Last news in Fakti

17 Май, 2020 18:12 4 450 23

Пловдивчанин с дузина нарушения на пътя за минута (ВИДЕО)

  • пловдивчанин-
  • нарушения

На краткото клипче се вижда как шофьор на "Опел" извършва една дузина нарушения

Пловдивчанин с дузина нарушения на пътя за минута (ВИДЕО) - 1

Видео, в което главен герой е поредният нарушител на пътя в Пловдив, за когото елементарните закони не са познати, публикува Plovdiv24.bg.

На краткото клипче се вижда как шофьор на "Опел" извършва една дузина нарушения. И то за много краткото време от една минута.

Мястото е кръстовището на бул. "България" с бул. "Васил Априлов". Изпълненията на джигита продължават и до светофара преди моста до УХТ, където минава на червено. Сигурно е, че нарушенията му продължават и много след това.

Видеото, изпратено от читател, е придружен с кратък и многозначителен текст.

"Изпращам ви поредния бързак, който за отрицателно време направи цял куп нарушения. На бул. "България" има камери и се надявам компетентните органи да си свършат работата".

Видеото може да видите ТУК.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    19 32 Отговор
    Нито едно опасно за околните нарушение! Според закона, подобни нарушения се наказват с предупреждение! Много по-опасни са шофьори, които в стремежа си да спазят знаците абсолютно точно (без да проявяват и грам разум), създават ОПАСНИ ситуации за околните! Конкретен пример: Ограничението на скоростта в тунела (Пловдив) - 30 км/ч. Никой не го спазва (защото е тъпо), дори ченгетата, но ако се появи ченге, винаги се намира някой "велик" да нацепи спирачката и верижната катастрофа е готова! Трябва повече разум и ОТГОВОРНОСТ спрямо другите, а не буквоядство!

    Коментиран от #5, #6, #13, #15, #17, #19, #22

  • 2 Schmidt

    15 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: една дузина
    Типично за медиите да преувеличават... Чисто информативно 1 дузина = 12 а аз видях само 2 нарушения...

    Коментиран от #3

  • 3 Магдалена Ганьова Ганева

    23 5 Отговор

    До коментар #2 от "Schmidt":

    4 нарушения са, тъпако. Такива помияри като теб и този първия, за който знаците не важат, ни избиват по ТЪПищата!
  • 4 Ха ха ха ха ха ха

    2 0 Отговор
    Амииии...надявай се.
    Наивник.
  • 5 бачо

    20 5 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Викaш caмo 2 и e нoрмaлнo дa минaвa нa чeрвeнo? вce ce чудя зa кaквo тoгaвa ca тeзи cвeтoфaри и знaци,дa ги мaхaт и дa дeйcтвa зaкoнa нa джунглaтa,кoйтo oцeлee.eй c тoвa миcлeнe вceки дeн имa зaгинaли пo пътищaтa,a aкo някoй дeн нямa ,нa cлeдвaщия щe ca двa

    Коментиран от #7, #23

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Емил

    11 14 Отговор

    До коментар #5 от "бачо":

    Нищо не си разбрал! Кое е по-страшно: Да минеш на червено, когато не пречиш и не застрашаваш никого, или да спазваш всички точки в закона, ама да пречиш на всички, защото си решил да си изряден (при доста сбъркани знаци и маркировка)?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 CM балък

    13 1 Отговор

    До коментар #8 от "Емил":

    И защото в Пловдив сте само умни и разумни и всички мислят и тълкуват както искат е касапницата на България. Всички сте специални и с предимство.
  • 10 Иван

    12 1 Отговор
    Възможно най-типичният случай как стават белите по кръстовищата. На кръстовище трябва да се намали, а не да се дава газ, за да се хване евентуално зеленото. В случая даже мина на червено. С такъв манталитет на каране са за отнемане на книжката и да кара курсовете на ново от начало.
  • 11 Гешев

    9 1 Отговор

    До коментар #8 от "Емил":

    Всъщност закона е за ВСИЧКИ, но Емиловците явно не го знаят!?
  • 12 ха ха

    6 13 Отговор
    Кога ще престанете да се месите в живота на хората???
    Клипчета НЕ СА доказателство!

