Last news in Fakti

22 Август, 2012 10:48 1 538 0

Спипаха внук, отглеждал канабис в двора на дядо си

  • внук-
  • дядо-
  • канабис-
  • с. маломир

Спипаха внук, отглеждал канабис в двора на дядо си. На 21 август служители от сектор “Противодействие на криминалната престъпност” при ОДМВР – Ямбол са извършили претърсване в имота на 75-годишен жител на село Маломир, община Тунджа.  Установено е, че в дворното място се култивират и отглеждат 5 канабисови растения с височина по 2,5 м. всяко, с обща маса около 30 кг.

В стопанска пристройка към къщата са открити и 3 канабисови растения, със същите размери, в процес на изсушаване.  Извършен е оглед на местопроизшествието и са проведени процесуално-следствени действия в рамките на образуваното  досъдебно производство в ОДМВР – Ямбол. Във връзка с разследването е задържан Т.Ш. на 26 години, внук на собственика на имота.
Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА