Last news in Fakti

26 Ноември, 2012 16:18 42 811 23

Зарибяват манекенки, принуждават ги да стават елитни проститутки

  • манекенки-
  • елитни проститутки-
  • гдбоп-
  • специализирана прокуратура

Служители на ГДБОП неутрализираха престъпна група, занимавала се с трафик на хора с цел сексуална експлоатация. Операцията тази сутрин е реализирана от ГДБОП под ръководството на Специализираната прокуратура.

Антимафиотите атакували луксозна къща в столичен квартал. На място те задържали организатора на престъпната група Р.Ч. /41 г./ и двамата му съучастници – П.К. /25 г./ от Кюстендил и 23-годишната Р.Л. от Русе.

Според събраните до този момент данни, тримата набирали млади момичета, на които предлагали работа в известна модна агенция. Офертите били съблазнителни - участия в ревюта, фотосесии и видеоклипове. На по-късен етап започвало и склоняването на „служителките” – част от тях непълнолетни, да предлагат сексуални услуги с обещанието за добро възнаграждение.

За целта били ползвани стаи в скъпи хотели, сред клиентите имало български и чужди граждани. Цените на сексуслугите варирали между 500 и 1000 лв., в зависимост от предлаганите „екстри”.

В хода на спецоперацията са извършени претърсвания в домовете на задържаните и в офиса на модната агенция в столицата. Оттам са иззети множество телефони, сим - карти, компютърни конфигурации и документи, големи суми пари,  както и наркотични вещества.

По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 321, ал. 2, във връзка с ал. 1 от Наказателния кодекс , а работата по разследването продължава.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Dell

    1 0 Отговор
    Превръщат манекенки в проститутки.....а аз си мислех, че е обратното...

    Коментиран от #5

  • 2 The Big Boss

    1 1 Отговор
    Който не си плаща където трябва ги хващат колегите от ГДБОП.

    Коментиран от #7

  • 3 ...

    1 0 Отговор
    Всеки ден подобна новина и очакваме развитие в тази държава...
  • 4 Мутраген

    1 0 Отговор
    Ама коя година сме?
    1995 ли е още?
  • 5 Жоро Бекъма

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Dell":

    И това също!
  • 6 Сульо

    1 0 Отговор
    Абсолютно си прав! медиите изопачават новините. Оргиите с елитни проститутки от цял свят ги наричат конкурси за красота. От Плейбой събират девойките за две седмици на някой екзотичен остров да снимат календар, хаха.
  • 7 Пламен Кисьов

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "The Big Boss":

    много си прав - доста често пътувам, сега като е по студено не се срещат много , но преди 2-3 месеца пътя беше осеян с кралици на тротоара ..
    най-интересното, бе че на много места, след 1-2 км от седянката на жриците , имаше седянки на милиционери .. кой кого пази !? хаха
  • 8 $$$

    1 0 Отговор
    За да станат "Истински манекенки" трябва първо да станат "Елитни п******ки. Това е цялата процедура до върха!
  • 9 Методи Методиев

    1 0 Отговор
    Легализирайте проституцията!!!!!!! Така тези жени ще имат здравно обслужване, здрално осигуряване, пенсионно осигуряване, а клиентите ще имат доверие към жените, които им предлагат тази услуга. Така може да се криминализира предлагането на платени услуги без това да става на определинет за това места и от регистрирани проститутки, което ще донесе и допълнителни средства в бържавния бюджет. И т.н.

    Коментиран от #10

  • 10 PlimP

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Методи Методиев":

    9 и половината женско ще е проститутка, за тва образование не се иска, нито стаж, кофти ти е идеята, всичко що е циганка на 100% ще стават проститки, парите са по-добри от продавачка в магазин и подобни, въсщност са по-добри от доста професии :Х, ти ще се бъхтиш цял ден, като алтав за 50лв. , а те ще ги вадят за по час, два

    Коментиран от #11

  • 11 Ибал

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "PlimP":

    @10 Според мен легализация би довела до качество и ниски цени. Така, че съм за! То като станат половината ще има и за по 5 лв ;) - кеф!

    Коментиран от #14

  • 12 ЕВЛЬО :)

    1 0 Отговор
    АБЕ ЩО СЕ ПРАВИТЕ НА ОХ ГОСПОДИ ОТКРИХМЕ ТОПЛАТА ВОДА МИ ТО ОТ 35 ГОДИНИ СИ Е ТАКА ВСИЧКИ ЕЛИТНИ СА НАИ СКЪПИТЕ ТРУЖЕНИЧКИ !!!!!!!!!
  • 13 boris

    0 0 Отговор
    Легализацията на проституцията ще срине морала в БГ,който и сега е нисък.
  • 14 PlimP

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Ибал":

    11, тоо па и тоо :D, особено при циганите такова качество има, че нямам думи, БГ ще стане инкубатор за СПИН :Х, не дрънкай щуротии

    Коментиран от #21

  • 15 ъэфъ

    0 0 Отговор
    В Турция на проститутките на присмех им казват манекенки. Може би връзката е видима от луната.
  • 16 bad

    1 0 Отговор
    Стига дрънкали глупости!!! Проститутките били циганки, манекенки, балерини, елитни или не.... ТОВА СА ХОРА ВСЕ ПАК. Отвратителното в ситуацията, е че те не си избират да са такива, а разни чичковци ги принуждават с изнасилвания и дрога! Не знам, какво трябва да се направи, дали да се легализира или не проституцията, но трябва да се помисли най-вече за сексуалното здраве, както за момичетата и момчетата продаващи тялото си, но и за техните клиенти... !!!
  • 17 BUHAL

    1 0 Отговор
    Uvajaemi roditeli, dokato se gordeete s da6terite si kolko u4at i kakva hubava rabota sa si namerili, TE SE E.KAT, a vie vervate 4e s edno kalendar4e za 2012 godina se plata dobre.
  • 18 0321

    1 0 Отговор
    Абе.... "bad" .ти или си много наивен или глупав.....някакви чичковци ги принуждавали с изнасилване.....може и сигурно има такива случаи. но 1 на 1000. Правят го масово защото са си бързи и лесни пари при добра работа на добро място и самостоятелно една труженичка си докарва между 5-10 000 лв. на месец без съботите и неделите. Ееее.... ти си необвързана и самостоятелна. отделена от близките си жена която на морала тегли м..ната .ако ще да гивее ж мизерия.....и ето ти...сметката е лесна. А тези извинения (без отделни случаи) са за пред полицията като ги хванат.... че биле жертви и принуждавани насила......Но не отричам .че наистина има и издевателства и тормоз.
  • 19 ъ4фю

    1 0 Отговор
    Толкова ни е морала...това заслужаваме....а кога ще се покаем?
  • 20 48ч8

    0 0 Отговор
    разцепват ги по тяхно си желание 99,9%от случаите,в останалите наистина има изкл. но е много,много рядко,дават г.за за да си ларшат после,ама кво др да праваят в тази убита държавица!
  • 21 Ибал

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "PlimP":

    @14 Тоа па и тоа... Като са на шосето кво пречи пак да сеят зарази?
    За качествотоп ще кажа само - като гледам някои за какви са женени - ставам доброволно монах с обет за въздържание доживот! Тръгнал кусури да търси... Ми като не ти харесва недей - насила никой не те кара. Сега какво - рулетка - звънни и чакай да видиш какво ще престигне и като не ти хареса плащай пътни. Или таковай в полето. Иначе културка - влизаш, оглеждаш и ако искаш...ако не със здраве! ;) Всяка забрана само вдига цената и парите лапат престъпниците, вместо да си е бизнес като бизнес.
    По въпроса с морала - ходете ги разправяйте тези на онези дето са оставили народа да оцелява с жълти стотинки на европейски цени и дето карат зорлем всеки с малко акъл и образование да емигрира...
  • 22 БОЛ

    0 0 Отговор
    Абе ко се правят.Това нещо го има от 20 години.
    Преди беше Визаж.Който и таксиметров шофьор от по старите да питате ще ви каже че всички манекенки от тази агенция са момичета на повикване.
    Аз също съм бачкал таксиметров шофьор и имах редовни клиентки манекенки от тази агенция и ги возих на адреси.
    Даже един път ги возих София-Несебър с перспиване при един мафиотски бос който празнуваше рожден ден.
  • 23 Ваня

    0 0 Отговор
    на хубавата жена трябва да се плаща, както мерцедес, а друго е трабант, нали така