Last news in Fakti

16 Август, 2012 08:04 4 705 6

Бомба пред „Кошарите“

  • кошарите-
  • бомба

Самоделно взривно устройство е избухнало до ресторант „Кошарите“ в столичния квартал "Лозенец". Криминалисти и експерти от СДОТО извършват оглед в района.

Столични криминалисти и служители на Специализираната дирекция "Оперативни технически операции" работят по сигнал, подаден тази сутрин към 04.27 часа, за избухнало самоделно взривно устройство пред ресторант в кв. "Лозенец", потвърдиха от пресцентъра на МВР. На място пристигналият екип от експерти извършва оглед. По първоначални данни самоделката е била поставена от външната стена на входа на ресторант в квартала. Тротиловият еквивалент е около 200 грама.

Най-вероятната причина за взрива е сплашване. Очевидец разказа, че по-рано са чували музиката от заведението, дразнело ги, но тази нощ нищо не са чули. Мъж, който живее в непосредствена близост до заведението, заяви, че музиката не е била силна.

 

Според мен това е опит за дискредитация, да се шуми около мен от някой, който ме мрази. Това каза Коко Динев на излизане от СДВР.

Бизнесменът обясни, че той не може да разбере кой е този човек, който го мрази. Същият никога не се е появявал и пред него, за да му го каже. Динев призна, че се смущава от това, което се случи днес сутринта. "Не може да си се разхождат разни хора с взривни вещества и да си ги гърмят по центъра на София. Нормално е да ме смущава, посочи той.  

От взрива няма пострадали хора. Огледите продължават и в момента. Районът временно е отцепен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 разбирач

    0 1 Отговор
    Еми,да,-за говедата в Лозенец кошари трябват,
    разбира се........
  • 2 Лозенчанин

    1 0 Отговор
    Плъховете от люлин да не се обаждат, а да си църкат по панелените дупки!!!

    Коментиран от #6

  • 3 Boss

    0 1 Отговор
    Селяните от провинцията,които са на квартира в Лозенец или плащат боксионерката си 30 години да не се исказват неподготвени за столичните квартали.
  • 4 До Boss

    0 0 Отговор
    Ей Свогенски ти ли си столичанин ?
    Прочети Записките по Българските Въстания, за да видиш какво са правили бозавите белодрешковци ШОПИ докато други са ги клали!
  • 5 жус

    0 1 Отговор
    няколко пиратки...за сплашване
  • 6 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Лозенчанин":

    napalno si prav