18 Март, 2020 17:50 1 475 3

Постоянен арест за трафиканта, внесъл 10 килограма хероин от Турция

  • хероин-
  • наркотици-
  • малко търново-
  • бургас

Окръжният съд в Бургас наложи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Иван И.

Постоянен арест за трафиканта, внесъл 10 килограма хероин от Турция - 1
Снимка: МВР

По искане на Окръжната прокуратура в Бургас Окръжният съд в града наложи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Иван И. Както вече ФАКТИ съобщи, той е обвинен за това, че без надлежно разрешително пренесъл през границата на страната хероин – около 10 килограма. Престъпното деяние е извършено на 13.03.2020 г. Наркотикът е пренесен през ГКПП „Малко Търново“.

По време на разследването е установеното, че хероинът е бил разпределен в 22 пакета. Те са били поставени в тайник на автомобила, с който обвиняемият е преминал границата от Република Турция в Република България. Наркотичното вещество е открито благодарене на отличната работата на митническите служители, извършили щателна проверка на превозното средство.

Според прокурора налице е обосновано предположение за това, че Иван И. е извършил престъплението, в което е обвинен. Представителят на държавното обвинение е категоричен, че обвиняемият може да се укрие или да извърши ново престъпление.

Съдът прие мотивите на прокурора и задържа под стража обвиняемия. Определението на Окръжен съд – Бургас може да бъде обжалвано пред Апелативния съд в града.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АКО Е

    2 0 Отговор
    ПАРТИЙНО МУЛЕ - ПИШИ ГО СВОБОДЕН ЧОВЕК.
  • 2 ненчо писаров кисьов

    0 2 Отговор
    Ел Трафиканте - към жените съм галантен, интелегентен и тн!
    Евалата килата!
  • 3 браво краво

    0 0 Отговор
    нахранете го с тези боклуци..и край.