13 Юли, 2020 10:27 10 017 26

Убийство в Свищов след пиянски скандал

  • свищов-
  • сбиване-
  • скандал-
  • убийство

Сбиване в заведение завърши с млада жертва и пострадали

Убийство в Свищов след пиянски скандал - 1
Снимка: БГНЕС

Пиянски скандал в Свищов е завършил с убийство, пише. Кървавият инцидент е станал в нощта на събота срещу неделя в заведение, известно сред местните като “Ловното”, предаде TIMES.bg.

В злополучната вечер семейство зърнопроизводители се събрали да отпразнуват приключването на жътвата в ресторанта. Според очевидци компанията се почерпила с алкохол, при което възникнала кавга с управителя на заведението, както и препирни с певицата и готвачката. Празнуващите нападнали готвачката – майка на управителя и избили зъбите ѝ. Най-агресивни били баща и син от почерпената компания. Управителят посегнал на нападателите на свой ред, в резултат на което почерпеният син бил убит с тежък предмет. Бащата пък получил кардиологична криза и е приет с инфаркт в болницата във Велико Търново.

Изясняват се обстоятелствата около фаталния случай, с какъв предмет е убит младия мъж и причините, довели до скандала. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 м-р Костов

    21 4 Отговор
    Ако търсиш ще намериш.
  • 2 МВР

    27 5 Отговор
    "Каквото повикало,такова се обадило."
    Българска поговорка.
  • 3 А защо

    20 5 Отговор
    След пушене на трева не стават такива неща,а е забранена ?
  • 4 Някой си

    14 2 Отговор
    Гешев не е ли цъфнал там вече?
    Некой туит нема ли?

    Коментиран от #17

  • 5 Доволен

    51 3 Отговор
    Първо, какъв боклук трябва да си, за да пребиеш жена до степен да и избиеш зъбите... Второ, какъв идиот трябва да си, за да се помислиш за богопомазан и последици за теб няма.. Трето, браво на управителят, баща и майка се защитават до край!

    Коментиран от #21, #22

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Жътвата

    9 1 Отговор
    е дошла и при тях.
  • 8 qwerty

    15 4 Отговор
    Евала на човека. Някой да те храни, ти да го биеш....да му дадат лопата да му го изкопае

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Тико

    24 4 Отговор
    Нормално е да защити майка си , тези са си го търсели .
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Lap

    5 3 Отговор
    Ето как аз виждам нещата:
    Преди петнадесетина години единият син на въпросния зърнопроизводител е изял един шамар от собственика на заведението. Във фаталната вечер зърнопроизводителя е отишъл да празнува във въпросното заведение с нагласата да провокира собственика. Вкарал си е алкохол без да каже на собственика. След като разбрал от сервитьора, последния не реагирал, а просто е казал, че няма проблем. След арогантното им държание цяла вечер, някой от въпросната компания взима микрофона от ръцете на певицата и започва да сипе заплахи и обиди към собственика, след което започва мелето. Боят уж приключва, като собственика набива бащата, двамата синове и още един член на компанията. После набитите мъже не спират до там и започват отново да псуват и заплашват. Тогава се намесва и майката на собственика, която се опитва да ги озапти, като им казва че са зрели хора и не им прилича на годините да се държат така, след което единия от компанията я удря с юмрук в зъбите и от там нататък продължението е ясно.

    Коментиран от #23

  • 13 Свищовлия

    6 6 Отговор
    Нищо няма да стане всичко ще се забрави както всички други убийствота.... Жалко за починалия
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Влади

    2 1 Отговор
    Вальо,да жи жив и здрав и аз бих защитил майка си и всички от семейството си!Обичаме те Плевен.
  • 16 Иван иванов

    12 4 Отговор
    Този Вальо е изтрещял от химия и след като тренира бокс, се чуди кой да набие да изпусне парата. Преди години правеше през вечер боища в джубокса даже и щях да го отнеса един път заради една неволно бутната чинийка от фъстъци. Беше като обезумял. Изкара ме навън и повтаряше около 10 пъти : ти къв си тука да чупиш бе! Благодарение на няколко разпищели се момичета се отървах недай си боже от същото. И тогава си казах, че рано или късно ще бъде бит. Но ето, че сега получава не просто един бой, а мъки урок и урок за цял живот.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Георги

    9 1 Отговор
    Въпросният обича да раздава правосъдие в града(доста често бие различни хора), този път направо е изпълнил най-тежката присъда.
  • 19 Мирела

    3 6 Отговор
    Много хора сами си го търсят. Вальо никога не е ударил никого без причина. Често казано някакси не мога да изпитам жал, защото съм виждала много пияни чичковци, мислещи,че света е в техните ръце. Аз не бих гъзаряла там, където знам, че няма да ме търпят.Който си го търси, си го намира в крайна сметка. Не мисля, че Вальо е искал да се стига до крайности. Всеки който го познава, ще го защити. Винаги съм била на мнение, че такива хора все някой някъде им го натирва. Не са попаднали на точното място при точния човек.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Някой

    5 3 Отговор

    До коментар #5 от "Доволен":

    Първо няма нищо вярно, майката не е пребит, ако беше щеше да извика полиция или линейка, а на нея нещо и няма, както и на сина и който е убиец със бокс, който с досие в полицията, е пребил над 10 човека, а двама е убил.
  • 22 Някой

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Доволен":

    Защо не може да се коментира МАФИЯ
  • 23 Някой

    1 3 Отговор

    До коментар #12 от "Lap":

    Това е лъжа, няма нищо вярно.
  • 24 Юлия

    4 1 Отговор
    Това няма нищо общо с истината, жената яко беше прелита щеше да отиде в бърза помощ, а нея я нямаше там.
  • 25 Юлия

    3 1 Отговор
    Това няма нищо общо с истината, жената яко беше прелита щеше да отиде в бърза помощ, а нея я нямаше там.
  • 26 Хмммм

    5 2 Отговор
    Каква певица, какви пет лева. По другите сайтове навсякъде пише, че въпросният побойник се спуснал да бие, защото въпросната мъжка компания се е задявала със съседна женска компания. В женската компания гаджето му на тоя го е нямало. Даже не се казва и да е имал такова. Явно си ги е самопровъзгласил за личен харем. И от там е почнал да се репчи на момчетата. Не знам някой как веднага скачате като овце. Стадо такова. Сто процента никой не е искал да удари майка му нарочно, просто се е намесила баш в разгара на мелето и е отнесла тупаник. И вие какво някой ваш близък волю-неволю го отнесе и утре ходите да убивате хората, разбрали-недоразбрали. То затова сме на това дередже, че 90% от булгаристанците първо действат, а после мислят, защото са си първобитни по природа. Млатили са се какво са се млатили, ама да риташ вече паднал човек в главата, който тръгва да се изправя, си е хладнокръвно убийство. Този е убиец, тия, които го защитавате сте същите психопати под прикритие. В затвора ще си намери майстора тоя отворко. Там такива тарикати и побойници ги обожават за лични булки. Виждам, че има няколко нормални коментара, които мислят като мен. Даже сега разбрах от тези коментари, че сумати пъти е бил съден и за други побоища. Това само трябва да е сигнална червена лампа що за стока е този.