Last news in Fakti

23 Октомври, 2012 19:22 1 504 3

Приспиват баба с бонбони и сок, обират я

  • обир-
  • пловдив-
  • баба-
  • бонбони-
  • сок

Бони и Клайд приспиват баба с бонбони и сок, след което я обират. Звучи като сценарий от филм, но се оказва, че случката се е разиграла в Пловдив. 
Полицията издирва мъж и жена, извършили грабеж в апартамент в града. Вчера сутринта двама непознати пристигнали в жилището на 76-годишна пловдивчанка на бул.”Свобода”, за да направят оглед на апартамента, който чрез обява се давал под наем.
По първоначални данни непознатата жена под предлог, че има рожден ден, почерпила със сок и бонбони собственичката на дома. След като пила от сока и хапнала бонбон, пенсионерката загубила съзнание и заспала, а през това време двамата мними кандидат-квартиранти изнесли от дома плазмен телевизор и откраднали 82 лева и личната карта на жената.
Ден преди това около 22 часа трима мъже с качулки на главите нахлули в лятната кухня на възрастно семейство в село Шишманци. Помещението не било заключено Двама от мъжете заплашили с тесли 80-годишните съпрузи, които вече си били легнали, и поискали да кажат къде са парите им. В това време третият претърсил помещението и съседния зимник. След като не намерили нищо, те избягали.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги Наков

    0 0 Отговор
    е добре де ма защо са и откраднали личната карта ????
  • 2 ЛК

    0 0 Отговор
    Откраднали са личната карта, защото ей сега ще дръпнат един бърз кредит и иди ги търси после ... на един приятел така му бяха откраднали само личната карта от протмонето без пари .. добре че веднага я обяви за невалидна че ужас ...
  • 3 SMEXURKO

    0 0 Отговор
    KIORAV KARTI NE IGRAE:) :) :)