3 Октомври, 2012 15:36 2 307 4

300 кг кокаин са откраднати от кораба "Св. Николай"

  • кокаин-
  • кораба-
  • "св. николай"

Наркотикът е бил на съхранение в полицейски склад град Кадис

300 кг кокаин са откраднати от кораба "Св. Николай" - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

В Испания откраднаха 300 килограма от кокаина задържан на българския кораб "Св. Николай". Наркотикът е бил на съхранение в полицейски склад град Кадис, съобщи bTV.

В средата на август при международна полицейска операция на българския кораб бяха открити три тона кокаин, заради което бяха арестувани 21 български моряци.

Тонове задържана дрога се съхраняват в обрания склад, разположен в бункер само на около 100 метра от централния полицейски участък на провинция Кадис, в самия център на града. Според разследващите, кражбата е работа на професионалисти, които добре познават терена.

Проникнали са през задния двор на съседната сграда. Това не е първият случай в Испания на мащабна кражба на наркотици от полицейски склад. Преди година в Малага бяха откраднати също 300 кг кокаин.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кик

    4 0 Отговор
    хахахахха иди кажи 4е не е нагласено..моряците опраха пишкиа сега други ще се ки4ат с диаманти и ще трескат манекенките по яхтите
  • 2 ВИП АМГ

    1 0 Отговор
    xaxa tapite Guardia Civil pak sa s prast v g..
  • 3 никсън

    1 0 Отговор
    няма нищо случайно , балъците ще го отнесат а тарикатите си взеха техния дял !!!!!!
  • 4 Kukata

    1 0 Отговор
    Ще си вземат и остатъка от стоката 100%. Много маймуни са на клона и няма как да прежалят плячката.Жалко за моряците и дано ги оправдаят,защото от 21човека и трима да са знаели за товара,поне един щеше да направи гаф ,като да си вземе за него или да издаде на някой.Около 150млн. евро в кокаин,да се пази така небрежно в полицейски склад...смешна работа.А камерите не са засекли кражбата,защото Боса се е обадил сигурно и е казал да му пратят 300кг. по куриер ,а после другите лека полека да му ги изтеглят,защото не обича да чака,три държави да му оргазнизират просто превозване :P