Last news in Fakti

16 Март, 2020 16:06 3 148 11

Хванаха мъж с 10 кг хероин в Бургас

  • хероин-
  • бургас

По време на разследването е установеното, че хероинът е бил разпределен в 22 пакета

Хванаха мъж с 10 кг хероин в Бургас - 1
Снимка: МВР

Окръжна прокуратура – Бургас задържа за срок до 72 часа Иван И. Той е обвинен за това, че пренесъл през границата на страната хероин – около 10 килограма. Престъплението е извършено на 13.03.2020 г. Наркотикът е пренесен през ГКПП „Малко Търново“.

По време на разследването е установеното, че хероинът е бил разпределен в 22 пакета. Те са били поставени в тайник на автомобила, с който обвиняемият е преминал границата от Република Турция в Република България.

Наркотичното вещество е открито благодарене на работата на митническите служители, извършили щателна проверка на превозното средство.

Предстои (в утрешния ден) Окръжна прокуратура – Бургас да внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“, спрямо обвиняемия.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАТЕ НЕЦИ

    11 0 Отговор
    ТОВА СА ЗАПАСИТЕ НА МИТЯ ОЧИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ВИРУСА.
  • 2 ЪРП

    24 1 Отговор
    КАКВО ТОЛКОВА МУ КРИЕТЕ САМОЛИЧНОСТТА НА ТОВА ЛАЙ*НО!!!!!
    ТОЛКОВА ЛИ ВИ Е ВАЖЕН???
    ИВАН И......НЯМА ФАМИЛИЯ, ГОДИНИ, АДРЕС ......
    МНОГО ИМ ПАЗИТЕ САМОЛИЧНОСТТА НА НАРКОТРАФИКАНТИТЕ НЕЩО?!?!?!!!
    СЪЩО КАКТО МИНАЛАТА И ЛИ ПО-МИНАЛАТА ГОДИНА ОБЯВЯВАТ НЕКВИ ГРЪМКИ АКЦИИ ЗА РАЗБИТИ ПЕЧАТНИЦИ ЗА ФАЛШИВИ МИЛИОНИ ЕВРО И ДОЛАРИ И ...............НЯКОЙ ДА Е ЧУЛ ИМЕНА НА ТЕЗИ СИМПАТЯГИ.....НЯКОЙ НЕЩО ДА СИ СПОМНЯ ДРУГО ЗА ТЯХ ДА СА КАЗВАЛИ ??????

    Коментиран от #5

  • 3 Фермер

    12 1 Отговор
    Максимално наказание за тоя
  • 4 Аз пък

    7 1 Отговор
    Мислех че са го хванали с корона вирус
  • 5 zorko

    1 4 Отговор

    До коментар #2 от "ЪРП":

    hodi u zatvora i se zapoznai kato te valnuva da ti razpukat aspuha
  • 6 слаботоков

    7 0 Отговор
    Тоя боклук с наркотика да се радва че са го хванали тук а не в Турция или Иран! В Иран ги бесят в почивен ден на площада с кран! Като екзекуцията е разрешена да се гледа от тълпата! ! Ей там е трябвало да го хванат!

    Коментиран от #7

  • 7 Ха ха ха ха

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "слаботоков":

    Разсмя ме, бате! Добе си го написал.
  • 8 Тошо Куестио

    4 0 Отговор
    Тоа са го сготвили,пускат некой шаран с малко дрога и го ипеват на полицаите,те го чакат и дебнат,а в това време минават 2-3 тира с дрога
  • 9 гост

    2 0 Отговор
    Жалко и сега сороснята с какво ще се друса.
  • 10 Дървен шоп

    1 1 Отговор
    А покрай тези 10кг колко 100тин кг да минали по канала що не кажат?
  • 11 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Откакто станахме баш европейци, много се грижим за доброто име / не бива да го петним/ на престъпниците си - били човеци, били неосъждани, един дебел адвокат каза, че и те "душа" носили. Европейска работа...престъпник ,престъпник , ама и той права има . не е безправен. Дори осъден затворник и той има право на глас, за да си избере депутат за Парламента - не го ли прогласуваха нашите законотворци !? Щом Пешо от Австралия може да гласува - колко му е ?!?