    Коментиран от #60

  • 59 Дияна Комитова

    15 1 Отговор
    И аз имам дъщери. И ако видя това изчадие да ги бие по този начин ,ще я излежа ,без да ми мигне окото ,независимо каква е причината.
  • 60 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 10 Отговор

    До коментар #58 от "Дияна Комитова":

    госпожице КОМИТОВА НАСИЛИЕТО РАЖДА НАСИЛИЕ а биячките във времето ще си получат наказанието пред съдбата никой метър не минава ДОВИЖДАНЕ

    Коментиран от #62

  • 61 ****

    13 0 Отговор

    До коментар #13 от "Митко":

    Не се заблуждавайте, господине, нямате представа какво е нивото на агресия вече ( отдавна вече!!) дори и сред българските "елитни" ученици и деца !!... Мнооого, много жалко!!!
  • 62 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор

    До коментар #60 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    така е госпожо КОМИТОВА вие сте майка орлица приятна вечер ГРАД КОЗЛОДУЙ
  • 63 ****

    3 1 Отговор

    До коментар #43 от "месара":

    Точно така е, точно така е! Никой от тези, които трябва да знаят, никога не чуват нито виждат дори и между четирите стени на учреждението. Такива неща там няма. Всичко е спокойно. Както трябва да си е.
  • 64 adsum

    11 0 Отговор

    До коментар #17 от "Йовчев":

    В БГ винаги политиците са виновни, особено тези, които не ни допадат. За повечето неща може и да е така, но за липсата на елементарно възпитание, морална и ценностна система у младите хора единствените виновни са родителите, които "много добре познават детето си", както и обществото във Ваше и мое лице, което стои, гледа, но не се намесва.
  • 65 Вземи се стегни и спри да се излагаш

    3 2 Отговор

    До коментар #54 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Познавам инвалид по-пострадал от теб, ала освен че е самостоятелен, не търси отчаяно арена да се оплаква. Не създавай грешно впечатление на обществото, че е длъжно да те съжалява за нещо. Дръж се като мъж.

    Коментиран от #68

  • 66 ****

    6 0 Отговор

    До коментар #14 от "Честно да ти кажа":

    Едно изцяло частно образовани, още повече би усложнило проблемите. Никой частник няма да си извади кирливите ризи на показ. Повече контрол и откритост.

    Коментиран от #69

  • 67 Красимира

    17 0 Отговор
    Имаше дело срещу един съученик, който тръшка друг в земята. Момчето остана без далак или бъбрек, не се сещам. Никога няма да забравя, какво беше написал като коментар: Като го тръшках, разцепвах асфалта. Ще си разцепят главите днешните тинейджъри. Нито са жени като жени, нито мъже...Синът ми е 17-спортист. Повечето на неговата възраст са злоупотребили с наркотици, алкохол и прочие. Възмутих се, когато ми показа, какво му пишат”мацките”...сами се натискат и те, майки ще стават...ПУ. Плюя на демокрацията, на беззаконието и сеира...

    Коментиран от #112

  • 68 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор

    До коментар #65 от "Вземи се стегни и спри да се излагаш":

    дай информация тук в сайта кой съм бил та аз съм глух и кой е пострадал от кой град е аз ще си призная защото съ с инсулт лежах при СТРУНДЖЕВА НЕВРОЛОГИЯ ГРАД ЛОМ
  • 69 Геро

    4 1 Отговор

    До коментар #66 от "****":

    На мен са ми казвали, че частните гимназии и колежи на запад, са много по-дисциплинирани, ефективни и подготвителни. Та ти да не мислиш, че държавното образование е безплатно, нали пак е с наши пари от данъци, само дето учителите не ни се отчитат, ами си вират апатично носа.

    Коментиран от #87, #89

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #70 от "Гошо":

    подкрепям те господин ГОШО
  • 72 TBD

    9 1 Отговор
    До тук ли докарахме мама му стара. Децата по 14-15 години да пият да пушат и да се бият до кръв. Нямам думи просто. И драги читатели те това е бъдещето на България. Отвратен съм от управниците че си гледат само парите и вилите и крадът от нас, подиграват ни с ниски заплати, пенсии и постоянно растат годините за работа и отделно постоянно растат цените на ток, вода и т.н.Онес в парламента целуват гъ**т на Тръмп и Путин и айдее всичко е 6.Е да ама не! Наистина няма такава държава, никъде няма такава, както и народ. Не че другите държави са идеални, но се държат по цивилизовано и има закони и ред които се спазват, а тук някой да ти каже нещо и винаги почва с обиди и бой. Ем няма да се докара до никъде така. Или да се стягат онес цървули в парламента и да се погрижат за държавата ни или да идват и да ни взимат държавите да не се мъчим повече.Срамота че сме българи и не си знаем геройте, не си знаем езика, и най вече не си знаем историята. Сега важното според поколенията е пиене пушене и побоища. И после ни надъхат бъдете патриоти и от вас зависи бъдещето на България. Амм ок но кое бъдеще, на тез сополанковци дет гледаха отстрани момичето как лежеше на земята беспомощно, че и оня сулю дет ми снима.Ем не знам народе но това ако е бъдещето...не знам.

    Коментиран от #73, #80

  • 73 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 3 Отговор

    До коментар #72 от "TBD":

    някога някой писател казал не сме народ а мърша

    Коментиран от #76

  • 74 vasik atanasova

    1 6 Отговор
    аз имам две дъщери
    нека някой да ги набие така
  • 75 vasik atanasova

    5 1 Отговор
    там имаше и момчета които си снимат
    това е българия
    да държава на мутрите
  • 76 TBD

    3 0 Отговор

    До коментар #73 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Много точно го е казал.
  • 77 8ми

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Айде не обиждай":

    Йозеф е чувал за аутизма, но не е разбрал що е това... За него е по-важно да се изкаже(изака) в интернет
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Haha

    3 1 Отговор
    Publikuvano tazi sedmica stanalo minalata i go kazali po gospodari na efira koito gi sprqha predi godini
  • 80 Тисъна

    5 2 Отговор

    До коментар #72 от "TBD":

    Ние, родителите сме виновни:и като геном и като възпитание!!!
  • 81 Иван.Д

    4 1 Отговор
    Навремето се биехме за момичета, пък сега кво става?
  • 82 ioco

    1 3 Отговор
    Taq tochno za edna sedmica shte q prevaspitam
  • 83 Жорж

    12 0 Отговор
    Никакви закони, наредби, разпоредби и всякакви други тъпотии не могат да заменят възпитанието вкъщи и в училище. Само където вкъщи вече няма такова. Вижте какви са ученичките. На 15 г. Не си знаят километража. Спали са с по 30- 40 момчета. Ходили са къде ли не и вече истеризират.

    Коментиран от #102

  • 84 Цветан

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Паднал човек несе удря! А на тая нападателка трябва да и се счупат и двете раце+ крачето пред родителите заради ритника.

    Коментиран от #85

  • 85 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор

    До коментар #84 от "Цветан":

    прав си господин ЦВЕТАН
  • 86 Неразумни ИЗРУДЕ

    8 2 Отговор
    Тоя дето снима, той е за еб.не
  • 87 ****

    3 0 Отговор

    До коментар #69 от "Геро":

    Не става въпрос за безплатно. Става въпрос за откритост!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 ****

    6 0 Отговор

    До коментар #69 от "Геро":

    А за останалото си прав. Но това е следствие от прекалената децентрализация и автономност. Частни учишища и сега и тук има. И дават добри резултати. Но ЦЯЛОТО образование да стане частно и с това да се ликвидира ТОЗИ проблем ( а и други)? - повярвай, не е добра идея. Повече контрол, работа на педагогическите стаи и повече намеса на държавата като цялостна, държавна политика трябва.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Бодил

    7 0 Отговор

    До коментар #10 от "Вдигайте още":

    Учителите учат на математика, физика, химия, история и т.н. Възпитанието е работа на семейството. Яворов е казал, че простият родител е най-големият проблем на българското образование.
  • 92 Zzz

    3 1 Отговор
    Интересно какви ще са последствията за тоя изрод.
  • 93 Бойчо

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "селтаци":

    Тоз пък.Комик.
  • 94 Прост народ

    3 0 Отговор
    Карате кид 10
  • 95 СССР

    5 0 Отговор
    В ТВУ ще я обичат много.
  • 96 gost1

    6 0 Отговор
    една здрава глоба на родителите и а тази хубавица да сложат наказание да мете улиците няколко месеца
  • 97 ГОСТЕВ

    6 1 Отговор

    До коментар #8 от "Ицо":

    МИ ТО КАТО ГЛЕДАМ,НЯМА КАКВО ДА СЕ ЧУДИМ......
    ДНЕШНИТЕ РОДИТЕЛИ СА НА ЕДИН АКЪЛ С ДЕЦАТА СИ.......
    ЧАЛГА БАЦЕ.......
  • 98 А. И.

    3 0 Отговор
    Разгонват се още от малки
  • 99 Shadow Fiend

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "Дивашка работа!!!":

    Няма какво да направиш ли,има едни такива електрошокове,спрейове и оръжия,аз съм на принципа нападнеш ли ме,отвръщам!!!

    Коментиран от #109

  • 100 аетфгсфд

    7 0 Отговор
    Ей тоя мухльо дето снима и вика"кой,ше извикаме е",ако ми е пред очите,ще му вляза с шут в главата,а на кифлата няколко шамара.
  • 101 дядо Йоцо

    2 1 Отговор
    На времето ги оправях, и двечките за час, доволни момичетата! Сега се бият за едно мадо, и двата увредени сперматозоида.
  • 102 Е да ама

    3 0 Отговор

    До коментар #83 от "Жорж":

    има деца които вкъщи мируват и са примерни, а навън нямам думи. Май не само родителите влияят на поведението, а най-вече компанията с която си прекарваш времето.
  • 103 По принцип съм антифеминист

    3 1 Отговор
    Но се радвам, че почнах да виждам вече коментари, в които се е осъзнали кой всъщност е по-големият престъпник в случката. Момчето е по-виновно и то много повече, но... сигурни ли сте, че покрай него не е имало и друго момче, по-едро. Пак нещо е направил, дал е доказателство. Нямаме достатъчно информация, да знаем кой я е насъскал така. Може и наркотик да са й сипали във водата или питието, дори в храната. Нали така правят в дискотеки, ала ги разсеят, да не видят, и после оргии до скъсване в тоалетната, баце.
  • 104 Аз незнам защо е това

    5 0 Отговор
    Хах какво разсъждавате тука ,сърбаме си каквото си надробихме по добре няма да става.Всички сме такива безгръбначни мекотели без мозък и чувство за отговорност оставено е всичко на издихание.Честит резултат
  • 105 Пижо

    4 1 Отговор
    Всичко започва от семейството, още от първите 4 години. 80% де,или възпроизвеждат себе си. Това е зловещият пейзаж в България днес.
  • 106 джедай

    6 0 Отговор
    До къде сме изпаднали само-момичета да се бият! Едно време се биехме само момчетата. Момичетата само си подхвърляха някоя дума или се гледаха на криво. Колко ще паднем още? Момичетата пушат,псуват и се държат невъзпитано повече от момчетата.Докога така ще е? Родителите къде гледат? Училищата се превърнаха в посещения ей така,между другото. Дипломи се раздават на килограм,на изпити се явяват платени лица...... Какво ще се случи в страната,в която държавата е в отпуск на Карибите???????
  • 107 1234

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "Пончо":

    Тц,няма,били ретроградни и комунистически.Сега има НПО и др. "демократични институции".Резултата е виден.
  • 108 Яверт

    5 0 Отговор
    Коментатор от клипа явно е мамин сополанко. Няма нищо мъжко и достойно в него. Понеже такива като него станаха много момичетата се превърнаха в долно пробна пасмина. Родители. Вината е ваша!
  • 109 Тайсън Фюри

    5 0 Отговор

    До коментар #99 от "Shadow Fiend":

    Само че ако някой с моите физически характеристики и спортен опит хипотетично те нападне, ще избягаш, няма да отвърнеш! АКо ли пък някой по-слаб от теб те нападне, или по-скоро подразни, сигурно ще го пребиеш (незаслужено и несъответстващо на това, което той ти е направил)! Т.е., саморазправи от тоя род не водят доникъде. В нормалните държави този въпрос е уреден до някаква степен - още като непълнолетен получаваш регистрация, отваря ти се досие и... при 2-ро -3-то нарушение можеш да стигнеш и до затвор (за непълнолетни дори). А по-нататък не можеш да си намериш свястна работа, или да изтеглиш заем. Т.е., решението е сравнително просто - акуратно, систематично и точно водене на регистрации за такива дребни прояви/простъпки/престъпленмия, и съответстващо на деянието, но неизбежно прилагане на наказания. Това е, работи добре!

