Last news in Fakti

13 Октомври, 2012 14:07 1 099 0

Задържаха данъчен за рекет

  • данъчен-
  • рекет

Данъчен инспектор е задържан в Ловеч за рекет на проверяван от него търговски обект, съобщи директорът на местата областна полиция Георги Иванов.
 
„ Използвана е нова схема – чрез куриерска пратка да му бъдат изпратени парите, които е поискал”, каза Георги Иванов.

Материалите по случая ще бъдат подадени на Окръжна прокуратура Ловеч. „Работим съвместно с тях, Прокуратурата ще прецизира обвинението, след като приключим с огледите и докладваме материалите”, уточни Георги Иванов.

Инспекторът е с полицейско задържане за 24 часа. С оглед тежестта на извършеното престъпление, прокурорът може да поиска мярка за задържане от 72 часа или – постоянна мярка. Продължава работата по случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА