Last news in Fakti

23 Юни, 2020 23:00 2 015 4

Арестуваха двама, ограбили мъж в Ботевград

  • ботевград-
  • грабеж-
  • битова престъпност

Престъпниците са върнали част от отнетите 350 лева след намесата на полицията

Арестуваха двама, ограбили мъж в Ботевград - 1
Снимка: БГНЕС

Вчера жител на Ботевград e сигнализирал в полицията, че около 18.40 часа двама непознати са го съборили на земята и насила са отнели от джоб на панталона му сумата от 350 лева, предадоха от пресцентъра на МВР.

В резултат на предприетите издирвателни действия служителите на реда бързо разкрили и задържали извършителите на грабежа – криминално проявен младеж на 20 години от село Врачеш и 22-годишен от правешкото село Разлив.

Част от отнетата сума е върната доброволно. По случая е образувано досъдебно производство, чието документиране продължава.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русский

    1 3 Отговор
    Европа не иска да ни пусне. Ще се наложи европейците да се мъчат без руските жени.
  • 2 Лелее

    6 0 Отговор
    Следва “жестокото” наказание задържане за 24 часа , административна глоба 13 лева , и така докато патладжаните не затрият човек ...
  • 3 Тодор Живков

    1 0 Отговор
    По мое време щяха да чукат камани тези "юнаци"
  • 4 Муджо

    0 0 Отговор
    И тях щяха да ги чукат по бай ТОШОВО ВРЕМЕ....