Last news in Fakti

12 Юни, 2020 11:36 2 005 2

Иззеха голямо количество акцизни стоки без бандерол в Горна Оряховица

  • акцизни стоки-
  • контрабанда-
  • тютюн-
  • алкохол-
  • горна оряховица

Собственикът на имота е 62-годишен мъж, известен на полицията и осъждан

Иззеха голямо количество акцизни стоки без бандерол в Горна Оряховица - 1
Снимка: МВР

Контрабандната стока е открита в рамките на проведена вчера специализирана полицейска операция за противодействие на незаконното разпространение на акцизни стоки без бандерол. Действията са осъществени от служители на РУ-Горна Оряховица, под наблюдението на прокуратурата, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В хода на предприетата проверка на имот в града са установени и иззети огромно количество контрабандни тютюневи изделия и алкохол - 20 160 къса цигари, от различни марки, 2 кг насипен тютюн и 163 литра алкохол, всички без документ за платен акциз. Срещу собственика - 62-годишен мъж, известен на полицията и осъждан, е започнато бързо производство.

Работата по документиране на случая продължава под ръководството на прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 наивниците

    3 0 Отговор
    верват че боки се преборил с контрабандата на менте цигари и алкохол, алабализми само, нищо , абсолютно нищо .......
  • 2 само фукане

    1 0 Отговор
    Няма що голямо фукане с тая акция - 10картона по 10кутии вътре по 20цигари в кутия..20000 цигарки..,а тировете и контейнерите,никой не ги пипа..!!!