Last news in Fakti

4 Март, 2020 13:09 7 383 27

Пребили зверски ученичката в Стара Загора заради снимка в Инстаграм (ВИДЕО)

  • стара загора-
  • ученички-
  • побой

След намесата на охраната ученичките били разтървани и се върнали в класната стая

Пребили зверски ученичката в Стара Загора заради снимка в Инстаграм (ВИДЕО) - 1

Дъщеря ми е травмирана и объркана, не се чувства добре, заяви преди бТВ бащата на момичето, което бе бито в Стара Загора. Жестоката сцена е заснета на видео с телефон, което обиколи социалните мрежи.

Според бащата Иван Стоянов повод за случилото се е момче. "Тя го харесва и момичетата са я нападнали заради това", каза той. Дъщеря му била извикана на двора в гимназията по ветеринарна медицина от позната. "После е станало това нещо, което е снимано", добави бащата. На видеото се вижда как едно от момичетата се нахвърля върху жертвата, започва да я бие с юмруци и я събаря на земята.

Преди това агресивните десетокласнички искат да вземат телефона на момичето, но то отказва да го даде. Причината била пусната снимка на момчето в Инстаграм. След намесата на охраната ученичките били разтървани и се върнали в класната стая. Директорът на гимназията Камен Ябълкаров заяви, че ще бъде проведена среща между родители, ученици и училищния психолог. На педагогически съвет ще се преценява какви мерки да бъдат взети срещу агресивните момичета, казаха от регионалния инспекторат.

ВИДЕО

Припомняме, че преди дни стана публична изключително неприятната ситуация на агресия между деца, този път в Стара Загора. В бруталното видео се вижда как няколко момичета са обградили своя съученичка и искат да ѝ вземат телефона по някаква причина. Според сигнала това са ученички от старозагорската професионална гимназия НПГВМ "Иван П. Павлов", а грозната сцена се e случила по време на междучасие миналата седмица, предава gospodari.com. Твърди се, че вероятната причина за скандала е момче.

Две десетокласнички (според сигнала), едната от които е и с цигара в ръка, искат от своя съученичка да извади телефона си и да им го даде. След като тя отказва, момичето с цигарата, тръгва към нея, с намерение да ѝ го вземе, а тормозената отстъпва и първа посяга да я удари. Тогава първата се нахвърля върху ѝ и с изключителна агресивност започва да я бие с юмруци, събаря я на земята, и многократно брутално я рита. Другото момиче се опитва да я спре, докато тя налага безпощадно падналата на земята беззащитна девойка, но в същото време се смее, а останалата част от групичката снима без да се намесва и просто констатира: "Сбиха се!"

В цялата ситуация присъства и момче, което обаче също не се намесва да ги разтърве, а с безучастен глас отбелязва: "Уби я от бой!", докато пред очите му десетокласничката продължава да налага с юмруци и шутове момичето. Най-накрая друга ученичка от компанията отива да ги разтърве, след като побеснялата девойка не спира да рита падналата на земята потърпевша. Двете с другата ѝ приятелка я издърпват настрани, но агресивното момиче така се е възпламенило, че се изскубва от тях на няколко пъти.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кварталния

    52 4 Отговор
    Ако това се случи с мойто дете, ще има саморазправа, па кай каквото иска да си мисли

    Коментиран от #9, #11

  • 2 Факт

    45 3 Отговор
    От последните поколения момичетата и момчетата си размениха ролите. Живеем в сбъркан свят с "европейски ценности".
  • 3 така така

    38 0 Отговор
    заради момче... е то се свършиха момчетата... Край!
    Пък и то сигурно е един красавец...
  • 4 разпутин

    38 0 Отговор
    тва злобното същество как рита само , малей ако ти влезе в къщата, а джендъра дето снима е за разпорване на задника .
  • 5 Горо

    21 0 Отговор
    О,бедна България, това ли е твоето "достойно" поколение, което утре ще те управлява?! На човек направо да му настръхнат косите като си помисли за бъдещето!
  • 6 Сиджимко

    3 3 Отговор
    Случката има корен във фолклора:Назад,назад моме Калино.
  • 7 Тъжно и потресаващо

    18 4 Отговор
    За съжаление – новото кратуноподобно поколение, което евентуално е "Светлото " бъдеще на България. И ... не винете училището, децата се учат и възпитават в семейството, откакто се родят.
  • 8 Циганин

    10 0 Отговор
    Накратко били са се за ***
  • 9 нали

    2 11 Отговор

    До коментар #1 от "кварталния":

    .. и после в панделата като не ти се мисли.
  • 10 мани мани

    19 4 Отговор
    ако така ритаха щерка ми или синчето, то определено щях да пребия от много бой родителите на т'ва малко к'рве, а после и самото малко к'рвенце!

