15 Януари, 2021 12:41 4 554 10

Дрифтъри превзеха хижа Здравец

  • дрифтъри-
  • дрифт-
  • хижа здравец

В Гълъбово има човек, който следи за полиция. Ако патрулката се отправи нагоре, се подава сигнал и всички се разпръскват

Дрифтъри превзеха хижа Здравец - 1
Снимка: ТрафикНюз

Дрифтъри отново превзеха хижа Здравец, съобщи TrafficNews.

Всеки ден в социалните мрежи вървят уговорки за нощни състезания. И миналата вечер на мястото са се събрали любители на дрифтовете, които въртят гуми.

Припомняме, че в началото на декември Копривките и хижа Здравец оживяха. Дрифтъри превзеха местностите, започнаха и гонките по пътя край Бяла черква.

„Цяла нощ музика и форсиране на двигатели”, разказа очевидец на среднощната снежна фиеста.

„В Гълъбово имат човек, който следи за полиция. Ако патрулката се отправи нагоре, се подава сигнал и всички се разпръскват. Бягат в различни посоки, за да не ги намерят”, допълва свидетелят.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мвр са позор

    41 1 Отговор
    То като е тръгнал да ги гони някой... Единственото което прави полицията у нас е да пази управляващите. На 2 пъти ми се е налагало да ходя до РПУ, втория път защото ми бяха ударили колата докато е паркирана на улицата - счупена броня и фар, огънат калник, не беше малка щета. Реших все пак да отида, защото точно там има заведение с камери и дори добавих този факт в описанието на инцидента. Е познайте - след 3 месеца ме извикаха, за да ми кажат, че прекратяват разследването, нямало как да намерят извършителя. Пълни катили.

    Коментиран от #7

  • 2 Емил

    12 0 Отговор
    Е, сега някой да попита защо Господ прати вируса?!
  • 3 нскк

    14 12 Отговор
    И по зле ще става, защото във всяко село без хора направихте стадион за ритнитопковци, а за тези една свясна писта няма. Те не са ли граждани на тази държава, не плащат ли данъци тук?

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Илиян

    7 4 Отговор

    До коментар #3 от "нскк":

    Точно....!!!!!!!!!!!!!!!
  • 5 Варненския

    10 3 Отговор
    Кви състезания кви работи? Хората просто отиват да "пързалят", защото както каза колегата нагоре писти няма, а направиха за ритнитопковци игрище във всяко безлюдно село.
  • 6 Лошото

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "нскк":

    Лошото е че писти има - Дракон, Долна Митрополия до Плевен, но плевенската МС я затвори ама само за наши хора - федерацията с моторите може, ама ние с колите не. Аз затова си ходя до Гърция на Серес и си харча парите там !
  • 7 Как мислиш

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "мвр са позор":

    Срещу новия ми апартамент в известен столичен квсртал живее мутра на прехода от големите и цялата улица е опасана с камери, а нагоре има и камера на общината от нивите с 1080р резолюция.

    Преди НГ приятел паркира отпред, за да пием в нас и остана да спи. Бяха го затапили безумно с някаква баничарка, а кара скъпа и нива кола и нямало как да излезе като при маневра си идрал калника в баничарката, та излязъл и я помлял после.

    Имаше 4 или 5 записа и го викат в МВР. Вика, че се видял на 4к запис, но понеже нямал нарушения даже глоба няма да плаща, но следващите 6 месвца щели да го "следят" и да не правел повече така...
  • 8 Кирилица

    7 1 Отговор
    Сиреч селяци и ганьовци превзеха хижа Здравец... Малоумни ора.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 1312 ли не разбрах?

    0 1 Отговор
    Да изпратят оперативни с цивилна кола да го спипат този умник в Гълъбово и да направят отцепка на пътя. За толкова умни ли се имат? Викат к*р за ушака, а като се обръщат по канавките и пропястите звънят на 112