Last news in Fakti

29 Декември, 2012 13:09 10 090 13

Десет души пребили до смърт ресторантьор

  • пребит до смърт

Десет мъже бяха заловени снощи като заподозрени в побой на мъж, който по-късно почина в болница в Пловдив, съобщиха от полицията в града.

Вчера в 20.35 часа е бил получен сигнал за сбиване на паркинг пред ресторант край пътя Пловдив - Поповица преди разклона за Чешнигирово. Пристигналите на място полицаи установили, че група мъже били нападнали и набили 31-годишния наемател на заведението - постоянно пребиваващ в страната ни турски гражданин.

След случилото се биячите избягали с три автомобила в посока Пловдив. Пострадалият е бил откаран с множество травми по главата в болница, където половин час по-късно е починал.

Служителите от сектор „Престъпления по пътищата” със съдействието на техни колеги от Шесто РУП и секторите „Противодействие на криминалната престъпност” и „Специализирани полицейски сили” предприели незабавни оперативно-издирвателни действия и половин час след инцидента в квартал „Столипиново” в Пловдив са били заловени петима от участвалите в сбиването, които пътували с лек автомобил „Мерцедес”.

Малко по-късно в хода на разследването са били установени и заловени още петима участници в побоя. Шестима от заловените са задържани в ареста за 24 часа.

По първоначални данни вероятната причина за случилото се е неуредени финансови отношения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 парата е майката

    1 0 Отговор
    лоша работа ! кво ли ще стане с долните м....ли , винаги съм се дразнил на новинарски сайтове и новини по ТВ казват нещо а после не го следят във времето какво е станало или какво ще стане или поне кога и от къде да очакваме новини !
  • 4 эарко

    1 0 Отговор
    добре де, защо не пишете че са роми... не е маловажно
  • 5 БУМЕР КАМОР

    1 0 Отговор
    ot ciganite kakvo drugo da ochakvash osven grabej i poboi.
  • 6 Иракли Иракли

    1 0 Отговор
    Разбарме от новините ,че са цигани от СТУЛЮПИНОВО!.................
    Някога горе до БУХОВО имаше едно трудово поделение.През времето от 1975 до 1977 год.успяхме там да култивизираме!циганите,било то от БАНИШОРА,СТУЛЮПИНОВО,ГАРА ЯНАи др.провинцални окръзи!Всичко възможно направихме да социализираме това!,но м....ла си остава м...л!
  • 7 гост

    1 0 Отговор
    10 циганина а не 10 души
  • 8 Иракли Иракли

    1 0 Отговор
    Циганина,и в момента продължава да бъде гаден!Всички търговци ги виждат по борсите,където им е дадена работа и какви глупусти правят.Как чакат работодателя само да
    замине за стока и изнасяй....,даже м....ла се опитва да сключва зделка!!!!!!ЕХ,БУХОВО,БУХОВО..................!!1

    Коментиран от #10

  • 9 той

    0 0 Отговор
    Починалият е турски гражданин от кюрдски произход, от гр. Газиантеп, казва се /казваше се/ Ендер Пендерли. Пребит е поради "финансови" причини. А какви могат да бъдат те между роми и кюрдин...помислете и ще стигнете до правилният извод.
  • 10 Мая

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Иракли Иракли":

    Иракли,Новата година да ти донесе здраве,радости и да ти се сбъднат мечтите,ходили по гръцко, ние останахме доволни,защо се изгуби
  • 11 Адолф Хитлер

    0 0 Отговор
    Кво Бухово бе Иракли?Трябва пак да върна концлагерите.Така ще има по голяма производителност.
  • 12 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    До коментар № 10 МАЯ
    Да,бях на ПОРУС за няколко дни,повечето време това лято бях ангажиран с производството на плодове и зеленчуци от моята земя!
    Успях да открия собствен магазин,където да се реализира продукцията..........трудничко е ,но по сладко е когато продадеш твоите череши на 3 лв.отколкото да препродаваш чужди през 30/40 ст.МАЯ, желаем цялата компания,здраве на теб и всички твои близки
    през новата 2013
  • 13 ivan

    0 0 Отговор
    те не са роми те се родени и живеят в БЪЛГАРИЯ служи ли в нея и ако се наложи пак ще го направят за да защитат българския народ просто държавата ги накара да направят ромски и цигански неща (не че няма хора който са си мръсници но не всички ) не се отдавайте на разкриминации всички хора който са си родени живеят и имат български паспорт са си БЪЛГАРИ и всички трябва да се уважаваме поне колкото уважаваме тези който не говорят идин същ език с нас