Last news in Fakti

8 Август, 2023 13:17 2 822 9

Ноухау от Смолян: Дядо крие хероин в каруца. Залавят го

  • хероин-
  • каруца

Намерените наркотични вещества са иззети

73-годишен пловдивчанин е арестуван за държане на хероин. Възрастният мъж е заловен до западната врата на Затворническо общежитие - Смолян, в местността "Герзовица".

В кутия от цигари в два полиетиленови плика били намерени хероин с бруто тегло 4,14 грама и хероин с бруто тегло 3,10 грама, установено с полеви наркотест.

Наркотиците и кутията били скрити в каруца, собственост на затвора. Според полицията в Смолян мъжът ги държал с цел разпространение.

Намерените наркотични вещества са иззети. По случая е започнато бързо производство.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1551

    11 1 Отговор
    Е това си е удар.Може 2 години да не работите сега...
  • 2 Боже Боже

    15 0 Отговор
    Дядовците от капиталистическите страни обикалят света харчейки пенсиите си,а само нашите дядовци оставени в ръцете на върлите комунисти - капиталисти си броят стотинките
  • 3 Ха сега де

    5 5 Отговор
    Тоя дядо на 73 години от "златното комунистическо поколение" и възпитаван в ценности, само е чакал да отвържат синджира. После младите за нищо не ставали.
  • 4 Дрът ескобарин

    4 0 Отговор
    Тоя, кален и държелив!
  • 5 Ил дъо Франс

    14 0 Отговор
    Не знаех че каруцата била собственост на затвора...? Абе ние да не сме във Франция 1785г!?
  • 6 Браво

    6 1 Отговор
    Хероин=смърт
  • 7 ИВАН

    9 0 Отговор
    В затворите се вихри чудовищна извънземна корупция от много години, а те дядото хванали - телефони, наркотици, отпуски ако си платиш, всичко се плаща ... Затворите са скрита за обществото система - там журналисти не влизат, или други външни хора, самите затворници знаят всичко, но не смеят да говорят.
  • 8 Кую

    5 0 Отговор
    Каруцата конфискувана ли е? Дядото във интимна връзка ли е със коня? Колко време и т. н. Все юрдешки казуси. Ако коня е мъжки и е бил дрогиран да се предаде лично на Асенчо.
  • 9 адаша

    3 0 Отговор
    Дядото е пловдивчанин. Затвора е в Смолян. От Пловдив до Смолян с каруцата ли е пътувал? Или и той е бил затворник? Между другото, в Герзовица имаше рудник за добив на Уран. Тези затворници, дали не са работили като миньори в рудника?