Last news in Fakti

2 Октомври, 2012 13:28 1 633 5

Спипаха огромно количество менте-тонколони

  • менте-
  • тонколони-
  • кораб

След анализ на риска служители на отдел „Митническо разузнаване и разследване” при Митница Варна, селектират за проверка контейнер от Китай. По време на огледа сред останалата стока в контейнера митничарите откриват и 3 894 тонколони и говорители, с надпис BOSS, очевидно целящ да наподоби световноизвестната марка BOSE.

Фактурната стойност на ментетата е около 15 000 долара, а получател е българска фирма от София. Уведомен е маркопритежателят „BOSE GP”, който потвърждава, че задържаните стоки са фалшиви и са произведени без негово знание и разрешение. Изделията с марка BOSE са лидер на световния пазар за аудиотехника, като попадат в сегмента на най-скъпо струващите в сравнение с подобните им аналози. Предстои унищожаване на въпросните артикули. Голяма част от останалите стоки в контейнера са предмет на митническа контрабанда или измама и също са задържани от митническите органи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хмм

    1 0 Отговор
    Че тези са си boss, какво общо имат с bose!
  • 2 кик

    0 0 Отговор
    ню уърлд ордър
  • 3 кик

    0 0 Отговор
    това е само на4алото......
  • 4 JOE

    0 0 Отговор
    Просто някой не си е платил където трябва и се е опитал да хитрее, за другата пратка да си знае!!!
  • 5 Brickman

    0 0 Отговор
    Има разлика между BOSE и BOSS и сигурно по късно ще се намери и такава в дизайна на колоните и другата техника и ПАК ЩЕ Е ИМАЛО МНОГО ШУМ ЗА НИЩО . Идват избори така ще е !!!!!!!!!