29 Август, 2020 06:45 3 620 7

Разкриха оранжерия за коноп във Варна

  • коноп-
  • оранжерия-
  • варна-
  • арестуван

Има арестуван

Разкриха оранжерия за коноп във Варна - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Специализираната полицейска операция за противодействие на разпространението на наркотици е проведена в четвъртък на територията на район Аспарухово във Варна, съобщи Евроком. В хода на действията е извършена полицейска проверка в двор на къща в кв. „Галата“.

От вътрешното ведомство уведомяват още, че е установена оранжерия за отглеждане на растения от рода на конопа. При процесуално-следствените действия са иззети 12 засадени растения с височина между 2,30 и 2,60 м, както и пособия, свързани с отглеждането им.

За срок до 24 часа е задържан 31-годишен заподозрян. Случаят е докладван на прокурор при Районна прокуратура-Варна. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 0 Отговор
    дребни риби акулите си плащат и имат гръб
  • 2 Какво стана с Конопа на Околовръстното

    19 0 Отговор
    Коноп на Български(Канабис) от Латински. Прибрах ли си собствениците на Нивата Реколтата??? Няма коментари от МВР?? Има Коноп от, който се добиват влакна за въжета, Кълчища за много цели, оплътняване на резби, има е коноп-канабис със лечебни и наркотични свойства. По южната и западна граница някога го насадиха Граничари те, сега го берат който може и който иска,!!! Няма Кльон, достъпа е свободен, тези домашни оранжерийки са Смешни в сравнение стова, което расте по границата!!!
  • 3 6338

    12 0 Отговор
    Индустриалният коноп е полезен. Ползвам се в много области. Конопено олио - съвсем малкое наркотикът в него...толкоз, колкото всяко тяло си произвежда. В строителството -едни от най-здравите материали и екологични са от коноп. На запад в последните години масово се използва. Има много публикации вече в нета на тази тема.
  • 4 Гробар съм

    9 1 Отговор
    Пак казвам, всеки път ги хващат на есен! Когато всичко е готово... Защо не ги хванат юни, да не би да не знаят за тях??
  • 5 Порно

    8 0 Отговор
    А фаровете от Кайена ми дали ги намериха.
  • 6 на училище трябва да се ходи

    7 0 Отговор
    по действащия закон в българия ако е наистина коноп няма проблеми но ако е марихуана виж там е друго ... но пък драскачите наричащи се журналисти това няма как за го знаят
  • 7 Legalise it

    3 0 Отговор
    След което таксувайте момчето с 2-3 бона годишен лиценз за отглеждане на марихуана, вместо да му плащате помията в затвора и съдебнополицейските "услуги". Накрая с всички пари, събрани от такива като него изградете най-гъзарското училище в страната и фиксирайте една табела на входа му, на която да пише "средствата за това училище са от ..."