    Коментиран от #113

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 ррр

    4 0 Отговор
    Ако това момиче има родители или познати трябва изродката да изяде същите крошета и ритници до като почне да плюе кръв до кръв да и го върнат също тия другите наркоман и тоя който снима
  • 112 Вероника влаинка от Софрониево

    5 0 Отговор

    До коментар #67 от "Красимира":

    Аъ аз саму на майтап се натискам, лельо. Ми кво другу да праа, кату ми дават наготову оценките.
  • 113 Friend

    4 1 Отговор

    До коментар #109 от "Тайсън Фюри":

    То ти ако си с такъв спортен опит, значи няма смисъл и да бягам, особено ако си се назобал като тая.
  • 114 Много си прав

    4 0 Отговор

    До коментар #19 от "Виждам, че те трогва случката":

    За съжаление много си прав. Провокацията, пасивната и вербалната, нефизическа агресия, несвързаните с някакво физическо насилие социопатия и психопатия, започнаха да заенмат застрашаващи размери в обществото ни:(:(:(. За съжаление, такъв тип поведение не само е почти невъзможно да се докаже, пред съда или където и да било, но човек много трудно може да излезе психически ненаранен от такава ситуация, а не са редки и случаите, когато не издържа и първи посяга. Което пък е добре дошло - двойна победа, за психическия насилник! Затова обществото, вместо да се занимава с трети пол, хомосексуалните бракове, истанбулски конвенции и прочие джендърски глупости, да вземе да обърне по-сериозно внимание на въпросите за психическото несилие. Вместо да се правят на психоаналитици или коучъри, психолозите да вземат да изследват здраво този вид насилие, и да го вкарат в Наказателния кодекс! Според мен това е крайно необходимо. Огледайте се около вас какво става в обществот, и ще се убедите, че е така!
  • 115 Не е виновна тя - родителите!!!!

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Йккк":

    Нея са я научили че може да си позволява да прави така. Въпреки че със сила не се решават проблемите, може би бих почнал от баща и и то пред щерка му.
  • 116 ГЕОРГИЕВА СОФИЯ

    5 1 Отговор
    Това е резултат на западните ценности, които все повече нахлуват чрез филмите и т.н. Нещо хубаво и добро да е дошло от запад? Само като гледам пък какви навлеци пристигат от изток. Меркел много иска Европа да бъде поробена от примитивите араби и други подобни. В България не трябва да бъдат допускани никакви такива. Армията, доколкото я има - на границата!!!
  • 117 Г_н никой

    4 0 Отговор
    Крайно време в нашата демокрация да се направи затвор за малолетни
  • 118 ГЕОРГИЕВА СОФИЯ

    4 1 Отговор
    Ще има да поглеждате Дядо Иван да дойде да ви спаси! Ама като не знаете кой трябва да ни управлява! И кого да допускате в държавата ни?! Веднага спрете износа на златото, продажници!
  • 119 Гери

    6 1 Отговор

    До коментар #10 от "Вдигайте още":

    Родителите трябва да си възпитават децата а учителите са за да ги обучават. В къщи ги глезят и им позволяват всичко а после учителите са виновни. Всичко опира до домашното възпитание.

    Коментиран от #124

  • 120 115

    2 0 Отговор
    Той може да те почне тебе като гледам каква е тая и той явно е същия
  • 121 116

    3 1 Отговор
    Дрогирана к в а
  • 122 СЛАВИ

    3 1 Отговор
    Рибата се вмириса от главата и няма спасение. Развратиха народа. Не виждате ли, че не започнаха да наказват най-напред отгоре надолу. Това не е морал. Държавата се е разложила и няма оправяне!Западът ни мисли злото! Четете статии от Г. с. Раковски и Л. Каравелов - да видите какво можем да очакваме от Запада! Нищо добро. То се и вижда! Унищожиха ни!
  • 123 ГЕОРГИЕВА СОФИЯ

    4 0 Отговор
    Законите, законите! И примерът от горе! Но на първо място е домашното възпитание!
  • 124 Геро

    0 0 Отговор

    До коментар #119 от "Гери":

    А някой плаща ли им по цял ден да седят вкъщи или да обикалят с тях, че да ги възпитават. Омръзна ми да се повтарям, че най-голяма роля във възпитанието има този, с който детето прекарва най-голяма част от времето си. Ако и двамата родители работят на пълен работен ден, няма как да бъдат възпитатели, ако ще и това да им е специалността. За сметка на това се правят едни учебни програми, които задължават детето да стои по 8-9 часа на ден в училището, а децата тлъстеят, хранят се лошо, тъпеят от неприложия скучен материал... ми какво да очакваме при претупана работа.
  • 125 Катя

    0 1 Отговор
    За какви се мислят тези момичета! Кои са им родителите,какво е това възпитание! Накажете ги пред цялата Стара Загора,и клип им направете всички да ги видим!Не ги е срам, такова безобразие,лигли !