    Коментиран от #20, #23, #26

  • 11 От квартала

    12 3 Отговор

    До коментар #1 от "кварталния":

    Да, ако е баща на място, ще знае какво да направи... няма да разчита на разни системи дето нищо реално не вършат.
  • 12 Гост

    9 0 Отговор
    Липсата на **** води до такава агресия. На видеото въпросната "красавица" не виждам с какво би събудила любопитството на някое момче.......
  • 13 555

    12 0 Отговор
    За да е напълно в крак с времето, докато селянките се бият за него, той сигурно прави тръба на най-добрия си приятел...
    Добре дошли в 21век... (:
  • 14 Gost

    5 2 Отговор
    Аз пък искам да барна на къси вълни тази п.у.т.к.а с мъжкия глас! Новото поколение дето още не се е определило полово!
  • 15 Behemoth

    3 7 Отговор
    Ами липсата на образование до това води ....не се заблуждавайте че като ходят на училище се образоват...лелките дето им разказват уроци написани от други лелки не ги образоват ....пунта Мара е всичко...
  • 16 Гост

    11 1 Отговор
    Така,,,,, аз съм жена и познайте какво се случи когато моят син беше в 6 клас през 90 те. И си дойде бит , окървавен,,,, костюм че то му от дънки и яке в кръв..... Отидох измъкнах побойника от къщи ,,,,, дойде и бащата.... Долу горе на една височина сме.... Ха в таблото , ха в пощенските кутии които нападаха..... Един як бой и на двамата.... И им казах до вечерта парите за дрехите да сте ги донесли, защото ще дойда и наново кой кого хвана.... Обадих се в полицията и им казах че нямам нужда вече от тях,,,, защото когато се обадих преди това ми казаха , деца ще се оправят... Е аз ги оправих на бързо.... Отърсих. се и си тръгнах.... Това е истина.... После излезе че сме били далечни роднини когато майката донесе парите за костюмчето...... Само че аз съм от тия дето когато някой згази лукът не признавам никой и нищо.... Щом си виновен не ме интересува роднина,,, син брат сестра... Не и на мене тия..... Те така.... Има си начини и то много.... Бой за бой....

    Коментиран от #22

  • 17 ученик

    6 1 Отговор
    Покажете лицето на тази мърла, за да я наритаме и ние!

    Коментиран от #19

  • 18 некой си

    7 1 Отговор
    "Ще превърнем дъщерите ви в п.оститутки,синовете ви в г.йове,а всичко останало което не е в тази категория в наркомани. Ще ви унищожим идеологически и психически и няма да имате сили да се борите с нас защото всички ще сте се превърнали в двулични продажници". Думите са на конгресмен от началото на 60-те г. на миналия век отвъд океана в пламенна реч на това какво ги чака тези на които им се спуска демокрация а те не вдяват. Примери бол,ние просто сме от тези които сме прегърнали идеята твърдо праволинейно. Когато фактите говорят всички останали мълчат. Не съм от тайфата фили фоби,но харесвам идеята на майка Тереза -"Ако сте против войната то тогава се излейте на шествие за мира и го подкрепете". И знайте,че когато подходите с лошо то ще приемете доза от същото,не е далеч времето на всички архитекти на това падение да го разберат.
  • 19 Аз искам

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "ученик":

    Да я ебб.
  • 20 заз

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "мани мани":

    сея тва на село може .....
    понеже всеки така мисли сме на тоя хал
  • 21 митЮ ТЪПИЯ

    0 4 Отговор
    БРАТОЧКА ТЕЕ КИФЛИ КАТЕРИЦИТЕ ГИ СЪРБЯТ ЯКО.АКО ИМАХ ТАКАВА ЩЕРКА СЕКИ ДЕН ЩЯХ ДА ГА ПОМПЯ ПРАВО В ДИРНИКА ДОКАТ ПОЧНЕ ДА СА ПОДПИКАВА И НАКРАЯ ТАКА ЩЯХ ДА И ФЪРЛЯМ БЯЛО НА ЛИЦЕТО ЧЕ ОРЕХИТЕ МИ ША СА НАБРЪЧКАТ КАТ НА ДИВ НЕРЕЗ ЧЕТИНАТА.
  • 22 МЪЖКИ ПРОСТАК

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Гост":

    АВРЕ ТВА ДЕТО ГО РАЗКАЗВАШ ДА НЕ ГО СЪНУВА В НЯКОЙ МОКЪР СЪН В КОЙТО ТИ СИ БИЛ ОТ СТРАНАТА НА БУЛКАТА ВЕ!!!БББРРРУУУХХААА!!
  • 23 Бития бит

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "мани мани":

    Битото девойче не изглежда да е много цвете за мирисане. Всички са за бой.
  • 24 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    ПСИХОПАТКИ
  • 25 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    липса на първите седем години
  • 26 И щеше

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "мани мани":

    да идеш у затвора. Много лоша идея е това, да пълнолетен да не посяга на малолетен. Откакто го направиха по-примерни ли станаха и тотално изтрещяха.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.