Last news in Fakti

18 Август, 2020 12:41 4 016 12

Шофьорът, убил 2 деца в Белгун, е техен роднина

  • загинали-
  • гонка-
  • булгун

Жители на селото споделят, че на място няма легнали полицаи и не се взимат никакви мерки

Шофьорът, убил 2 деца в Белгун, е техен роднина - 1
Кадър: Нова тв

Започва разследване на тежкото меле, което отне живота на четирима души в каварненското село Белгун. Това предаде Нова телевизия.

Припомняме, че две деца - на 1 и на 12 години, майка им и един мъж бяха прегазени на тротоар. 36-годишен жител на селото не успява да вземе завоя и връхлита върху тротоара, където са били жертвите и раненият. Шофьорът няма провинения по пътищата досега от 2013 година, когато е получил книжка.

Жители на селото споделят детайли за шофьора и за мястото на трагедията.

"Досега това момче не е карало по този начин. Алкохол не пие, наркотици не взима. Нямало е такива проблеми. Добро момче беше, ама защо е карал така силно този път - не знам", споделя жител на селото и свидетел на птп-то.

Той добавя, че на мястото няма легнали полицаи и не се взимат никакви мерки.

Друга жителка на селото споделя: "Видях катастрофата. Труповете на децата се бяха пръснали, единият тук, другият там... Цяла вечер не съм спала от уплаха. Трябва да направят легнал полицай, камера да сложат".

Бащата на починалите деца пък споделя, че шофьорът е негов роднина.  

"От работа се връщам и чувам това. Станах дивак вече. Само ме викнаха да ги разпозная, целунах едното дете, после другото дете", каза през сълзи бащата на починалите деца.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДАЙ ПРОДАВА КНИЖКИ

    32 4 Отговор
    ТЪП МНОГО ТЪП РОМ С КУПЕНА КНИЖКА, УБИЛ СВОИТЕ СЪБРАТЯ РОМИ. НЯКОЙ ДА ПОЧЕРПИ С КУБИНСКИ ТЪМЕН РОМ. МНОГО ГО ОБИЧАМ.
  • 2 Циганска работа

    42 0 Отговор
    Все са хубави докато стане белята! Оставяйте ги мешерето да ги съди! А ако започнат и вендета супер! Само тук може, без доходи, без трудов стаж, без да знаеш да четеш, да си купиш кола и книжка, и ГАЗ
    !! Щото м няма доходи а кара, откъде намира пари? Ей затрихте ни държавата, всички ще ни изгоните!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Котев

    22 0 Отговор
    Който му е продал книжката на този получовек да се намери и съди! Сигурно е неграмотен и безработен, успял да изкара 3-4 000 лева някак си за да си купи книжка. Ето резултата! Ако българин ги беше убил щеше да има вой до небесата, демонстрации и искане за смъртна присъда. Добре, ме е техен роднина и ето защо са толкова тихи.
  • 5 Виновни кои, липса на легнали

    18 0 Отговор
    полицаи и контрол???? Доста смешно. А не е ли трагично както се оказа, как водача е изкарал изпита на теория? Нима в катуна не знаят, че я е купил? Там всички се знае. Като ги видях на екрана се запитах, това българи ли са? Изглеждат изкопаеми от Средноврковието.
  • 6 гост

    18 0 Отговор
    Никога злото не идва изведнъж. Много е вероятно шофьорът да е превишил скоростта, да е с купена книжка, да е неграмотен дори, да не е платил данъци, винетка, ГО, преглед; доходите му да са на черно или направо криминални. Със сигурност в този случай (както и с Милен Цветков, Ставийски, Местан) има пропуски в държавата и поредица от нарушения и престъпления не са санкционирани от държавата своевременно. Народът е казал - дорде е мъничка змията да й строшим главата... ама държавата 6 години никакви нарушения не е видяла и змията е станала ламя!

    Коментиран от #8

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 БИБЕРОНА ГЕШЕВ

    8 2 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Е ТАКА Е АМА ГЕШЕВ Е МНОГО ВЕЛИК , ГОНИ БИБЕРОНИТЕ КАТО НАЙ-ГОЛЕМИ НАРУШИТЕЛИ А ЗА ЧЕКМЕДЖЕТО НА БОЙКО ДЕТО СЕ ПЪЛНИ И ОТ ПРОДАДЕНИ КНИЖКИ,НИЩО.
  • 9 gagfza

    3 0 Отговор
    Ако можеше още повече шаиени бъдещи бащи на по 5 6 ромляка
  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор
    БОГ ДА ПРОСТИ загиналите дечица майка им и загиналия човек
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Тия по Добруджата съвсем са изперкали! В селото ....гонка, надпревара, състезание ??? Сега този убиец да го дерат на ленти, на кол да го набият, с два коня /автомобила/да го разчекнат .......не е решение. Нека живее....Де кой го срещне да го заплюе !!Ако има съвест за две пари - ще се самоубие.