Last news in Fakti

5 Юни, 2020 14:11 2 304 5

Откриха тон нелегален тютюн в Пловдив

  • тютюн-
  • пловдив

Арестувани са четирима криминално проявени

Откриха тон нелегален тютюн в Пловдив - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Един тон незаконен тютюн, подготвен за пакетиране, е открит при специализирана полицейска операция в Пловдив. Задържани са четирима мъже. Те са привлечени като обвиняеми за държане на акцизни стоки без бандерол, съобщиха от Районната прокуратура в града.

Ситно нарязаният тютюн е открит в складово помещение на "Брезовско шосе". Проверяващите са станали свидетели и на пакетирането му. В помещението е имало и кашони с поставени в тях пакети в различни разфасовки - от 1 до 5 килограма. От склада са иззети множество готови пратки с товарителници на получатели, които трябвало да бъдат доставени чрез куриерска компания. Открит е и насипен тютюн в чували.

Задържаните мъже са криминално проявени. Двама от тях са в ареста за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор, а на другите двама е наложена мярка за неотклонение "парична гаранция".

Разследването по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Матераци

    4 1 Отговор
    Тва пак са го направили без да искат, ако са искали точно пред кат пловдив , всеки ден от години сиганите щъкат и продават
  • 2 мъка

    3 0 Отговор
    След тоновете кокаин заловени случайно , това не е новина.
  • 3 АЙДЕ

    2 0 Отговор
    СЕГА И ДЪРЖАВНИ ЦИГАРИ ! СПРЕТЕ ПЛАДНЕШКИЯТ ОБИР НА НАС ПУШАЧИТЕ !
  • 4 Обяснението

    0 0 Отговор
    Браво !!! Заловиха 4 криминално проявени да се занимават с пласиране на тютюн. Предполагам ,че ще има и наградени за тази операция.Виж килограмите с кокаин дето ги хванаха случайно нещо се умълчаха по въпроса.На кой са? Как така се прекарват спокойно в кола в София? Кой има толкова пари за това количество? Откъде са тези пари?

    Коментиран от #5

  • 5 1 то което ми мина през ума

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Обяснението":

    Изпреварил си ме.