Last news in Fakti

16 Декември, 2020 14:10 2 964 6

Зрелищна акция край жк "Меден рудник", проснаха трима

  • акция-
  • меден рудник-
  • арестувани

В ареста е оставен единствено 19-годишен мъж от Асеновград

Зрелищна акция край жк "Меден рудник", проснаха трима - 1
Снимка: Флагман

200 кг тютюн в 20 чувала са намерени в багажник на Рено Еспейс край бургаския жк "Меден рудник". Акцията е на служителите от Четвърто РУ и е извършена вчера сутринта до бензиностанция Дега, съобщи Флагман.

Колата, която е с бургаска регистрация, е била шофирана от 32-годишен мъж от Асеновград, с когото се придвижвали още двама - 19-годишен от Асеновград и 22-годишен от Пловдив.

Ченгетата извършили цялостна проверка, като в багажника са открити чувалите с нарязаната кафеникава тревна маса.

Първоначално тримата мъже са задържани за срок със заповед за полицейско задържане, като впоследствие двама от тях са освободени, а в ареста е оставен единствено 19-годишният мъж от Асеновград. По случая е образувано бързо производство.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 JoJO

    18 0 Отговор
    Еее как може така да се излагате бе момчета. Плащайте си навреме, за да не ви "хващат". Много добре знаете, че няма как да правите търговия без знанието на хората свързани с властта. Трябва да има за партийни каси, шкафчета и др.
  • 2 Божкеее

    21 0 Отговор
    То според флЕгманите всичко случващо се е "зрелищно",нищо че става въпрос за един обикновен делничен арест на най-обикновенни "нелегални" търговци младежи на тютюна на дедо си,щото иначе мутрите прекупвачи на Пеевски им го изкупуват за жълти стотинки.А дилърите на кокаин си шъткат необезпокоявани!
  • 3 Мдаааа

    17 0 Отговор
    "Зрелищен" би бил ареста на БМБ един ден дано да доживея,а не на некви дребни търговци на табак!
  • 4 928е8еед98вд

    9 0 Отговор
    Задържаните са РИМски пехотинци от изчезналият легион "Таборът отива към небето", нали ? Познах?!
  • 5 следовател

    4 0 Отговор
    Баце ли шъ тепате а?
  • 6 Гост

    1 0 Отговор
    Язък за тютюнопроизводителите.... Ша правите ссечено на бате ви Бойко, а .... Ай ся плащате и по живо по здраво..... Такива ниви скоро мая Манолова показа близо до София... Под носът на патролиращите патрули... Тя пита и аз питам... Та на кой е нивата.. Че и реколтата една добра... После къде отивала водата от язовирите...