18 Септември, 2020 07:48 4 797 21

Удариха моторист на място с ежедневни нарушения

  • бул. климент охридски-
  • моторист

Хора от квартала са подавали сигнали многократно

Удариха моторист на място с ежедневни нарушения - 1
Кадър Нова тв

Шофьор на автомобил удари моторист на столичния булевард „Климент Охридски” в час пик в следобедните часове вчера. Оказа се, че шофьорът в колата е употребил алкохол и е направил ляв завой на забранено място, с двойно непрекъсната линия, съобщи Нова ТВ.

Близки на пострадалия моторист алармират, че на това място нарушенията са ежедневие. Изпращат кадри след инцидента, на които се вижда, че докато патрул на пътна полиция е на мястото, други шофьори на автомобили правят същото нарушение.

„Гледката винаги е еднаква и нищо не се променя. Само за няколко минути тази сутрин видяхме над 10 нарушения. Много хора от квартала разказаха, че са подавали сигнали много пъти”, обяснява Емил Матев – колега на моториста.

Други негови приятели разказват, че за последните години са виждали много инциденти на това място. „Ние можем да дадем предложения, но институциите трябва да се заемат сериозно с въпроса”, казват те.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обещано от ГРОБ

    45 4 Отговор
    Движението в София е като в Бейрут :(

    Коментиран от #5

  • 2 гост

    14 2 Отговор
    там общината е за ... не може цяла дървеница да няма нормален изход от квартала там някога беше обръщало на рейсовете за Витоша и си излизаха и влизаха после с появи Студенстски град и новото строителство в целия район и не се решава проблем с просто забраняване на левия завой, а с адекватни мерки за цял един квартал при това съвсем не малък
  • 3 някой си

    20 3 Отговор
    несъм от идиотите които имат комплекси срещу мотористите но какво е странно има да стане птп на място където редовно става ? и също така защо общината неиска да оправи движението там?
  • 4 9673

    18 7 Отговор
    Абсолютно безотговорни шофьори.Не спазват правилата за движение ,независимо че мрат като мухи по пътищата.За съжаление страдат и невинни хора. Вразумете се българи.Самодисциплината и собствената отговорност определят интелегентността и зрелостта на едно общество.Държавата - това сме ние. И извънземни да ни управляват ако продължаваме да сме безотговорни и нагли ще се самозатриеме дори и без война.

    Коментиран от #17, #20

  • 5 Toz

    1 11 Отговор

    До коментар #1 от "Обещано от ГРОБ":

    ходи да живееш на село при кокошките

    Коментиран от #7

  • 6 qwerty

    5 0 Отговор
    същата работа е и по сливница (европа) отсечката орион-околовръстното, докато не се постави мантинела и се завива само на светофарите винаги ще има водачи, които ще задръстват движението с опитите си за ляв завой

    Коментиран от #16

  • 7 Ти там ли

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "Toz":

    живееш?

    Коментиран от #9

  • 8 Гоуст

    12 0 Отговор
    Това го даваха по сутрешните блокове. Валяха коментари от типа на: ако имаше полиция, колко пари щяла да събере за кратко време? Това ли и е работата на полицията, да глобява? Или да регулира движение и да цели да намали катастрофите и пострадалите? С това мислене се чудим защо нямаме стойностна полиция
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Белов

    1 0 Отговор
    Там няма нормален изход и вход от кв.Дървеница към бул. Клименет Охридски.

    Коментиран от #14

  • 14 някой

    5 1 Отговор

    До коментар #13 от "Белов":

    Лесно се решава проблема.Нарича се светофарна уредба и струва....мижави пари .По малко отколкото харчи мерцедеса на кметицата за три месеца. Ама като чух идеите на тия от студиото.... нямам думи. Разделители, камери ....глупости на N та степен.
  • 15 Мария ТЪнасова

    0 2 Отговор
    Случват се такива неща, Баце сега брои едни пари, после ще погледне коя фирма да сложи разделителната мантинела.
  • 16 gvdff

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "qwerty":

    Идеята е хубава, но реализацията й ще е евтина. Директно ще сложат една мантинела, която ще стесни платната. Под нея и около нея ще се събират всякакви боклуци, пясък, чакъл, което пак би довело до неприятни случки.
  • 17 Аз .....

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "9673":

    Къква самодисциплина ,
    вчера сутринта се включвам от околовръстното към светофар за Симеоновско и тъпа пу..... с Чероки ме храни. Знака , че съм с прединство е голям колкото предният и капак!/и слепите ще го видят/.
    Говоря за лявата лента на локалното!!!!
    Е .......
  • 18 Шаран БГ

    0 1 Отговор
    Малко са организациите и агенциите , които се грижат за безопасността на пътя. ! Нужни са още поне две-три на държавна издръжка.......
    И това ще го решим, като решим въпросът с гласуването -машинно или бюлетинно. Кой въпрос е по-важен ? Естествено този, който ни задържа на власт. Е-е-е там на някакво си кръстовище се избивали, полицаят да гледа, да фиксира, да заснема .....ЩЕ го решим и този въпрос......
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 е х о

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "9673":

    А мотоциклетистите са ОЩЕ по недисциплинирани и досадни с техните пърдящи ауспуси .

    Коментиран от #21

  • 21 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "е х о":

    Далеч по-малко са от общественото мнение а то е, 1 моторист на 10 да мине с висока скорост и останалите 9 минават под общ знаменател !