Last news in Fakti

28 Август, 2012 10:20 6 594 5

Спипаха 21 кила канабис в двор на дядо

  • мвр-
  • канабис-
  • дебелец
Спипаха 21 кила канабис в двор на дядо - 1
Снимка: МВР

21 килограма канабис откриха полицаи в имот в Дебелец. Служители на звеното на ГДБОП - Велико Търново предприели проверка в частния имот на 80-годишен жител на град Дебелец, съобщават от пресцентъра на МВ

При претърсването, в двора на къщата антимафиотите открили 6 метални кутии, съдържащи над килограм канабис. Намерени са и общо 15 растения, сред които половината високи над 3 метра, като общото им тегло е към 21 кг листна маса, реагирала при полеви наркотест на канабис.

При проверката  е изяснено, че човекът, който стопанисва наркокултурата, е е 32-годишен мъж от град Велико Търново, криминално проявен за склоняване към употреба на наркотични вещества. Той е задържан за срок от 24 часа.

Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 354в от НК. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Johny

    0 0 Отговор
    Помага за артрита :)
  • 2 e ne

    3 0 Отговор
    na 1vata snimka sa pokazani lista i jmel na 2rata >??? bambuk li e tova hahahahhaha
  • 3 колъо дженков

    0 0 Отговор
    mi iztriite gi vsi4kite
  • 4 Стар Българин

    2 0 Отговор
    Дребните риби, които си гледат малко канабис хващат, а другите с по-хард наркотиците-нищо.
  • 5 ддд

    2 1 Отговор
    може да има много силно главоболие и да е за медицински цели,а иде зима и се е запасил.МВР да гони метките,кокаин и хероин.по света вече има и автомати за марихуана,тя не е по-опасна от цигарите например,та дори и облекчава болките.