Last news in Fakti

27 Ноември, 2012 16:32 4 385 3

Мъжът на Милянкова арестуван за трафик на бели робини

  • росен чолов-
  • ирена милянкова-
  • арестуван-
  • трафик-
  • манекенки-
  • гдбоп
Мъжът на Милянкова арестуван за трафик на бели робини - 1
Росен Чолов (вдясно). Снимка: rugbybg.com

Съпругът на модела Ирена Милянкова – Росен Чолов–Чолата, е сред арестуваните при вчерашната акция на ГДБОП срещу група, занимаваща се с трафик на хора за сексуална експлоатация, съобщи бТВ, позовавайки се на информация от МВР. Според полицията именно той е бил шеф на групата.

Бащата на четирите деца на Милянкова и двамата му съучастници набирали млади момичета с добри данни, на които предлагали работа в известна модна агенция - участия в ревюта, фотосесии и видеоклипове. На по-късен етап обаче започвало склоняването им да предлагат сексуални услуги с обещанието за високо възнаграждение, сочат събраните данни.

За целта били ползвани стаи в луксозни хотели, а сред клиентите имало както български, така и чужди заможни граждани. Цените на сексуслугите варирали между 500 и 1000 лв. в зависимост от предлаганите “екстри”.

Според „Дарик“ половината от парите оставали за компаньонката, а другата половина – за сводниците. Досега в престъпната схема са установени близо 20 компаньонки, част от които - непълнолетни. Те обслужвали предимно клиенти в София, били са предоставяни на желаещите не само в хотели, но и в ловни хижи и частни домове в провинцията.

Специализираната прокуратура вече е повдигнала обвинения на тримата задържани, които от вчера са в ареста за 72 часа, а специализираният съд утре ще реши дали да им бъде наложена постоянна мярка задържане под стража.

На 41-годишния Росен Чолов са повдигнати обвинения за ръководене на престъпна група. 25-годишният Пламен Кирилов от Кюстендил, който е бил шофьор на Чолата, и Ралица Любенова са обвинени за участие в престъпна група, сводничество и трафик на хора.

Ако бъдат признати за виновни, наказанието може да бъде от една до осем години лишаване от свобода и глоба до 8000 лева.

Росен Чолов е президент на Българската федерация по ръгби. Манекенката Ирена Милянкова, която нашумя и като актриса в сериала "Под прикритие" на БНТ, има четири деца от Чолов, първото от които е родила едва 15-годишна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 nqkoi

    1 0 Отговор
    хахахаха
    8 хилки глоба- та тия сигурно ги изкарват за една седмица
    Справедливото Бг правосъдие
  • 2 ................

    1 0 Отговор
    Жена му на този ПАРАЗИТ играе ролята на собствените му работнички. Проядени сте от поквара.
    Пратете ми го този на частно парти извън столицата.Ще си платя двойно.
  • 3 fen

    0 0 Отговор
    Tozi tip raboti za AGENCIA VIZAJ. Napishete go. Agenciata na Jeni Kalkandjieva.