4 Март, 2020 11:01 5 243 23

15-годишна роди две деца на гаджето си, момчето – на съд

  • 15-годишна-
  • раждане-
  • непълнолетна-
  • съединение

Момичето и възлюбеният ѝ се запознали във Фейсбук

15-годишна роди две деца на гаджето си, момчето – на съд - 1
Снимка: shutterstock

Влюбен младеж бе осъден на административна глоба в размер на 1000 лева, след като си взел непълнолетна булка. Романтичната история не завършила с хепи енд за Ромеото, който бе осъден от Районен съд.

Романсът започнал типично в крак за 21 век. Момичето, което било на 15 години и възлюбеният ѝ се запознали във Фейсбук. Съобщение след съобщение, разговор след разговор и така искрата на любовта била запалена. След няколко месеца виртуална любов, двамата се срещнали в дома на момичето, съобщи trafficnews.bg.

Тя живеела с тримата си братя и баща си в Раковски. Майка ѝ отдавна ги напуснала и заминала да проституира в Германия. Въпреки липсата на един от родителите си, децата и настойникът им живеели в нормални условия. Ромеото пристигнал, но не на бял кон, а с автомобил пред къщата на девойката. Както е традицията той паднал на колене пред нея и поискал ръката ѝ. Освен това помолил за благословия и родата на бъдещата булка.

Тя била дадена без никакви „пазарлъци”. Щастливата двойка потеглила към град Съединение, където Ромео подготвил бъдещия дом за двамата. Още същата вечер те за пръв път консумирали връзката си, а на сутринта почти целия град разбрал за това – показно.

Минала още година и Жулиета родила живо и здраво детенце. Не минал и месец, тя отново забременяла. След 9 месеца се родило и второто отроче. Веднага след това бил подаден сигнал до Агенция закрила на детето, тъй като майката нямала навършени 17 години. Случаят бил поет и от районна прокуратура.

Не след дълго Ромео получил обвинителен акт и се изправил пред съда. И той и любимата му заявили, че са искали да са семейство, както и да имат деца. Те дори представили дома си, който по думите на експерти от Агенция закрила на детето, бил в приличен вид, със санитарен възел и удобства.

Въпреки това обаче, законът си е закон. Младежът е неосъждан и без криминални регистрации, работещ и глава на семейство. Той бе освободен от наказателна отговорност, но наказан с финансова санкция в пределния минимум.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    6 12 Отговор
    Български мурафети ...

    Коментиран от #10

  • 2 баце

    13 3 Отговор
    а мен за къщата кога
  • 3 гост

    30 0 Отговор
    По цял свят това е наказуемо с ефективна присъда, само у нас освобождават от отговрност?!? Глоба на човек, който не плаща данъци? Едно е две непълнолетни деца да се залюбят и да им се роди дете, ама пълнолетен с непълнолетна е подсъдимо, спор в това няма, но явно съдията поощрява мацинствата по този начин, друго обяснение няма.
  • 4 Йосарян

    48 1 Отговор
    Сиганска му работа. Сега ще родят още 20 и ще папкат помощи. Чудесно е!

    Коментиран от #14

  • 5 Boxer 3.0

    33 1 Отговор
    Сетила са Мара да са побара...
    Къде бяха от прокуратурата досега ?
    Половин милион случай, от индийският етнос, ги чакат за повдигане на обвинения!
  • 6 Анонимен

    4 15 Отговор
    Щом се искат и са щастливи защо да не си живеят и да се радват на децата си..... По соца също имаше такива случаи.... Мои съученици завършиха 9 клас и после със съгласието на родителите си се ожениха, понеже тя беше бременна.... Той влезе после в казармата след като завършиха вечерно образованието си.... През отпуската си дойде и направиха второто....
    Сега се радват и на правнуче.....

    Коментиран от #22

  • 7 Бау

    21 1 Отговор
    За такова нещо в САЩ лежиш години за изнасилване на малолетна, в Булгаристан - 1000 лв.

    Коментиран от #19

  • 8 Идиотски закони!

