13 Май, 2021 09:31 2 482 13

Простреляната в метрото е в много тежко състояние

  • летище софия-
  • метро-
  • убийство

Проверяват отношенията между стрелеца и ранената

Простреляната в метрото е в много тежко състояние - 1

Продължава разследването на стрелбата в столичното метро. 63-годишен мъж се самоуби, а преди това стреля 4 пъти по жена на 56 години в едно от влакчетата. Жената е в много тежко състояние в реанимацията на болница "Света Анна". Извършени са ѝ две операции, при които са извадени два куршума. Третият е открит на местопрестъплението.

„Жената е в реанимацията, в нестабилно състояние е. Прави се всичко възможно. Тук имаме много опитен екип от реаниматори, които ще направят всичко възможно да спасят живота ѝ. Вчера, непосредствено след пристигането ѝ, са събрани два екипа хирурзи. Непосредствено след приключването на многочасова операция на коремната област, неврохирурзи започнаха обработка на раната на главата. Там проектилът е минал през главата и е извън тялото на пациентката”, обясни говорителят на УМБАЛ „Св. Анна” Антон Луков пред Нова ТВ.

Окървавените тела на мъжа и жената са открити от пътничка, която е сигнализирала машиниста на мотрисата. Той съответно информира полицията. Смята се, че мъжът е изчакал последният вагон да се изпразни, за да опита да извърши убийството. Няма преки очевидци на случилото се. Ще се разглеждат камерите, за да се изясни дали двамата са се качили от една спирка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 8 Отговор
    Змията хапе най лошо когато умира.
  • 2 Съдията Дред

    12 1 Отговор
    Във всеки вагон на метрото има камери. В началото казаха , че е имало скандал, после разправят, че щели да проверяват.
  • 3 МДААА

    4 3 Отговор
    ОТКАК ПАДНА БОЕКО, БУХАЛКИТЕ ОТ МВР И КАТ ТОТАЛНО ИЗТРЕЩЯХА
  • 4 Уточнение

    13 0 Отговор
    Има камери ама не работят. Обаче Мадам Компир открадна парите.
    То и София е пълна с безполезни, но скъпи камери, 95% от които съществуват само на хартия.
  • 5 Крис51

    3 0 Отговор
    Няма как вече да не са проверили записите на камерите, все пак измина почти един ден, а говорим за максимум час записи от въпросната мотриса. Оттам ще се види кой къде се е качил и могат да се проверят камерите на съответните станции, за да се внесе някаква яснота в този случай. Ако не са го направили досега, говори за липса на професионализъм.
  • 6 Ай стига бе

    4 0 Отговор
    Тая работа нещо започва да мирише странно. Казаха, че стрелеца се е самопрострелял ТРИ пъти. Тоя ще да е бил някакъв супермен за да успее да направи това или изобщо не се е прострелял сам, а някой друг го е направил. Щото тая версия за самоубийството е суперудобна за полицията и им решава проблемите по търсенето на убиеца.

    Коментиран от #7, #9

  • 7 Мдааааа

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ай стига бе":

    Помня имаше един случай с един генерал. Беше се самоубил с изстрел в главата и после си беше оставил пистолета на нощното шкафче. Мдаааа, чисто самоубийство.

    Коментиран от #13

  • 8 Изтрещя

    3 0 Отговор
    Народа ей.Добре че не е имало и други хора.
  • 9 дааа

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ай стига бе":

    Казаха, че е имало 5 изстрела, от които три по жената. Може самоубиецът да си е теглил един контролен за всеки случай. Верно е супергерой некакъв.

    Коментиран от #10

  • 10 Иди, че разбери

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "дааа":

    В сутрешната статия, публикувана от Мария Атанасова в 8:17 ч. пише:"Жената е с ЧЕТИРИ огнестрелни рани ...."?!
  • 11 Гост

    2 0 Отговор
    Хейтъри, какво очаквате, като открият нещо разследващите и кво? Веднага да търчат да бият камбаната? И тогава вие как ше хейтвате?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Йо Несбьо

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Мдааааа":

    В Пазарджик някакъв се самоубил в колата с НЯКОЛКО изстрела... Самоубийство било.