Last news in Fakti

9 Юни, 2020 12:59 3 022 5

Жена уби майка си в Бургас

  • майцеубийство-
  • бургас-
  • кв. братя миладинови

Дъщерята е настанена за лечение в Центъра за психично здраве

Жена уби майка си в Бургас - 1
Снимка: БГНЕС/Илюстративна

77-годишна бургазлийка бе убита от дъщеря си. Престъплението е станало тази сутрин в "Братя Миладинови".  Сигналът е получен около 8,48 ч. и е касаел тяло на възрастна жена с физически травми, открито в апартамент в бл. 27. 

Установено е, че трупът е на 77-годишна трудноподвижна бургазлийка, обитаваща жилището със съпруга и 52-годишната си дъщеря. 

Своевременно към мястото на инцидента се отправили служители от отдел "Криминална полиция" при ОДМВР – Бургас и Второ Районно управление – Бургас, които извършили щателен оглед. Тялото на възрастната жена е откарано за аутопсия в отделение "Съдебна медицина" при УМБАЛ – Бургас. 

По първоначални данни жената е убита от 52-годишната си дъщеря. Тя е била в неадекватно психично състояние, поради което е настанена за лечение в Центъра за психично здраве. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    19 8 Отговор
    Да живееш с майка си 50 години и то в бг няма как да не изперкаш
  • 2 Шерше льо вулгар

    7 8 Отговор
    За имот и майка си убиват
  • 3 Българин

    13 2 Отговор
    Бог да я прости.Който го няма вкъщи не знае какво е..........
  • 4 Еее

    13 3 Отговор
    То с тия управляващи,това е ежедневие в Бг-то.
  • 5 ... Нерегистриран

    21 2 Отговор
    Всичко идва от немотия. А в България трудно се издържа с малко парички, а и млади без работа. Виждали сме жени, получават пенсия, не зная, ноом като е платила ток, вода и в ръце държи 40 лева или 20 еври. Питам я, с тия пари, ще си купя лекарства или без лекарства, за хляба и деца не могат да ми помогнат, обеснява на жените възрастната жена... София не е провинцията. И при живково зле, но работиш за 100 лева сигурни, а днес 300 лева не са ти сигурни в бг. Защото частниците си подбират техни хора...