Last news in Fakti

23 Октомври, 2012 13:31 3 559 1

Антимафиоти затвориха три публични дома в София

  • проститутки-
  • публичен дом

След акция на антимафиоти организаторът на групата и неговата помощничка са задържани за 72 часа. Повдигнати са им обвинения

Антимафиоти затвориха три публични дома в София - 1
Снимки: МВР

Служители на столичното звено „БОП” проведоха спецоперация за пресичане на престъпната дейност на организирана група, занимаваща се с набиране на момичета за работа в клубове, предлагащи сексуални услуги.

В хода на разследването антимафиотите установили, че организатор на престъпната дейност е  38-годишен мъж от София, а негов помощник била 40-годишна жена. Групата стопанисвала три заведения. 

В хода на акцията, в  момент на предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане, са задържани шест жени на възраст между 21 и 47 години. Арестувани са и двама клиенти. 38-годишният лидер на групата, неговата помощничка, както и двама мъже, ангажирани с превозването на момичетата до адреси на клиенти, също са задържани. 

При обиски на различни адреси и от ползваните от членовете на групата автомобили са иззети множество веществени доказателства, както и записи от камери, монтирани в помещенията за предоставяне на сексуални услуги. 

По случая е образувано досъдебно производство, а материалите са докладвани в Специализираната прокуратура. 

Организаторът на групата и неговата помощничка са задържани за 72 часа. Повдигнати са им обвинения.

Престъпната дейност в клубовете е преустановена.

Действията по разследването продължават.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PITBULA

    0 0 Отговор
    TAKA E KATO NE SA ISKALI DA SE OT4ITAT NA KOGOTO TRIABVA BOI PO KASKITE I V KAU6A:) :) :)