    Коментиран от #16

  • 13 бачо

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Нали това казвам,така и така ще го нарушаваме закона,давай никой да не го спазва.Не съм казал че е перфектен и аз съм шофьор от 30г и съм свидетел на какво ли не по пътищата,но хубави лоши трябва да важат за всички,а и да не казвам за културата ни когато излезем извън границите,там как карат българските шофьори,но това е друга тема.
  • 14 Йозеф

    7 4 Отговор
    Майнатаун има оловен водопровод, от там всички са с натрупване на тежки метали в мозъка, което личи по пътищата. Няма по-смотани шофери от майните!
  • 15 Astrid Lindgren

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Тезата ти е инфантилно-дебилна. Как точно си отговорен към другите ако не спазваш закона?
  • 16 оня

    6 1 Отговор

    До коментар #12 от "ха ха":

    всъщност са ако имат времева щампа и заснелият го подпише декларация в кат
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Скит'Ник

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Ограничението на скоростта в тунела (Пловдив) - 30 км/ч. Никой не го спазва (защото е тъпо), Тъпо е! Що не отидеш до КАТ Пловдив и да се срещнеш с големия тъ пак там ..И ДА ПИТАШ -ЩО Е ТАКА? ...., но ако се появи ченге, винаги се намира някой "велик" да нацепи спирачката и верижната катастрофа е готова! Пич - Трябва повече разум и ОТГОВОРНОСТ ОТ пътната -корумпирана пловдивска Милиция и от нейните Мусктари -спрямо другите, а не от НЯКОЙ там си водач!!

    Дефакто МИЛИЦИОНЕРИТЕ са косвено виновни ,за тия Катастрофи , за които си писал по горе и заедно с тях на хранилката са и Агенция пътна Инфраструктура.
  • 20 Никанор

    6 1 Отговор
    До Емил: Даваш ли си сметка какво ще стане ако всеки по собствена преценка спазва правилата. Тогава всъщност няма нужда от правила.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Шофьор

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Абсолютно адекватен коментар - адмирации! За жалост целта на отрегулиране на трафика в България е създаване единствено на потенциални касички. Като непрекъснато пътуващ мога отговорно да заявя, че радикалите за ПТП са бавно движещите се мало.мници и тези "убедително тълкуващи" знаци и табели! Почти всекидневно съм свидетел какви ситуации създават подобни безумци на обхода покрай Ст. Загора, заради затворената магистрала. Изнервят трафика - повечето хора в него гонят задачи, създават критични ситуации заради буквално колони опитващи се да ги изпреварят. В същото време ми прави впечатление как хората масово чинно карат зад камион чийто водач съвестно поддържа 90 км/ч. Но каквото и да казвам следи +/- след коментара ти. Дебилите са в индустриални количества! Мисъл никаква, важното е свинско и бира да има в количества.
  • 23 Густо Майна

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "бачо":

    Да ти кажа ли за знаци, светофари и закони? Пак Пловдив - център. Некой общински плъх реши, че сме Атина или Солун, и реши всички улици в карето Цар Борис - Мария Луиза - Източен - Хр. Ботев да ги направи еднопосочни! Без никакво обсъждане! В момента, за да спра около блока ми и съответно, ако от някоя страна няма места трябва да въртя допълнителни обиколки по улците, като улав, ако спазвам знаците! Досега не съм забелязал някой да беше против стария режим - първо и второ: така ли борим екологията? С ненужни обиколки заради някоя фирма пуснала в чекмеджето срещу знаците, които е насадила?! Апропо, не забелязвам някой комшу да спазва червения знак с бялата джъзга, което много ме радва.