15 Декември, 2020 15:05 3 505 4

29-годишен загина на бетонов възел в Драгоман

  • загинал-
  • бетонов възел-
  • драгоман

Предстои назначаване на комплексни технически експертизи

29-годишен загина на бетонов възел в Драгоман - 1

Под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура - София се води досъдебно производство, образувано за причиняване на смърт по непредпазливост поради незнание или немарливо изпълнение на правно регламентирана дейност, източник на повишена опасност - престъпление по чл. 123, ал. 1 от НК.

Пострадалият е двадесет и девет годишният Д.В. Трудовата злополука е настъпила на бетонов възел в гр. Драгоман, съобщиха от прокуратурата.

Понастоящем се извършват множество действия по разследването за изясняване причината за настъпилата смърт и за спазването на правилата по организацията и дейността на функциониране на бетоновия възел.

Предстои назначаване на комплексни технически експертизи.

Разследването продължава.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоталната

    6 0 Отговор
    некадърност вече убива.
  • 2 Скоро

    11 0 Отговор
    на строеж до пазара Димитър Петков загина човек а други двама загубиха крайници.Преди няколко дни минах от там и работата на обекта си върви с пълна сила но никой не спомена нищо за причината довела до този фатален инцидент.
  • 3 6544emk3

    8 0 Отговор
    Ако не е имал коронавирус, не се брои!
    А инак, Бог да го прости !
    Лош късмет е извадил. Никой не е засрахован от злопулука, колкото и да внимава. Хора сме- грешим.

    Коментиран от #4

  • 4 Анонимен

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "6544emk3":

    Да така е да не се брои щом е загинал от нещо различно а не от ковид това показва че приетите по болниците не са лекувани не прилагат правилно лечение върху точната диагноза