8 Април, 2020 16:16 3 318 12

Паяк вдигна каруца в Пловдив, ето защо (СНИМКИ)

  • паяк-
  • каруца

28-годишният собственик възнамерявал да изхвърли и запали товара

Паяк вдигна каруца в Пловдив, ето защо (СНИМКИ) - 1

Паяк вдигна каруца, натоварена с автомобилни гуми в Пловдив. До санкцията се е стигнало, след като в следобедните часове вчера полицейски екип на Шесто РУ забелязал каруцата да се движи по булевард „Цариградско шосе “ и Кемера.

Тя била спряна на влизане в кв. Столипиново. 28-годишният жител на квартала възнамерявал да изхвърли и запали товара. Полицейските служители са му съставили акт за установяване на административно нарушение по Наредбата за организация и безопасност на движението на територията на община Пловдив, свързана с безопасността на движение и дисциплината на водачите, пътните превозни средства и пешеходците на територията на града, съобщи trafficnews.bg.

Автомобилните гуми и каруцата са иззети, а за установената нередност е сигнализирана и общинска полиция, която е репатрирала каруцата с „паяк“. За последваща проверка относно произхода на употребяваните гуми е включен и служител от РИОСВ - Пловдив.

Това е вторият случай на репатриране на каруца от началото на годината. Предишният нарушител, също от квартала, бе установен през месец февруари, в опит да превозва метални отпадъци. От 2013 г. движението на каруци на територията на град Пловдив е забранено с решение на общинския съвет. Контролът и проверките от органите на реда ще продължават и занапред.

Паяк вдигна каруца в Пловдив, ето защо (СНИМКИ)
Паяк вдигна каруца в Пловдив, ето защо (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин !!!!!!!

    17 24 Отговор
    Е със тая каруца радев дойде в София сега се вози на Мерцедес не на москвич хо хо хо

    Коментиран от #3, #6, #12

  • 2 Стойчо

    32 3 Отговор
    Каруцата има ли винетка или е към ТОЛ системата ?
  • 3 хари

    13 12 Отговор

    До коментар #1 от "Българин !!!!!!!":

    Ти остави РРадев, но на каква заплата е Деса, че дарява по 10 000 лв?
  • 4 Зюмбюл

    12 2 Отговор
    Ще се прибере кото коубоец сега хахаха, да бяхте конфискували и животинката
  • 5 И ся коо?

    27 1 Отговор
    Съставили му акт! И манго сън няма да го хване докато не го плати. Ай стига бе! Мангала вече трябваше да чука камъни или другаде на тежък общественно полезен труд. Без компромиси. Само тогава ще има ред. И конфискация на "шасито и двигателя". Веднага!
  • 6 петър

    15 8 Отговор

    До коментар #1 от "Българин !!!!!!!":

    Ти който се зовеш Българин първо научи правописа и после пиши глупости. Не се пише със а само с. Второ малоумнико нее радев а Президента Радев. Трето каруци сигурно управляваш ти а Президента бойни самолети. Той цитира Гьоте а ти си гьон.
  • 7 Манаф

    1 1 Отговор
    Кон бе кон,кон бе
  • 8 Gen Gurko

    17 0 Отговор
    Оттук нататък само така. Това е метода. И глоби удържани от помощите. Щом нарушаваш закона, няма да ти се помага. Нямаш право, като провинен американски полицай лишен от пенсия. Това работи. И разбира се, насаме бой, за опресняване на паметта, че имаш задължения.
  • 9 габровец от варна

    5 0 Отговор
    Взели каросерията,ама двигателя вързан!🙌🙌🙌
  • 10 КУРнинов

    1 5 Отговор
    Това е парадния автомобил на ген. Деси дето президента му е мъж!
  • 11 Курбанколи Пардимогамедов

    6 1 Отговор
    Къде е българофобския ХКомитет да се самосезира.Не може така това ни е традицията.Ние сме от потъмните Аспарухови Българи и сме израснали наконе.Нарушават се правата ни.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.