    5 14 Отговор
    Спират ги да раждат, когато им е времето, а после им плащат инвитрото на 35-40год!!! И плачат, че имало демографски срив! Умници, я питайте вашите баби и прабаби, на колко години са започнали да раждат! Как иначе да имат 5-6, дори осем деца? А да знаете, случайно, Жулиета на колко години е в шекспировата пиеса?
  • 9 Цигaнизация БГ

    22 0 Отговор
    Ама, как сте го написали !? ... Няма нищо романтично в размножаването на малолетни цигани!
  • 10 Хасан ибн Ал козички

    14 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Каква прочувствена ромска история, направо се просълзих.Сега се прибирам и като подкарам козата направо ще я изтърбуша!
  • 11 Безхаберие

    9 0 Отговор
    А родителите й нямат ли вина? Те да плащат детските на внуците и да издържат безхаберниците.
  • 12 Безхаберие

    2 0 Отговор
    А родителите й нямат ли вина? Те да плащат детските на внуците и да издържат безхаберниците.
  • 13 Хубава мила

    1 1 Отговор
    Българска идилия...ако повечето българи следват примера им България отново ще се напълни с хора.
  • 14 Ами раждай и папкай

    1 4 Отговор

    До коментар #4 от "Йосарян":

    Помощи и ти, какво ти пречи...
  • 15 Рачкапур Брахмапутров

    4 2 Отговор
    Булгаристан след 20 г. първа индийска колония на балканите и в Европа ,да живее либерализма , толерантността и кафявата плодовитост !
  • 16 Кака Мара

    5 1 Отговор
    Ирена Миланова роди първото на 14 години, на 16 второто и т.н.Някой да ги е осъдил? Непрекъснато я канеха по телевизиите, снимаха я как кърми, беше обявена и за "актриса"/на 23 години с 4 деца/Да ме прощава, но излъчването й е на мумия- вяла, безжизнена,изпита.
    .н.
  • 17 По закон

    5 0 Отговор
    Задължение е на лекарите от родилното, както и на личния лекар на децата да сезира "закрилата" и от там насетне по етапен ред.
  • 18 Дедо

    6 0 Отговор
    Браво на институциите!Родила второто и веднага са се задействали!Когато роди третото - още по-бързо ще действат!Хвала!
  • 19 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Бау":

    Аха лежи в САЩ, ама друг път.... Те в САЩ са най големите педофили и джендъри.... Децата им на 15 години коли карат,,, пушат трева и вземат наркотици.... Ама те там са джендъри бре кво забременяване.... За това си докараха негативите и у нас...
  • 20 Реалист

    4 2 Отговор
    Младежът работи и се е постарал да подреди домът..... Децата какво са виновни че са се родители.... А и щом работи момчето кво толкова...... Ами ще правят деца що не.... До като нашите моми се кълчат из дискотеките и им се живее България ще загине.... Само че една ромка на 13 години ще на готви, изпере и баница ще завърти.... Имам познати .... Знаете ли кога техните деца ще ги видите на 13 години из дискотеките и да гледат голотиите на поп фолк , певиците..... Момичетата ги карат да работят от малки по къщата работа.... Ай де сега да не ставаме дребнави..... Щото нашите една манджа не могат да спретнат и цял ден по улиците с количките , по барчета и пр.... Във всяко стадо има мърша.... Но ромите зачитат правилата у дома....

    Коментиран от #21

  • 21 Кукуригу

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "Реалист":

    Много индийски филми си гледал и то избрани!Ела в Столипиново да видиш как всички "работят" и най-вече "зачитат"правилата!
  • 22 Ами не си прав

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Анонимен":

    Не си прав оти шъ ни вдигнат данъците оти у бугарско е така.
    Макята на родилката шъ зима помощи за щеркя си а щерка и(родилкат)шъ зима помощи за отрочетата.
    Ба си и законите.
    А манго шъ точи лиги да мине месец и от начало.
  • 23 Зевзек

    1 0 Отговор
    Този Ромео е ром-ео...